Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yellow canım gecmıs olsun sımdı nasılsın ıctın mı maydanoz suyu

saol canım sabahtan beri su içmekten lavaboya taşındım bugün evet yarım çay bardağı maydano suyunu içtim inşaallah birşey olmaz canım hep aklım orda ama iltihap geçmezsede zararlı belki haftayada dra gidebilirm
yarında sağlık ocağına gideyim diyorum bakalım oraya kaydoluyum aşı falan yapılıyormuş gebelikte hakkımızda hayılısı olsun canım sende ne var ne yok sen nasılsın

canm ya ne güzel hemen hamile kalmışsn peki öncesinde bi tedavi gördünmü nezamandr bebek istiyodunuz?adetlerin düzenlimiydi yani kendin yumurtlayp,yumurtaların kendiliğinden çatlıyomuydu?ben 2ay klomen+çatlatma iğnesi kullandm yani dr.m onu verdi.sonra kist oluştu 2aydrda ara verdm şimdi söktürücü içiyorum adet olunca gidicem dr.a bi soraym bakalm.çünkü tekrar klomen kullanmak istemiyom kist yapıyo.bu ilacın öyle bi yan etkisi yok heralde dimi?bide benm yumurtalarm kendiğinden çatlamadığı için iğne olmak zorundaym.kendm alıp ilaç kullanamam yani.

bicimcim dikkat et kendine bu regl bu ay seni kötü etkiledi dinlen ebildiğin kadar dinlen

canm ya dr.nu bi arayıp sorsan bu akıntıda neyin nesiymiş yarın adet olmazsan bi sor bence.geçen ay ben adet olduğumda da ilk gün böyle kahverengi akıntı gelmişti 2.gün adeet olmuştum.ilk defa öyle olmuştu ama o ay kistlerm vardı adetle atıyomda ondan mı öyle diye düşünmüştm.dr.da zaten demişti hem kahverengi olur hem normalden kısa sürer adetin demişti.ama sende kist yoktu canm inşallah hamilesindr ve buda yerleşme kanamaları diyolarya ondandr.

hahah canım sen de bendensin.emeklerimiz boşa gitmez inşallah..ama ben akıntı olayından anlamıyorum bazen oluyo, sonra bikaç gun sonra tekrar oluyo..akıntıyı umursamıyorum açıkçası.doğal akıntımız da var bizim sonuçta. fazla kafanı takma canım

evet sağlık ocağına kaydolman lazım, zorunluymuş.hamileliğini bildirmen lazım.yoksa ceza alıyorlarmış.
iltihabın ne kotuymus senin ya, bana da oyle olmuştu. monurol içtim rahatladım 1 hafta sonra tekrar oldu tekrar monurol verdi doktor,"demek bir doz yetmedi" dedi. içtim,bir hafta sonra gene olunca artık antibiyotik almıştım da öyle geçmişti. bir de kızılcık veya kuşburnu suyu da iyi geliyormuş.

Ay sorma canım yaa.
Tutturacaz diye kırk takla atıyoruz
Benim bugün adetten sonra 15.günüm.
Eğer bu sinyal doğru ise yumurtlamışımdır.Hadi hayırlısı

canım ben evleneli 1 sene olacak ve hıc düzenli adet olmadım 2 ayda bir söktürücüyle oluyordum daha sonra tedaviye baslamak ıcın doktora gittik bundan 4 ay once ve eşimden sperm testı istedi doktor sonuc cıktı 3 ay vıtamın kullanacak esın tedavıye baslayamayız dedı bende nede olsa 3 ay tedavı olmıcaz dıye glıfora basladım oda vıtamıne basladı 2. ayda hamıle kaldım yumurtlayamıyordum ve yumurtam catlamıyordu doktor tüm testlerı yaptı yumurtlamada yok sende dedı buda sasırılacak bırsey degıl cunkı pko var dedi tabi bunların hepsi ben glifora baslamadan onceydı sonra ıste basladım 2. ayında etkısını gosterdı cok sukur sonra kürtaj olmak zorunda kaldım ve kürtajdan hemen sonra şuan tekrar hamileyim inşallah sorunsuz bir şekilde kucagıma alırım şuan tek derdim bu...

canım ben evleneli 1 sene olacak ve hıc düzenli adet olmadım 2 ayda bir söktürücüyle oluyordum daha sonra tedaviye baslamak ıcın doktora gittik bundan 4 ay once ve eşimden sperm testı istedi doktor sonuc cıktı 3 ay vıtamın kullanacak esın tedavıye baslayamayız dedı bende nede olsa 3 ay tedavı olmıcaz dıye glıfora basladım oda vıtamıne basladı 2. ayda hamıle kaldım yumurtlayamıyordum ve yumurtam catlamıyordu doktor tüm testlerı yaptı yumurtlamada yok sende dedı buda sasırılacak bırsey degıl cunkı pko var dedi tabi bunların hepsi ben glifora baslamadan onceydı sonra ıste basladım 2. ayında etkısını gosterdı cok sukur sonra kürtaj olmak zorunda kaldım ve kürtajdan hemen sonra şuan tekrar hamileyim inşallah sorunsuz bir şekilde kucagıma alırım şuan tek derdim bu...

canım bu akıntının önceki günü ilişki olduysa çok iyi olmadıysa akıntı günlerini çok iyi değerlendir... hadi hayırlısı umutlandım bak şimdi senin adına...
Busmai için de çok umutluyum Biricik de aynen ama gelmiyor nete...
bicimcim dikkat et kendine bu regl bu ay seni kötü etkiledi dinlen ebildiğin kadar dinlen
dinleniyorum canım çok sağol...
hamile olcağımı düşünmüyorum ama belli olmaz tabi... doktor günüme az kaldı sabredeceğim canım Allah bizlere kolaylıklar versin...senin adetine kaç gün var ilaç içiyordun de mi umarım bekletmeden gelir de sonra tedavilere geçersin sen de...
arkadaslar az önce wc ye gittim ve kanamam olmuş şok oldum inşallah bir sorun yoktur yarın doktora gitcez.
canım sorun etme sakın kanama normalmiş ben internetten bakmıştım.... hatta hamileliğinde 3-4 ay düzenli adet görenler bile var...umarım iyi haberlerle geleceksin bişey olmayacak canım inşallah habersiz bırakma bizleri...

