Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bak bebeğin herşeyden önemli tamammı biraz hava al toparla kendini bebeğinide üzme çünkü anlar annesinin üzgün oludğunu onun gibi bir kadın için değermi bebişini üzmeye Allah yardımcın olsun cnm

iyi akşamlar arkadaşlar,yellowcum bi kaç sayfa okuma fırsatım oldu üzme tatlı canını lütfen,biliyorum demesi kolay ama bebeğin için iyi olmaya çalış Allah yardımcın olsun canım..arkadaşlar bende dün doktora gittim tiroid ve prolaktinim düşmüş ve tiroid hapını ömür boyu kullanmak zorunda değilmişim çok şükür,bi de gliforu sordum,neden bu hapı vermekten çekiniyor doktorlar,benim kardeşim bu hapla hamile kaldı dedim,o da bana ''kullanaya devam et günde ıkı tane al bunun çok faydası var bu senin yumurtlamanı arttıracak ve seni pkodan kurtaracak dedi,sizlerle de paylaşmak istedim,öpüyorum hepinizi :)

ben klomenle birlikte kullanmayı düşünüyodum valla.klomenle birlikte derken klomeni 5gün felan içiyodm heralde yani o günler diilde başka günler içerim hayıtı.ben zaten daha önce almıştm hayıt ve aslanpençesi ama soğan içiyom die içmemiştm.gerçi ben soğana 1ay daha devam etmek istiyom.bu ay pek adet söktürmede işe yaramadı ama olsun bu ay öle oldu diye bırakmıcam.hayıtı daha sonra yaparm artk.

bencede canm klomen kullanmak ilişki günlerinde ilişkiye girmek çok zor.sırf çocuk yapmak için ilişkiye giriyosun ve bu çok yıpratıcı oluyo.aklına onu getirmedende olmuyoki dr.ilişki günleri belirlemiş.bence onu düşünerek yaptığın için olmuyo.bende bi kaç ay klomene devam ederm olmadı ara veririm die düşünüyorm en azından biraz o stresten kurtulmak gerek.bu ay benm eşiminde değerlerine bakılcak.oda ben her üzüldüğümde belki sorun bendedir diye düşünür.başarabilecekmiyim bilmiyorum ama bu ay rahat olmaya çalışcam.biz ne kadar uğraşsakta vakti ve saati var.Allah büyük.

yellowcum ve tunccum inanıl bişekilde çekiyorsunuz yapacak bişey yok yani %100 iyi geçinen kimseyi görmedim siz gene iyi ben hepsiyle bieltim onunla başka kimseyle kafam uymuyor oda çokkk sessiz bende aksine bıcırrr bıcırr biriyim.en.yellow sakın canının sıkma kimseyle iletşimli olmak zorunda değilsin içindekilerde haklıysa söylee tutma ve bunun içinde pişman olma kendinizi hiç bişey için ve kimse için sıkmayın kızlar haklı olduğunuz herşeyde heryerde konuşunn ipler kopacaksada kopartın çünkü bu devirde bakın hani akrabadır yüz yüze bakıyoruz davası varya.bu devirde o olmuyor çünkü mesela çokk okumuş bi ablam vardır ben dedimki bizim babanemiz eşimizin babanesi bizde kalsın sevaptır.ne biliyosun dedi sevaptır içten isyan ettiğini bile anlamaz sevaptan çok günah kazanırsın.bizde iyi davranıcaz diye kendimizden taviz vere vere belkide günaha giriyoruz gözünü sevdiğim anam hep derki mesafe mesafe mesafe...kızlar ben progestan aldım içtim bile ama başım nasıl döndü bugün amann ayağa kalkamıyorum.içenlerde böle bişey oldumu

arkadaşlar aranızda laboquick ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim

canmya valla yuh diyorum o insanlara şu hamile halinle sana yaptıklarına bak.boşver canm bebeğini düşün sen üzülme.sanrm eşinn ailesiyle yakın yerde oturuyodn inşallah en yakın zamanda onlardan uzaklaşırsın.uzakta olsan küssede barışsada umrunda olmaz.zaten onlar seni üzmek istiyolar heralde fırsat verme üzülüp onları sevindirme.gülüp geç onlar yokmuş gibi davran biliyorum kolay diil ama eğer böyle yaparsan çıldıracaklardr.Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsn.değerimizi bilmeyen insanlardan uzak tutsun Rabbim bizi.

haberler pek iç açıcı diil anlasılan sıteyı gezerken baktım uzulme oluruna bırak dıorum o insan hata yaparama sende insnsın uzulursun hayat bu yapcak bı sey yok yınede geçmıs olsun
slm kızlar arı sutu hakkında bılgısı olan varmı:97:

kızlar bırınız cevap yazın lutfen ben pc hastasıyım klomenle tedaviye başladım doktor arı sütü iç dedi 2 gundur içiyorum deneyen varmı

takmamaya çalış bırak onlar taksın.hamilesin bebeğini düşün canım.

