Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende iyiyim hamilemiyim değilmiyim anlamadım ne bulantı ne ağrı ne sızı sadece adet olacakmısım gıbı karnım agrıyor bazen birde karnımda şişlik var ona üzülüyorum oysa göbeğim hiç yoktu

bendede şuan iltihap var ama boğazımda iki gün daha bekleyimde geçmezse doktora gitcem cok ihmal ediyorum zaten grip oldugum zaman penisilin vuruluyorum ben kalbime zararı olmasın diye oda cok yakıyor o yüzden hep kacıyorum iğneden..

maydonoz suyunu arastır bir düşüğe neden olsa vermezdi sanırım doktorun canım

yinede dikkatli olun derim maydonoz suyu ve bazı bitkisel çaylarda dahil,mesela bende hamileyken üşüttüğümde,kuşburnu çayıda iyi geliyor,kabak çekirdeği ye ben bunları çok kullanmıştım bir dene istersen tabiki bol su........

Son düzenleme:
kızlar ben bugün doktordaydım çok şükür bebişin pıt pıtlarını duyduk
darısı tez vakitte tüm arkadaşlarımın başına olsun

çooooooook sevindim canım senin sabrına hayranım benimkide 7 haftalık ve 4. haftadan beri her hafta doktorun basında bittim aramaları sormazsak :) bir dahaki randevun ne zaman bana 1 ay sonra gel dedı ama ben tabiki dayanamıcam ve bu cuma giderim yine gibime gelıyor..

tatlım cok gecmıs olsun.burdamı okumustum tam hatırlamıyorum ama bı baskasındada boyle ıltahap varmıs ve dr gunde 5 lt su ıcmesını soylemıs sen bol sıvı tuket.

sürahiyi doldurup doldurup içiyorum inşallah geçer su içmekten midemde bulandı yattım uyudum biraz birde çok sıkı giyindiğim için fenalık basıyor arada ama ne yapıcaksın asla şikayet etmem
dra söyledim düşüğe neden oluyormuş diye haftaa 2-3 kere tok karnına 1 çay bardağı iç dedi bendde bugün denedim bakalım ne olucak rabbime emanetiz
evet bitkisel çaylar içmem bunu duymuştum canım inşallah birşey olmaz ilk kez bugün denedim
sanada geçmiş olsun nihalcim

kızlar çok sağolun cevaplarınız için

aşırı su içmekte su zehirlenmesine yol açmaz mı ben öyle bişe duymuştum?

merhaba, maydanoz suyu düşüğe neden oluyor.benim bir arkadaşım o şekilde bebeğini düşürdü doktora gittiğinde doktorda maydanoz düşüğe sebeb oluyor demişti.doktordan doktordan görüş farklılığı olabiliyor.bol bol su.geçmiş olsun

bilmiyorumki canım ben hiç duymadım tabi suyun fazlasıda zarar ama iltihaplanmada suyu drlarda öneriyorlar inşallah birşey olmaz

bir anda çok su içmek değilde araya biraz zaman koyarak bir bardak bir bardak kadar gün boyu içmek iyi.3 litreyi geçmemek gerek diye biliyorum.zaten o da gün boyu 15 bardak ediyor.suyun fazlası böbrekleri zorluyor.bol bol idrara çıkarsın tutmadan çıkarsan iltihapa iyi gelir.geçmiş olsun.

evet canım bende ara ara bir bardak bir bardak içiyorum ben maydanoz suyunu bugün yarım çay bardağı içtim mecburen biraz rahatlatsın diye içine limonda sıktım öyle içtim rabbime emanetiz inşallah birşey olmaz sürekli tuvalete gidiyorum inşallah böyle böyle atıcağım iltihabı

geçecek canım iyi düşün sık idrara çıkıyorsan atarsın iltihabı bence...
bende acayip üşüyorum bu sıcakta ayaklarım özellikle bir de bulantı migren falan deli gibi regl belirtilerim ve koyu kahve akıntı gibi bişey var... tüm gün böyle sürdü şimdi de yatıyorum bu nedenle akşam gelemedim nete....

dikkat et kendine canım heralde havalardan çünkü burası bir soğuk bir sıcak ve anlamadan üştüyoruz bende sanırım iltihaptan üşüyorum
allah allah sen bir türlü sökülemedin çok kötü etkiler senide bu regl olamaman hayırlısıyla olmazsında adet bebiş belirtileri olsun

sağol canım bilmiyorum ki uzun zaman geçti olmadım diye kök söktürüyor galiba...keşke bebek olsa nasıl sürpriz olur..göğsümde hiç belirti yok bu nedenle gebelik değildir diye düşünüyorum...
minoset içtim ağrıya dayanamadım... uzanıyorum.... sen de dikkat et bebeğine ve içini rahat tut canım iyi olacaksınız inşallah...
kontrollerini de aksatma daha sık git bu aralar...

Son düzenleme:
kızlar tahlıl sonuclarımı aldım
fsh 5,98
e2 35
tsh 2,03
lh 35,8
prolaktın 27,1

doktor lh reglı olmadıgından boyle yukselmıstır dedı prolaktın yıne fazla farlutal verdı adetın 3. gunu tekrar hormon testı yapacak ve klomen verecek yıne

canım benim de benzer sonuçlar çıkmıştı sıkma canını adetin geldikten sonra nasıl bir tedavi uygulayacak dedi mi bişey? bir de sende bebek kesin yok demi?

canım benim de benzer sonuçlar çıkmıştı sıkma canını adetin geldikten sonra nasıl bir tedavi uygulayacak dedi mi bişey? bir de sende bebek kesin yok demi?

evet canım beta hcg negatıf kesın yok yanı... klomen ve catlatma ıgnesı ıle 3 yada 4 ay denerız dedı canım metformını sordum genellıkle klomene dırenc gosterenlere verıyorum dedı yanı bı ay klomenle deneyıp olmazsa verecek benım anladıgım kadarıyla

anladım canım benim de rahmimde sorun yoksa bana da benzer tedaviler belki de aynı tedaviler uygulanır diye düşünüyorum.... ya inşallah ilk seferinde büyür yumurta da gerek kalmaz ileriki seviyelere canım...

bu arada ben yatayım yine fenayım ya... regl olamamak beni mahfetti

Son düzenleme:

senı cok ıyı anlıyorum canım dınlen sen gorusuruz kendıne ıyı bak

Kızlar bu yumurta akı kıvamı akıntının olduğu gün ve sonrasında gün aşırı ilişki mi olması gerekiyordu ?

Önce ki gün çalışma olmuştu.Bugün ise yumurta akı kıvamında akıntım oldu.Bugün dahil gün aşırı devam ediyoruz değil mi şimdi ?

Ooff allahım bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah.

canım benim de tiroid ve prolaktin testi yaptırmam gerekiyor sen adetin 3. günü mü yaptırdın?doktor bundan bahsetmedi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…