Ay sorma canım yaa.
Tutturacaz diye kırk takla atıyoruz
Benim bugün adetten sonra 15.günüm.
Eğer bu sinyal doğru ise yumurtlamışımdır.Hadi hayırlısı

15. gününde yumurtlama oluyorsa ki akıntı buna işaret bu harika bişey bence canım ya

Polikistik over sendromunun belirtileri nelerdir? - UZMANTV

istersen bu siteyi bir kontrol et.doktorlar önce metformin sonra klomen diyor genellikle.

tandilek niye hiç yazmıyorsun canım

canım nasılsın ben yazamıyorum daha cok sizin yazdıklarınızı okuyorum çalıştığım için zor oluyor ancak akşam musait olduğum zaman yada patronlor burda olmayınca yazabiliyorum sürekli bi takip içindeler yani ama sizi n yazdıklarınızı okuyorum ya varya kardeş gibi burdaki herkes bicimede sölemiştim burdan tekrar söliyeyim iyiki varsınız

kızlar selam.. iki gündür gelemedim nete.. eşimin doğum günüydü ona süprizdi oydu buydu derken ancak bugün kendime geldim :)
bicim canım lekelenme yerleşme kanaması filan olmasın sakın varya sen kesin hamile çıkıcaksın.. o doktor da bence sende yumurtayı gördü ama gelişip gelişmeyeceğinden şüphe duydu ve sana o yüzden ilaç kullandırtmadı.. böylece senin de kafan rahat olacaktı veee mutlu son :)) ayy inşallah hadi bakalım..
benim de bugün progestanımın son günü bakalım ne olacak.. adet belirtilerimin hiç biri yok.. sadece zaman zaman karın ağrım oluyor ve akıntım da var.. ama akıntıyı idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum.. bu ay da boş çıkacak içimden bir his öyle diyor.. ayrıca da iki yıldır çıkmayan uçuk dün gece itibari ile bir pörtledi ki sormayın inşallah tez vakitte geçer..
nihalite canım kanaman olmuş sanırımi doktor sonrası haber ver bize de.. Rabbim korusun seni ve bebeğini..
yellow canım su su su..! bol bol su tüket.. inşallah geçecek.. aklına kötü şeyler getirme..

merhaba arkadaşlar doktora gittim kanamam yorgunluktan olabilirmiş yada yerleşme kanaması olabilir dedi ama yerleşme kanamam olmuştu zaten bebek iyi dedi cok sukur. bugun 7 hafta 2 gunluk olması gerekıyor ama doktor 6 hafta 5 gunluk dedi bu baska doktor milimetrelık oynamalar olabilir endişelenecek birşey yok dedi inş sorun yoktur bide bugun sabah başladı bulantım ve kusuyorum devamlı illet birşeymiş

bu gün ne akıntı ne başka bişey tuncss canım bu ikilem beni mahfetti... beklemek yordu.... senin de çok az kalmış hadi inş beraber hamilelik sevinci yaşayalım inş... bu gün de ateş 36.7 çıktı benim senin kaç canım baktın mı hiç? belirti arama ilk haftalarda olmaz 5. haftadan itibaren genelde başlarmış canım... ben de bu sebepten düşünmüyorum bişey....

oh Allah a çok şükür canım ya içim rahatladı... maşallah iyi olacak meraklanma tamam mı bulantılar feci olmalı canım bişey yemesen de su içmek durumundasın istifra ediyorsan oruç tutma! bak seni sevdiğimden uyardım... takvimini 6artı5 diye yenileyim mi? mesjında var iyi olduğunda bak canım onlara da...demek ki dinlenmen yorulmaman gerekli bol da sıvı tüketmen gerekli... bunlara dikkat etmezsen serum takarlar bilgin olsun arkadaşıma aynısı oldu ordan biliyorum...

Son düzenleme:
bicim canım benim enfeksiyondan dolayı ateşim 38lere kadar yükselmişti ama son 4 gündür 36.8 ya da 36.9 çıkıyor.. sabitlendi yani.. ama progestan kullandığım için ateş yanıltıcı olabiliyor.. geçen klomenli denemede ateş sabitlenince çatlatma iğnesinin yan etkileri de eklenince kendimi baya kaptırmıştım hamileliğe :) ama şimdilerde hiçbir belirti de yok.. bu sefer çatlatma iğnesi de pek etki etmedi.. bünyemde hiçbir değişiklik yok :) hatta dün akşam eşim belki de bebek vardır muhabbeti yapacak gibi oldu.. içimden birşey benim yerime hemen cevapladı, yok öyle birşey diye çıkıverdi ağzımdan :))
bakalım bekliyoruz işte pek birşey kalmadı.. pazartesiye kadar bekleyeceğim eğer adet gelmezse hemen doktora gideceğim.. ilaç bugün bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…