yellow canım gecmıs olsun sımdı nasılsın ıctın mı maydanoz suyu
canım ben doktora sormadım kendım gıttım eczaneden aldım kullandım hıc korkma emın ol faydası var zararı yok klomene fln hıc gerek yok bu tamamen dogal glıfor dıye soyluyorsun eczacıya oda sana verıyor ben kullandıktan sonra doktora dedımkı ben glıfora basladım kendı kendıme dedım iyi yapmısın dedi ee sen desene ben demeden ıste doktorlarda fena ben demesem glıfora basla demıcek bana hıc sonra hemen hamıle kaldım zaten.. glıfor aslında şeker hapı ama ıcındekı metformın maddesı pkoya birebir 850 mg gunde ıkı tane içerek basla derim ben..
geçecek canım iyi düşün sık idrara çıkıyorsan atarsın iltihabı bence...
bende acayip üşüyorum bu sıcakta ayaklarım özellikle bir de bulantı migren falan deli gibi regl belirtilerim ve koyu kahve akıntı gibi bişey var... tüm gün böyle sürdü şimdi de yatıyorum bu nedenle akşam gelemedim nete....
Kızlar bu yumurta akı kıvamı akıntının olduğu gün ve sonrasında gün aşırı ilişki mi olması gerekiyordu ?
Önce ki gün çalışma olmuştu.Bugün ise yumurta akı kıvamında akıntım oldu.Bugün dahil gün aşırı devam ediyoruz değil mi şimdi ?
Ooff allahım bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah.
evet sağlık ocağına kaydolman lazım, zorunluymuş.hamileliğini bildirmen lazım.yoksa ceza alıyorlarmış.saol canım sabahtan beri su içmekten lavaboya taşındım bugün evet yarım çay bardağı maydano suyunu içtim inşaallah birşey olmaz canım hep aklım orda ama iltihap geçmezsede zararlı belki haftayada dra gidebilirm
yarında sağlık ocağına gideyim diyorum bakalım oraya kaydoluyum aşı falan yapılıyormuş gebelikte hakkımızda hayılısı olsun canım sende ne var ne yok sen nasılsın
hahah canım sen de bendensin.emeklerimiz boşa gitmez inşallah..ama ben akıntı olayından anlamıyorum bazen oluyo, sonra bikaç gun sonra tekrar oluyo..akıntıyı umursamıyorum açıkçası.doğal akıntımız da var bizim sonuçta. fazla kafanı takma canım
arkadaslar az önce wc ye gittim ve kanamam olmuş şok oldum inşallah bir sorun yoktur yarın doktora gitcez.
canm ya ne güzel hemen hamile kalmışsn peki öncesinde bi tedavi gördünmü nezamandr bebek istiyodunuz?adetlerin düzenlimiydi yani kendin yumurtlayp,yumurtaların kendiliğinden çatlıyomuydu?ben 2ay klomen+çatlatma iğnesi kullandm yani dr.m onu verdi.sonra kist oluştu 2aydrda ara verdm şimdi söktürücü içiyorum adet olunca gidicem dr.a bi soraym bakalm.çünkü tekrar klomen kullanmak istemiyom kist yapıyo.bu ilacın öyle bi yan etkisi yok heralde dimi?bide benm yumurtalarm kendiğinden çatlamadığı için iğne olmak zorundaym.kendm alıp ilaç kullanamam yani.
canm ya ne güzel hemen hamile kalmışsn peki öncesinde bi tedavi gördünmü nezamandr bebek istiyodunuz?adetlerin düzenlimiydi yani kendin yumurtlayp,yumurtaların kendiliğinden çatlıyomuydu?ben 2ay klomen+çatlatma iğnesi kullandm yani dr.m onu verdi.sonra kist oluştu 2aydrda ara verdm şimdi söktürücü içiyorum adet olunca gidicem dr.a bi soraym bakalm.çünkü tekrar klomen kullanmak istemiyom kist yapıyo.bu ilacın öyle bi yan etkisi yok heralde dimi?bide benm yumurtalarm kendiğinden çatlamadığı için iğne olmak zorundaym.kendm alıp ilaç kullanamam yani.
