o zaman dediği gibi az iç canım ve evde sıcak bir yere güneşe falan otur tamam mı sıcağa oturmak çok iyi gelir iyice böyle yandığını ayaklarının ısındığını hisset maydanozu iç o zaman canım mantıken iltihabın vereceği zarar daha fazla olacaktır bence...
çok aklıma takıldı yaa ne yapıcam anlamadım offff
bir hafta bol su içiçeğim inşallah geçer eğer geçmezse tekar dra gitcem geçmediği için
neyse canım ben biraz birşeyler yiyip gelirim tekrar
yada ben bugün bir denyiyim bakıyım kaynar suyada ayaklarımı koysam olur heralde
ayaklarını da koysan olur ama en iyisi güneşlenmek hava da sıcakken değerlendir derim ben canım sıcak kuma yatmak çok iyi gelirdi ama şimdi evdesin...
adet olacakmısım gibii belimde acayip bir agrı varr olmak istemiorum yhaa gecen ay 25inde ondan önceki ayda 20 sinde olmstm hangi tarihi dikkate alayım şimdi
benim evime sabah güneş vuruyor bu saatlerdede gidiyor yani güneşlenme gibi bir şansım yok canım ancak sıcak suda durabilirm evet kuma yatmak daha iyi olurdu canım inşaallah geçer şimdi biraz maydanoz suyu yapıyım diyorum bir iki yudum içsem olur heralde ayy ne bilim yaa kararsızım
busmai canım sormuşsun ben yazdım sana ama "la sonsuzluk hecesi" okuduğum kitap adem ile havva dan bahsediyor ben çok beğendim sen de beğenirsin eğer okumadıysan al mutlaka oku bence...
busmai güzelmiş.benim moralım çok bozuldu haberlere bakıyorum şimdi hakkarıde 8şehit var yinee((
busmai güzelmiş.benim moralım çok bozuldu haberlere bakıyorum şimdi hakkarıde 8şehit var yinee((
çok güzel anlatmış de mi sevdim yazım dilini... ben de onu alır okurum canım....Allah kimseye evlat acısı vermesin... şehitlerimize Rahmet eylesin.. çok üzücü can sıkıcı olaylar yaşanmaya başladı... ne olacak böyle bilmiyorum...tamam canım alırım benimki de afganistandaki kadınların yaşadıklarından, hayatlarının kesişmesinden bahsediyor.. "bin muhteşem güneş" özellikle kadınların okuması lazım duyguları çok iyi işlemiş. öyle erkekler var ki, okudukça kocamın değerini anladım :) bu yazarın bir de"uçurtma avcısı" diye çok satan bir kitabı vardı belki duymuşsunuzdur.
Kitapta bir yer bana çok dokundu. aynı duyguyu yaşadığım için.. (kadın hamileydi ama ilk aylarda düşük yaptı):
"En nefret ettiği şey dışarıya çıkmaktı..Birdenbire komşu kadınları,sahip olduğu çocuk bolluğunu kıskanır olmuştu.Kimisinin yedi-sekiz çocuğu vardı ama ne kadar şanslı olduklarının, rahimlerinde büyüttükleri bebekleri sağ salim kucağına almanın , emzirmenin ne büyük lütuf olduğunun farkında bile değillerdi. Haylaz oğlanlardan, tembel kızlardan yakındıklarını duydukça nefret ediyordu bu kadınlardan.. Kafasının içindeki bir ses ,iyi niyetli ama aldatıcı tesellilerle onu avutmaya çalışıyordu. "Başka çocukların olur. İnşallah. Çok gençsin. Karşına daha iyi bir sürü fırsat çıkacaktır."
Oysa onun ıstırabının bir kaynağı,belirgin bir hedefi vardı. O bu çocuğun yasını tutuyordu; onu belli bir süre böylesine mutlu eden bu bebeğin.."
kızlar ben bugün doktordaydım çok şükür bebişin pıt pıtlarını duyduk
darısı tez vakitte tüm arkadaşlarımın başına olsun
çok güzel anlatmış de mi sevdim yazım dilini... ben de onu alır okurum canım....Allah kimseye evlat acısı vermesin... şehitlerimize Rahmet eylesin.. çok üzücü can sıkıcı olaylar yaşanmaya başladı... ne olacak böyle bilmiyorum...
Ronya canım çok sevindim minicik kalbi atmaya başlamış maşallah ya...neler hissettin canım duyduğunda ay nasıl güzel duygudur kimbilir...
Canım bende bu gün kahverengi ama koyu kahverengi lekelenme oldu nedir bu?
kanama başlar diye bekledim ardından ama başlamadı henüz başlarsa haber veririm...
canım bicimimm çok sağol darısı tez vakitte tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkese olsun
güzel bri duygu canım sizlerde tadacaksınız o zaman benim sevincim tam olacak
canım umarım lekelenmenin devamı gelmez
sende olurmu adet öncesi lekelenme
cnm devam etmez insallah bugun olmasa da yarin da devam edebilme ihtimali var, yarin da olmazsaaaaa.. super olur:) iliski sirasinda zedelenme de olmus olabilir canim bu da bi ihtimal tabi.çok güzel anlatmış de mi sevdim yazım dilini... ben de onu alır okurum canım....Allah kimseye evlat acısı vermesin... şehitlerimize Rahmet eylesin.. çok üzücü can sıkıcı olaylar yaşanmaya başladı... ne olacak böyle bilmiyorum...
Ronya canım çok sevindim minicik kalbi atmaya başlamış maşallah ya...neler hissettin canım duyduğunda ay nasıl güzel duygudur kimbilir...
Canım bende bu gün kahverengi ama koyu kahverengi lekelenme oldu nedir bu?
kanama başlar diye bekledim ardından ama başlamadı henüz başlarsa haber veririm...
canm bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.sen bu ilacı dr.a gitmeden kendi başınamı kullandın?glifor klomenle aynı etkide bi ilaç mı ben klomen kullandmda pek bi etkisini görmedim bu daha mı faydalı dr.ma sorsammı acaba??
haklısın canım ama bunlar guzel endıseler olsa gerek:) kac haftalık oldu bebegın...
haklısın canım ama bunlar guzel endıseler olsa gerek:) kac haftalık oldu bebegın...
çok aklıma takıldı yaa ne yapıcam anlamadım offff
bir hafta bol su içiçeğim inşallah geçer eğer geçmezse tekar dra gitcem geçmediği için
neyse canım ben biraz birşeyler yiyip gelirim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?