Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

şimdi annemlere gideceğim evden çıkayım değişiklik olsun da aklım dağılsın kızlar öpüyorum sizi...
tuncss canım dediğim gibi kafana takma zaten şunun şurasında 5 günümüz var beklediğimiz
iyi olacak her şey :))

Dört mum yavaşça yanıyordu,ortam çok sessizdi ve konuşmaları duyuluyordu
1. mum konuştu:
-Ben "barışım" dedi.Hiç kimse benim yanık kalmamı istemiyor biliyorum ki söneceğim dedi.Kısa bir süre sonra alevi azaldı ve söndü...
2. mum konuştu:
-Ben "inancım" dedi.İnsanlar nerdeyse beni artık gerekli görmüyorlar o nedenle artık bana gerek yok dedi,kısa bir süre sonra alevi azaldı ve söndü..
3.mum konuştu:
-Ben "sevgiyim "dedi Yanık kalmam için artık gücüm yok,insanlar beni bir kenara itdi ve önemimi yitirdiKendilerine en yakın olanları bile sevmeyi unuttular dedi kısa bir süre sonra alevi azaldı ve söndü...
Ansızın bir çocuk odaya girdi ve üç mumun yanmadığını gördü..
-Neden yanmıyorsunuz?
-Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekir dedi ve ağlamaya başladı...
4. Mum çocuğa döndü:
-Korkma ben hâla yanıyorum diğer mumları yeniden yakabilirim..
Ben "UMUDum" dedi.. Parlayan gözlerle çocuk UMUT adlı mumu aldı ve diğer mumları tekrar yaktı...

**Umutlarımızın hiç sönmemesini diliyorum.. Rabbim bir gün hepimize evlatlarımızın mutluluğunu yaşatacak..

iiyim canım sen nasılsın anlıyorum senı canım bende çalıştıgım için zor oluyor fırsat buldukca bakıyorum işte :) evet yaa burdakı ortam cok güzel birbirimizi ancak bizler anlıyoruz :) kımseye dert yanamıyoruz valla paylaşımlar cok güzel :)

ne süprizi yaptın kız kocana :)
evet yaa benimde içimden bicim hamıleymiş gibi geliyor inş.sende hamılesındır arkadaşım :)

çok şükür bişey yokmus canım içini ferah tut artık.dündü galıba sen demiştin dimi hiç miğde bulantı yok diye

aayyy çok duygulandım valla yaa tüylerim diken diken oldu valla sagol arkadaşım tekrar hatırlattın hiçbir zaman umudumuzu kaybetmeyelim

ya sorma geçmedi gitti benim iltihap
bende monuraldan sonra rahatladım ama yine tekrarladı bu sefer antibiyotik vermiceğim sana dedi maydanoz suyu iç dedi ama korka korka yarım çay bardağı içtim birazdan gitcem sağlık ocağına offff hiçte evden çıkasım yokkkk

Slmlar.. Dun saglık ocagından ebem aradı:) bugun ıcın kntrollerımın oldugunu soyledı kan aldılar tetanoz asımı falan yaptı tansıyon olcumu kılo olcumu falan bunlarda yapıldı sadece ve sadece 1 kg almısım.bu aydan sonra hızlı kılo alınıyomus suan ıcın ıyı falan dedı.vee karnımdan bı aletle bebegın kalp atıslarını dınledık cok az duyuluyodu ama duyuldu yanı.oyle ıste hamıle arkadaslar bıan once kaydını yaptırsın bencede. ı falan dedı.vee karnımdan bı aletle bebegın kalp atıslarını dınledık cok az duyuluyodu ama duyuldu yanı.oyle ıste hamıle arkadaslar bıan once kaydını yaptırsın bencede.

nihalcim geçmiş olsun canım inşallah birdaha kanama görmezsin insan onu görünce dünyası başına yıkılıyor benimde kanamam olmuştu ve sürekli kötü hissederdim kendimi
sevindim herşeyin iyi olmasına çok şükürkiii

bicimmm yoksa sen mutlu sona yaklaştın mı canım baksana kırmızılarında gelmeye niyetii yokk :))

tuana canım sen bebeişin cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin
yeni evine yerleşmişsin hadi hayırlı olsun canım yeni evinede alışırsın biraz zaman

tandilek senin son durumun ne canım?