Canım inşaallah sorun yoktur.Bizede haber ver yarın.
canım bu akıntının önceki günü ilişki olduysa çok iyi olmadıysa akıntı günlerini çok iyi değerlendir... hadi hayırlısı umutlandım bak şimdi senin adına...Kızlar bu yumurta akı kıvamı akıntının olduğu gün ve sonrasında gün aşırı ilişki mi olması gerekiyordu ?
Önce ki gün çalışma olmuştu.Bugün ise yumurta akı kıvamında akıntım oldu.Bugün dahil gün aşırı devam ediyoruz değil mi şimdi ?
Ooff allahım bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah.
dinleniyorum canım çok sağol...bicimcim dikkat et kendine bu regl bu ay seni kötü etkiledi dinlen ebildiğin kadar dinlen
hamile olcağımı düşünmüyorum ama belli olmaz tabi... doktor günüme az kaldı sabredeceğim canım Allah bizlere kolaylıklar versin...senin adetine kaç gün var ilaç içiyordun de mi umarım bekletmeden gelir de sonra tedavilere geçersin sen de...canm ya dr.nu bi arayıp sorsan bu akıntıda neyin nesiymiş yarın adet olmazsan bi sor bence.geçen ay ben adet olduğumda da ilk gün böyle kahverengi akıntı gelmişti 2.gün adeet olmuştum.ilk defa öyle olmuştu ama o ay kistlerm vardı adetle atıyomda ondan mı öyle diye düşünmüştm.dr.da zaten demişti hem kahverengi olur hem normalden kısa sürer adetin demişti.ama sende kist yoktu canm inşallah hamilesindr ve buda yerleşme kanamaları diyolarya ondandr.
canım sorun etme sakın kanama normalmiş ben internetten bakmıştım.... hatta hamileliğinde 3-4 ay düzenli adet görenler bile var...umarım iyi haberlerle geleceksin bişey olmayacak canım inşallaharkadaslar az önce wc ye gittim ve kanamam olmuş şok oldum inşallah bir sorun yoktur yarın doktora gitcez.
Ay sorma canım yaa.
Tutturacaz diye kırk takla atıyoruz
Benim bugün adetten sonra 15.günüm.
Eğer bu sinyal doğru ise yumurtlamışımdır.Hadi hayırlısı
arkadaslar az önce wc ye gittim ve kanamam olmuş şok oldum inşallah bir sorun yoktur yarın doktora gitcez.
tandilek niye hiç yazmıyorsun canım
kızlar selam.. iki gündür gelemedim nete.. eşimin doğum günüydü ona süprizdi oydu buydu derken ancak bugün kendime geldim :)
bicim canım lekelenme yerleşme kanaması filan olmasın sakınvarya sen kesin hamile çıkıcaksın.. o doktor da bence sende yumurtayı gördü ama gelişip gelişmeyeceğinden şüphe duydu ve sana o yüzden ilaç kullandırtmadı.. böylece senin de kafan rahat olacaktı veee mutlu son :)) ayy inşallah hadi bakalım..
benim de bugün progestanımın son günü bakalım ne olacak.. adet belirtilerimin hiç biri yok.. sadece zaman zaman karın ağrım oluyor ve akıntım da var.. ama akıntıyı idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum.. bu ay da boş çıkacak içimden bir his öyle diyor.. ayrıca da iki yıldır çıkmayan uçuk dün gece itibari ile bir pörtledi ki sormayıninşallah tez vakitte geçer..
nihalite canım kanaman olmuş sanırımi doktor sonrası haber ver bize de.. Rabbim korusun seni ve bebeğini..
yellow canım su su su..! bol bol su tüket.. inşallah geçecek.. aklına kötü şeyler getirme..
merhaba arkadaşlar doktora gittim kanamam yorgunluktan olabilirmiş yada yerleşme kanaması olabilir dedi ama yerleşme kanamam olmuştu zaten bebek iyi dedi cok sukur. bugun 7 hafta 2 gunluk olması gerekıyor ama doktor 6 hafta 5 gunluk dedi bu baska doktor milimetrelık oynamalar olabilir endişelenecek birşey yok dedi inş sorun yoktur bide bugun sabah başladı bulantım ve kusuyorum devamlı illet birşeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?