kızlar ben bugün doktordaydım çok şükür bebişin pıt pıtlarını duyduk
darısı tez vakitte tüm arkadaşlarımın başına olsun
canım nasılsın ben yazamıyorum daha cok sizin yazdıklarınızı okuyorum çalıştığım için zor oluyor ancak akşam musait olduğum zaman yada patronlor burda olmayınca yazabiliyorum sürekli bi takip içindeler yani ama sizi n yazdıklarınızı okuyorum ya varya kardeş gibi burdaki herkes bicimede sölemiştim burdan tekrar söliyeyim iyiki varsınız
kızlar selam.. iki gündür gelemedim nete.. eşimin doğum günüydü ona süprizdi oydu buydu derken ancak bugün kendime geldim :)
bicim canım lekelenme yerleşme kanaması filan olmasın sakınvarya sen kesin hamile çıkıcaksın.. o doktor da bence sende yumurtayı gördü ama gelişip gelişmeyeceğinden şüphe duydu ve sana o yüzden ilaç kullandırtmadı.. böylece senin de kafan rahat olacaktı veee mutlu son :)) ayy inşallah hadi bakalım..
benim de bugün progestanımın son günü bakalım ne olacak.. adet belirtilerimin hiç biri yok.. sadece zaman zaman karın ağrım oluyor ve akıntım da var.. ama akıntıyı idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum.. bu ay da boş çıkacak içimden bir his öyle diyor.. ayrıca da iki yıldır çıkmayan uçuk dün gece itibari ile bir pörtledi ki sormayıninşallah tez vakitte geçer..
nihalite canım kanaman olmuş sanırımi doktor sonrası haber ver bize de.. Rabbim korusun seni ve bebeğini..
yellow canım su su su..! bol bol su tüket.. inşallah geçecek.. aklına kötü şeyler getirme..
merhaba arkadaşlar doktora gittim kanamam yorgunluktan olabilirmiş yada yerleşme kanaması olabilir dedi ama yerleşme kanamam olmuştu zaten bebek iyi dedi cok sukur. bugun 7 hafta 2 gunluk olması gerekıyor ama doktor 6 hafta 5 gunluk dedi bu baska doktor milimetrelık oynamalar olabilir endişelenecek birşey yok dedi inş sorun yoktur bide bugun sabah başladı bulantım ve kusuyorum devamlı illet birşeymiş
Dört mum yavaşça yanıyordu,ortam çok sessizdi ve konuşmaları duyuluyordu
1. mum konuştu:
-Ben "barışım" dedi.Hiç kimse benim yanık kalmamı istemiyor biliyorum ki söneceğim dedi.Kısa bir süre sonra alevi azaldı ve söndü...
2. mum konuştu:
-Ben "inancım" dedi.İnsanlar nerdeyse beni artık gerekli görmüyorlar o nedenle artık bana gerek yok dedi,kısa bir süre sonra alevi azaldı ve söndü..
3.mum konuştu:
-Ben "sevgiyim "dedi Yanık kalmam için artık gücüm yok,insanlar beni bir kenara itdi ve önemimi yitirdiKendilerine en yakın olanları bile sevmeyi unuttular dedi kısa bir süre sonra alevi azaldı ve söndü...
Ansızın bir çocuk odaya girdi ve üç mumun yanmadığını gördü..
-Neden yanmıyorsunuz?
-Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekir dedi ve ağlamaya başladı...
4. Mum çocuğa döndü:
-Korkma ben hâla yanıyorum diğer mumları yeniden yakabilirim..
Ben "UMUDum" dedi.. Parlayan gözlerle çocuk UMUT adlı mumu aldı ve diğer mumları tekrar yaktı...
**Umutlarımızın hiç sönmemesini diliyorum.. Rabbim bir gün hepimize evlatlarımızın mutluluğunu yaşatacak..
evet sağlık ocağına kaydolman lazım, zorunluymuş.hamileliğini bildirmen lazım.yoksa ceza alıyorlarmış.
iltihabın ne kotuymus senin ya, bana da oyle olmuştu. monurol içtim rahatladım 1 hafta sonra tekrar oldu tekrar monurol verdi doktor,"demek bir doz yetmedi" dedi. içtim,bir hafta sonra gene olunca artık antibiyotik almıştım da öyle geçmişti. bir de kızılcık veya kuşburnu suyu da iyi geliyormuş.
tandilek senin son durumun ne canım?
Tsh ın düştükten sonra tekrar yumurta geliştirici ilaç kullanacak mısın?