Günaydın kızlar...
Ben buraya arasıra giriyorum..Daha doğrusu bi ara çok sık giriyordum ama bu sefer de bütün hayatımı bu konunun kapladığını fark edip biraz uzaklaştım..8 aydır bebek istiyoruz biz de..pko görünümüm var..glukophage kullanıyorum 4 aydır.Doktorum 4 aydan sonra adetin düzene girer yumurtlaman olur büyük ihtimalle demişti.Ve ben uzuuuun zamandan sonra ilaca başlamamın 4. ayında ilaç kullanmadan adet oldum 28. günde.Peki bu, o ay yumurtlamanın olduğunun göstergesi mi oluyor?Şimdi bu ay da merak ediyorum acaba zamanında olabilecek miyim..Tabi keşke hamile olsam ama..Fazla umutlu değilim..Bu arada doktorum 5 ay sonra tekrar gelirsin demişti.Sanırım iğneyle yumurta gelişimi ve çatlatmasını sağlayacak..İlk olarak bizlere yapılacak işlem bu, öyle değil mi???

yok hayatım zaten yan etkileri mide bulantısı ishal gaz falan herkese göre değişiyor etkisi Allahtan mide bulantısı olmadı sende de olmamış çok şükür

gyaman bişey dicem ben de ilaç bir etki yapmadı demiştim ya.....sanırım bende ishal oldum acaba böylemi etkili oluyo ki...sen bir doktoruna sorsana ...acaba kilolarda böylemi gidiyooo

gyaman bişey dicem ben de ilaç bir etki yapmadı demiştim ya.....sanırım bende ishal oldum acaba böylemi etkili oluyo ki...sen bir doktoruna sorsana ...acaba kilolarda böylemi gidiyooo

valla çoğu kişi mide bulantısınından birşeyler yiyemiyor ve kilo veriyorlar ama bende böyle bir etki yapmadı arada bir ishal sadece valla kilo verebilirmiyiz bilmiyorum ama benim için önemli olan kaliteli yumurta tek derdim o

bence de iyi şeyler olacak ben de bunu hissediyorum canım hamile kalabileceğim artık gibi geliyor umutluyum canım ya yardımların için çok teşekkürler... ufaklığı da öptüm :)

bende hiç yapmamıştı bu tarz haplar pek yapmaz ama doktorunla danış bünyeden bünyeye fark var biliyorsun..

canım yumurtalıklarımdaki çatlamamış folüküllere bakarak dedi ki ben bu süreçte çatlama olduğunu düşünmüyorum dedi... yani tabi ben de senin gibi düşünüyorum ama doktor böyle dedi... duphastonu da zaten 4 gün daha içeceğim bu günle birlikte sonra rahatlarım adet gelir...

ilacının işe yaramasına düzenli adetler görmene çok sevindim inşallah en kısa zamanda hemilelik de oluşur :))

biricik takvimde adet kanamanın olduğı 1. güne gir üstüne tıkla servikal akıntı butonunun altında menses yazar ateş girerken dikkatini çekmiştir diye ben sana demedim onu kusura bakma.. benim hatam menseste de kanamanın çokluk azlık derecelerini 1-2-3-4. gün her güne aynı şekilde işaretle tamam mı?takvim pembe belirtecek onları zaten işaretleme yapıp kaydettiğinde...

canım bence hayıtı kullanabilirsin ama klomen içtiğin ay değil gibi geliyor bana ya yine de sen bilirsin....çünkü biri hap diğeri bitki etkileşimleri farklı ise eğer ya dokunursa diye düşünüyorum farklı dönemlerde bile içecek olsan bence yapma bekle...

kızlar bırınız cevap yazın lutfen ben pc hastasıyım klomenle tedaviye başladım doktor arı sütü iç dedi 2 gundur içiyorum deneyen varmı

arı sütünü hiç duymadım ben de klomene başlayacağım önümüzdeki ay ancak bana denmedi bu...

Son düzenleme:
tünaydın kızlar bakıyorumda sayfalar baya hızlı ilerliyo size yetişemiyorum valla :) maşallah
bugun nasılsınız bakalım :)

bana destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ama gel görki aynı binada oturunca ve yüzyüze bakınca ister istemez takıyosunuz ve sinirleriniz zıplıyor ve bugün bana geleceğini tahmin ediyorum konuşmaya
nese kızlar sizler nasılsınız

bence sen onunla dalga geçmeyi öğrenmelisin ve gülerek laf sokmayı hiç sinirlenmeden ben öyle yapıyorum tabi bazen insan sinirleniyor ama hiç belli etmiyceksin bunu yenmen lazım başka çıkar yolun yok diye düşünüyorum yoksa üzülen sen olursun tabi en güzeli hiç konuşmamak ama işte akraba olunca bu mümkün olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…