zaten bugün içimde bir sıkıntı vardı anlamıştı birşey olacağını kimseye birşey olmuyor evet bana bebeğime kızlar herkese iyi geceler bana moral veren arkadaşlarım çok saolun burasıda olmasa doya doya kime anlatayım derdimi
canım adetin yarın gelir senin genelde duphastondan 3 gün sonra adet geliyor ben 10 gün içtiğim zamanlarda öyle oluyordu....
klomene sen de devam et bence yine dene bu defa tutsun inşallah :)
canım hayıt ile böğürtlen klomen ile olmaz haplarla bitkiler aynı anda alınmaz buna çok dikkat edilmeli aklında olsun senin de...
evde durur onlar da klomen işe yarar inşallah da onlara hiç gerek kalmaz :)
amiiinnn.. klomenle uğraşmak beklemek daha zor bence.. çünki çok daha fazla umutlanıyorsun.. ama sonunda kırmızıları görünce çok feci oluyor.. dün iyi olmaya çalıştım, ama yine de içimin bi tarafı hep buruktu.. neden yine olmadı ki diye diye yedim bitirdim kendimi.. eşim de yazık belki de bende sıkıntı vardır deyip hep moral olmaya çalıştı ama biliyorum o da üzülüyor kırmızılar gelince.. yarın 4te randevum var doktorda.. eşime bakılıcak, benimde kist vs oluştu mu diye kontrollerim olucak.. bu ay da denicem tabii eşimde sıkıntı çıkmazsa :)) eğer yine olmazsa bir iki ay bırakıcam herşeyi..
sana katılıyorum sorunlu aile bireyleri yok olsun şimdi bende patlamak üzereyim bunaldım daraldım allahım yardım et elime her geçen şeyi kırmak dökmek istiyorum bağıra bağıra ağlamak istiyorum eltimle tartıştım sürekli küsen bir eltim var ve ben yine bana küstü sandım ve bende dayanamadım dolduğm herşeyi söyledim kocasına oda geldi tartıştık ağzıma ne geliyorsa saydım bana kocası diyoki sizin hepinizin kulaklarını çekmek lazım bende dedimki sen git önce kendi karının kulağını çek dedim allahım şuanda sahile gitmek istiyorum bunaldım bu sorunlu eltimden sorunlu kaynanamdan ben kendi ailemi istiyorum bugün çok duygusalım eşim evde olmasa bağıra bağıra ağlarım ama bu olaydan dolayı yanında ağlamak istemiyorum oooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sana katılıyorum sorunlu aile bireyleri yok olsun şimdi bende patlamak üzereyim bunaldım daraldım allahım yardım et elime her geçen şeyi kırmak dökmek istiyorum bağıra bağıra ağlamak istiyorum eltimle tartıştım sürekli küsen bir eltim var ve ben yine bana küstü sandım ve bende dayanamadım dolduğm herşeyi söyledim kocasına oda geldi tartıştık ağzıma ne geliyorsa saydım bana kocası diyoki sizin hepinizin kulaklarını çekmek lazım bende dedimki sen git önce kendi karının kulağını çek dedim allahım şuanda sahile gitmek istiyorum bunaldım bu sorunlu eltimden sorunlu kaynanamdan ben kendi ailemi istiyorum bugün çok duygusalım eşim evde olmasa bağıra bağıra ağlarım ama bu olaydan dolayı yanında ağlamak istemiyorum oooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar bırınız cevap yazın lutfen ben pc hastasıyım klomenle tedaviye başladım doktor arı sütü iç dedi 2 gundur içiyorum deneyen varmı
yok hayatım zaten yan etkileri mide bulantısı ishal gaz falan herkese göre değişiyor etkisi Allahtan mide bulantısı olmadı sende de olmamış çok şükür
Fıstık canım senin hormon değerlerin normal çıkıyor o zaman değil mi?