nihalcim geçmiş olsun canım inşallah birdaha kanama görmezsin insan onu görünce dünyası başına yıkılıyor benimde kanamam olmuştu ve sürekli kötü hissederdim kendimi
sevindim herşeyin iyi olmasına çok şükürkiii
bicimmm yoksa sen mutlu sona yaklaştın mı canım baksana kırmızılarında gelmeye niyetii yokk :))
tuana canım sen bebeişin cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin
yeni evine yerleşmişsin hadi hayırlı olsun canım yeni evinede alışırsın biraz zaman
merhaba bicim benim son durum aynı beklemedeyim 2 ay sonra tekrar iğnelere başlancak ilk defa ilaç kullanmadan regli olmanın sevincini yaşıyorum ilaç olarak sadece şeker ilacı kullanndım yani doktor yine kilo vermemi istedi vede adetin üçüncü günü bazı tahlil ler verdiler böbrek üstü bezleriyle ilgili bakalım ona göre yaptırcam tahlilleri yanlız anlamadığım bir konu var geçen form da gezerken kızlardan birinin test sonuçlarına baktım tsh 2,40 neydı tam olarak hatırlamıyorum ama referans da 5,60 yazıyordu ama benım referans 4,00 hastane hastane değişiyo galiba yani zaten her halukarda 2,50 düşmesi lazım da gebe kalınması için şimdi hem kist hem tsh olunca daha zor kilo veriliyo şeker ilacını dr günde 2 tane çıkardı sabah akşam hayırlısı diyorum herkes için sizleri çok ama çok seviyorum iyiki varsınız
eşimin hareketli sperm sayısı düşüktü doktor bu değerlerle klomen tedavisine baslayamayız dedi değeri %9 du sayısında sorun yoktu ama onunkilerde tembelmiş 3 ay kullanması için proxeed plus verdi işte 3 ay içti tekrar gittiğinde sonuç %15 olmuş doktor yine iyi değil %25 olması gerekıyor dedi ace adlı vitamine basladıkkı meğer hamileymişim tedaviye bile gerek kalmadı cok sukur...
amin inşallah hepiniz bu ay hamile olduğunuzu ogrenırsınızde bizde seviniriz içim buruk inanın sizinde mutlu haberini alınca tam anlamıyla sevincem..
canım bu akıntının önceki günü ilişki olduysa çok iyi olmadıysa akıntı günlerini çok iyi değerlendir... hadi hayırlısı umutlandım bak şimdi senin adına...
15. gününde yumurtlama oluyorsa ki akıntı buna işaret bu harika bişey bence canım ya
merhaba arkadaşlar doktora gittim kanamam yorgunluktan olabilirmiş yada yerleşme kanaması olabilir dedi ama yerleşme kanamam olmuştu zaten bebek iyi dedi cok sukur. bugun 7 hafta 2 gunluk olması gerekıyor ama doktor 6 hafta 5 gunluk dedi bu baska doktor milimetrelık oynamalar olabilir endişelenecek birşey yok dedi inş sorun yoktur bide bugun sabah başladı bulantım ve kusuyorum devamlı illet birşeymiş
oh Allah a çok şükür canım ya içim rahatladı... maşallah iyi olacak meraklanma tamam mı bulantılar feci olmalı canım bişey yemesen de su içmek durumundasın istifra ediyorsan oruç tutma! bak seni sevdiğimden uyardım... takvimini 6artı5 diye yenileyim mi? mesjında var iyi olduğunda bak canım onlara da...demek ki dinlenmen yorulmaman gerekli bol da sıvı tüketmen gerekli... bunlara dikkat etmezsen serum takarlar bilgin olsun arkadaşıma aynısı oldu ordan biliyorum...
çok şükür bişey yokmus canım içini ferah tut artık.dündü galıba sen demiştin dimi hiç miğde bulantı yok diye
merhaba bicim benim son durum aynı beklemedeyim 2 ay sonra tekrar iğnelere başlancak ilk defa ilaç kullanmadan regli olmanın sevincini yaşıyorum ilaç olarak sadece şeker ilacı kullanndım yani doktor yine kilo vermemi istedi vede adetin üçüncü günü bazı tahlil ler verdiler böbrek üstü bezleriyle ilgili bakalım ona göre yaptırcam tahlilleri yanlız anlamadığım bir konu var geçen form da gezerken kızlardan birinin test sonuçlarına baktım tsh 2,40 neydı tam olarak hatırlamıyorum ama referans da 5,60 yazıyordu ama benım referans 4,00 hastane hastane değişiyo galiba yani zaten her halukarda 2,50 düşmesi lazım da gebe kalınması için şimdi hem kist hem tsh olunca daha zor kilo veriliyo şeker ilacını dr günde 2 tane çıkardı sabah akşam hayırlısı diyorum herkes için sizleri çok ama çok seviyorum iyiki varsınız
canım 2 gün önceki ilişkide de eşinin sperm hızı iyise merak etme yine tutar umutlu olman için çok neden var yani maşallah inşallah olsun :))canım geçen ay 33.günde adet olmuştum.Yani 16 veya 17.gün yumurtlamış olmalıyım ozaman.
Bu ayda 15.gün yani dün koyu yumurta akı kııvamında akıntım oldum,yani adetim düzene girdiyse yumurtlamış olmam gerekir.
Maalesef akıntının önceki günü değilde ondan önceki gün ilişki olmuştu.Yani 13.gün oldu.
Dün yani 15.günüde kaçırmadık.Bundan sonra 4-5 gün ara vermeden ilişki düşünüyorum gün aşırı yerine.Bakalım tutturabilirsek artık
evet ama sanırım midemi üşüttüğüm için oldu bu kusmalar şimdi normlim cunkı oruc tutmuyorum zaten nasıl tutuyum bu halde 6+5 yapalım bari aslında 7+2 olması gerekıyor ama bugunku doktor öyle dedi öyle olsun bakalım tşk ederim cnm ılgılendıgın ıcın.
evet canım hiç bulantım yoktu şaşırdım zaten midemi üşüttüm sanırım hamilelikte olunca hassaslaştı şuan yiyorum içiyorum bir sıkıntım yok şükür.
evet canım hiç bulantım yoktu şaşırdım zaten midemi üşüttüm sanırım hamilelikte olunca hassaslaştı şuan yiyorum içiyorum bir sıkıntım yok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?