Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yada ben bugün bir denyiyim bakıyım kaynar suyada ayaklarımı koysam olur heralde

çok aklıma takıldı yaa ne yapıcam anlamadım offff
bir hafta bol su içiçeğim inşallah geçer eğer geçmezse tekar dra gitcem geçmediği için
neyse canım ben biraz birşeyler yiyip gelirim tekrar

sakın üzülme sıkılma geçecek dediğimi yap güneş gören yerde mümkünse sıcağa otur tüm vücudun iyice ısınsın... iltihap atarsın... çünkü üşütmekten oldun sen öyle maydanozu da az az içersin olur bence....

adet olacakmısım gibii belimde acayip bir agrı varr olmak istemiorum yhaa gecen ay 25inde ondan önceki ayda 20 sinde olmstm hangi tarihi dikkate alayım şimdi

ayaklarını da koysan olur ama en iyisi güneşlenmek hava da sıcakken değerlendir derim ben canım sıcak kuma yatmak çok iyi gelirdi ama şimdi evdesin...

benim evime sabah güneş vuruyor bu saatlerdede gidiyor yani güneşlenme gibi bir şansım yok canım ancak sıcak suda durabilirm evet kuma yatmak daha iyi olurdu canım inşaallah geçer şimdi biraz maydanoz suyu yapıyım diyorum bir iki yudum içsem olur heralde ayy ne bilim yaa kararsızım

adet olacakmısım gibii belimde acayip bir agrı varr olmak istemiorum yhaa gecen ay 25inde ondan önceki ayda 20 sinde olmstm hangi tarihi dikkate alayım şimdi

canım yumurtlamadan tahmini 14 gün sonra adet kanaması olunuyor... tamamen yumurtlama gününe bağlı birşey bu.... 22 si de olabilir yine 25 inde de olabilirsin...

sen bir çaybardağı ılık şekilde iç maydanoz suyunu her gün değil haftada 3 gün iç.... her gün çok içilirse düşük yapar herhalde ama sen öyle içmeyeceksin ki yeteri miktarda alacaksın canım... ayaklarına da sıcaksu yap hatta kalçanı da sıcak atkı ile çok sıkmadan sarabilirsin ama bebeğine dikkat ederek ya da sıcak ütülediğin yün bişeye oturabilirsin iyi gelir gerçekten.... akıntı ile atarsın iltihabı böyle yaparsan...

ay kadın olmak zor gerçekten bitmez mi bu hastalıklar hiç canım sabırla tedavini yap iyi gelecek yorucu hareket etme bu aralar iltihap olduğundan hep bebeği düşünerek hareket et tamam mı?

ütülerim birikti yapıp geleyim kızlar görüşürüz :)

Son düzenleme:
busmai canım sormuşsun ben yazdım sana ama "la sonsuzluk hecesi" okuduğum kitap adem ile havva dan bahsediyor ben çok beğendim sen de beğenirsin eğer okumadıysan al mutlaka oku bence...

tamam canım alırım benimki de afganistandaki kadınların yaşadıklarından, hayatlarının kesişmesinden bahsediyor.. "bin muhteşem güneş" özellikle kadınların okuması lazım duyguları çok iyi işlemiş. öyle erkekler var ki, okudukça kocamın değerini anladım :) bu yazarın bir de"uçurtma avcısı" diye çok satan bir kitabı vardı belki duymuşsunuzdur.
Kitapta bir yer bana çok dokundu. aynı duyguyu yaşadığım için.. (kadın hamileydi ama ilk aylarda düşük yaptı):

"En nefret ettiği şey dışarıya çıkmaktı..Birdenbire komşu kadınları,sahip olduğu çocuk bolluğunu kıskanır olmuştu.Kimisinin yedi-sekiz çocuğu vardı ama ne kadar şanslı olduklarının, rahimlerinde büyüttükleri bebekleri sağ salim kucağına almanın , emzirmenin ne büyük lütuf olduğunun farkında bile değillerdi. Haylaz oğlanlardan, tembel kızlardan yakındıklarını duydukça nefret ediyordu bu kadınlardan.. Kafasının içindeki bir ses ,iyi niyetli ama aldatıcı tesellilerle onu avutmaya çalışıyordu. "Başka çocukların olur. İnşallah. Çok gençsin. Karşına daha iyi bir sürü fırsat çıkacaktır."
Oysa onun ıstırabının bir kaynağı,belirgin bir hedefi vardı. O bu çocuğun yasını tutuyordu; onu belli bir süre böylesine mutlu eden bu bebeğin.."

busmai güzelmiş.benim moralım çok bozuldu haberlere bakıyorum şimdi hakkarıde 8şehit var yinee ((

kızlar ben bugün doktordaydım çok şükür bebişin pıt pıtlarını duyduk
darısı tez vakitte tüm arkadaşlarımın başına olsun

çok güzel anlatmış de mi sevdim yazım dilini... ben de onu alır okurum canım....Allah kimseye evlat acısı vermesin... şehitlerimize Rahmet eylesin.. çok üzücü can sıkıcı olaylar yaşanmaya başladı... ne olacak böyle bilmiyorum...

kızlar ben bugün doktordaydım çok şükür bebişin pıt pıtlarını duyduk
darısı tez vakitte tüm arkadaşlarımın başına olsun

Ronya canım çok sevindim minicik kalbi atmaya başlamış maşallah ya...neler hissettin canım duyduğunda ay nasıl güzel duygudur kimbilir...
Canım bende bu gün kahverengi ama koyu kahverengi lekelenme oldu nedir bu?
kanama başlar diye bekledim ardından ama başlamadı henüz başlarsa haber veririm...

Son düzenleme:

canım bicimimm çok sağol darısı tez vakitte tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkese olsun
güzel bri duygu canım sizlerde tadacaksınız o zaman benim sevincim tam olacak
canım umarım lekelenmenin devamı gelmez
sende olurmu adet öncesi lekelenme

olmazdı lekelenme yani direk kırmızı gelirdi...
bilmiyorumki nedir...
canım inşallah bizler de anne olduğumuzda aynı duyguları paylaşacağız :))

cnm devam etmez insallah bugun olmasa da yarin da devam edebilme ihtimali var, yarin da olmazsaaaaa.. super olur:) iliski sirasinda zedelenme de olmus olabilir canim bu da bi ihtimal tabi.

Son düzenleme:

canım ben doktora sormadım kendım gıttım eczaneden aldım kullandım hıc korkma emın ol faydası var zararı yok klomene fln hıc gerek yok bu tamamen dogal glıfor dıye soyluyorsun eczacıya oda sana verıyor ben kullandıktan sonra doktora dedımkı ben glıfora basladım kendı kendıme dedım iyi yapmısın dedi ee sen desene ben demeden ıste doktorlarda fena ben demesem glıfora basla demıcek bana hıc sonra hemen hamıle kaldım zaten.. glıfor aslında şeker hapı ama ıcındekı metformın maddesı pkoya birebir 850 mg gunde ıkı tane içerek basla derim ben..

çok aklıma takıldı yaa ne yapıcam anlamadım offff
bir hafta bol su içiçeğim inşallah geçer eğer geçmezse tekar dra gitcem geçmediği için
neyse canım ben biraz birşeyler yiyip gelirim tekrar

tatlım cok gecmıs olsun.burdamı okumustum tam hatırlamıyorum ama bı baskasındada boyle ıltahap varmıs ve dr gunde 5 lt su ıcmesını soylemıs sen bol sıvı tuket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…