Birde yumurta kalitesiz olunca adet düzensiz mi oluyor yine ?
cnm, benim fsh tı sanırım yumurta rezervini belirleyen horman işte o farklı çıktı ...doktorumda bu sonuca göre yumurta rezervimin az olduğunu söyledi...yumurta kaliteside tüp bebek sırasında ortaya çıkıyomuş...labaratuvar ortamında spermin yumurtayı döllemesiyle heralde ...çünkü ben sormuştum yumurtanın kalitesi nasıl belli olur diye...doktorumda anca bu aşamada anlayabiliriz demişti...benim amacım yumurtanın fazla olması değil kaliteli olmasına çalışmak...adetlerim 2-3 gün sekme olsa olsada düzenli oluyor...hep şu stressss
gyaman bişey dicem ben de ilaç bir etki yapmadı demiştim ya.....sanırım bende ishal oldumacaba böylemi etkili oluyo ki...sen bir doktoruna sorsana ...acaba kilolarda böylemi gidiyooo
bicimmm canım doktora gittiğine sevindim
senin için çok güzel olacak yumurtlama süren kısalacak
ve inşallah bebiş gelecek yakında
canım bu arada doktora ateş tablonu gösterdinmi
neden ateşin o kadar yükseldi acaba herhangi bir enfeksiyonmu yaşadın
neyse kuzum artık önümüzdeki aylara bakalım inşallah tey tey yapmaya az kaldı
kızlar hormon hapı kullanıorum ( farlutal) bugün mide bulantısı ve ateş oldu ... acaba hap mı yapımıştır ? ayrıca çokta ağrı yaptı ... bugün 2. günü ve yarın doktora gidicem
bıraktım akşamkini içmicem
canımm ateş tablonda biliyorsun kesik çizgi çekilmişti
ama doktorun nasıl kesin yumurtlama olmamış diyebiliyor
yumurta çatladıktan en fazla 2-3 gün sonra doktor evet yumurtlama olmuş diyebilir
sonraki günler yumurtlama olup olmadığını bilemez
bunuda yumurta çatladıktan sonra yumurtaladıklarda kalan sıvıdan anlıyorlar
sen duphastonu iç kanaman gelsin
ve yeni ayın hayırlı uğurlu olsun
iyi akşamlar kızlar, ne var ne yok nasılsınız?Ben 2 aydır falan girmiyordum buraya..Pko olup da hamile kalanlar oldu inşallah bu süreçte..Ben 4 aydır glucophage kullanıyorum.Son ayımda kendiliğimden 28. gün adet oldum.:))) Bugün de 21. günümdeyim kasıklarımda ağrı var ve de akıntım.İnşalah yine vaktinde adet olucam:)) Keşke hamile olsam diycem ama ovulasyon tarihlerinde ilişki fazla olamadı..Bakalım hayırlısı..EEE sizlerden ne haber?
iyi geceler kızlar!!!!
ben çift yüksek lisans yapmış birisi olarak ve neredeyse ana dili gibi ingilizce konuşan ve kendimi bazen bişiyler zanneden BEN,
şu FF sayfasında 18 ağustosta adet olduğumu kaydetmeyi beceremedim!!!!! hahahahahhahahah)))
tam 1 saattir o button'u arıyorum, nereden yapıcam be zımbırtıyı diye!!!!!!!
yarın tekrar ararım artık ya da burdan bana birisi yardımcı olsun bari! nerden yazıcam ben bunu ..takvimime giriyorum ama mens gibi bir button bulamadım!!!!!
şakkkaaaa gibbiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
ben klomenle birlikte kullanmayı düşünüyodum valla.klomenle birlikte derken klomeni 5gün felan içiyodm heralde yani o günler diilde başka günler içerim hayıtı.ben zaten daha önce almıştm hayıt ve aslanpençesi ama soğan içiyom die içmemiştm.gerçi ben soğana 1ay daha devam etmek istiyom.bu ay pek adet söktürmede işe yaramadı ama olsun bu ay öle oldu diye bırakmıcam.hayıtı daha sonra yaparm artk.
kızlar bırınız cevap yazın lutfen ben pc hastasıyım klomenle tedaviye başladım doktor arı sütü iç dedi 2 gundur içiyorum deneyen varmı
bana destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ama gel görki aynı binada oturunca ve yüzyüze bakınca ister istemez takıyosunuz ve sinirleriniz zıplıyor ve bugün bana geleceğini tahmin ediyorum konuşmaya
nese kızlar sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?