Tsh ın düştükten sonra tekrar yumurta geliştirici ilaç kullanacak mısın?

merhaba bicim benim son durum aynı beklemedeyim 2 ay sonra tekrar iğnelere başlancak ilk defa ilaç kullanmadan regli olmanın sevincini yaşıyorum ilaç olarak sadece şeker ilacı kullanndım yani doktor yine kilo vermemi istedi vede adetin üçüncü günü bazı tahlil ler verdiler böbrek üstü bezleriyle ilgili bakalım ona göre yaptırcam tahlilleri yanlız anlamadığım bir konu var geçen form da gezerken kızlardan birinin test sonuçlarına baktım tsh 2,40 neydı tam olarak hatırlamıyorum ama referans da 5,60 yazıyordu ama benım referans 4,00 hastane hastane değişiyo galiba yani zaten her halukarda 2,50 düşmesi lazım da gebe kalınması için şimdi hem kist hem tsh olunca daha zor kilo veriliyo şeker ilacını dr günde 2 tane çıkardı sabah akşam hayırlısı diyorum herkes için sizleri çok ama çok seviyorum iyiki varsınız

saol canım..ya ben cınsıyetı 12. Haftada ogrendım ama benımkı 1 hafta ılerde gıdıyodu ultrasonda 13 haftalıktı yanı.

hayırlı olsun tedavın canım hadı bakalım ilaçsız adet olmak gercekten süper bişey :)

canım senın eşinde varikosel mi vardı?

canım geçen ay 33.günde adet olmuştum.Yani 16 veya 17.gün yumurtlamış olmalıyım ozaman.
Bu ayda 15.gün yani dün koyu yumurta akı kııvamında akıntım oldum,yani adetim düzene girdiyse yumurtlamış olmam gerekir.

Maalesef akıntının önceki günü değilde ondan önceki gün ilişki olmuştu.Yani 13.gün oldu.
Dün yani 15.günüde kaçırmadık.Bundan sonra 4-5 gün ara vermeden ilişki düşünüyorum gün aşırı yerine.Bakalım tutturabilirsek artık

Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.
Rabbim bütün bebecikleri korusun.

evet ama sanırım midemi üşüttüğüm için oldu bu kusmalar şimdi normlim cunkı oruc tutmuyorum zaten nasıl tutuyum bu halde 6+5 yapalım bari aslında 7+2 olması gerekıyor ama bugunku doktor öyle dedi öyle olsun bakalım tşk ederim cnm ılgılendıgın ıcın.

çok şükür bişey yokmus canım içini ferah tut artık.dündü galıba sen demiştin dimi hiç miğde bulantı yok diye

evet canım hiç bulantım yoktu şaşırdım zaten midemi üşüttüm sanırım hamilelikte olunca hassaslaştı şuan yiyorum içiyorum bir sıkıntım yok şükür.

benim hastanede referans 4.40 tı ve benim tsh bi defasında 4.50 çıkmıştı doktor bir anlık stresten olabilir dedi ilaç vermedi sonra kendiliğinden düzeldi gerçekten de gergin olduğum aydı ve stresten bozulmuştu hormonum... şimdi 2.80 ve iyi diyorlar... canım sen de en kısa zamanda tekrar kontrol ettir belki hemen düzelme olmuştur sende de....şeker ilacı günde 2 tane iyi olmuş...inşallah diğer tahlillerin de iyi çıkar da bebek tedavine de bir an önce geçebilirsin canım

canım 2 gün önceki ilişkide de eşinin sperm hızı iyise merak etme yine tutar umutlu olman için çok neden var yani maşallah inşallah olsun :))

evet canım hiç bulantım yoktu şaşırdım zaten midemi üşüttüm sanırım hamilelikte olunca hassaslaştı şuan yiyorum içiyorum bir sıkıntım yok şükür.

kendine dikkat et canım sen yine de ve iyi olun miniğin ve sen tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…