canım yumurtlama olmuş gibi görünüyor ancak kesik kesik çizgi çekmiş bende de öyle yapmıştı yani ateşin oynadığından veya akıntı belki de işaretlemediğinden olabilir bu... ama her durumda da için rahat olsun çünkü ilişki olmuş o günlerde...ronyacım msj kutun dolmus buraya ayzıyorum inş görürsün
mrb canım evet yaa sayfalar cok ilerliyor bende yetişemiyorum maşallah :) evet ateş ölçmeye devam ediyorum sagol ilgin için bugunkü tablo böylee öptüm cok
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım sen istemedikten sonra kimseler seni üzemez bunu sakın unutma...kendini ve bebeğini en çok düşün ve sakın sinirlerini bozma tamam mı?bana destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ama gel görki aynı binada oturunca ve yüzyüze bakınca ister istemez takıyosunuz ve sinirleriniz zıplıyor ve bugün bana geleceğini tahmin ediyorum konuşmaya
nese kızlar sizler nasılsınız
Rica ederim cnm
slm kızlar nasılsınız bakalım???
ben ikili testimi yaptrdm dün. ultrasonda ense kalınlığı fln normal çıktı. kan sonucumu da haftaya alıcam
yellowcum cnm her ne veya kim sinirini bozuyorsa biliyorum zor ama görmezden gel. ben de eşimin ailesiyle baya problem yaşıyorum hele de bu hamilelik dönemnde destek deil köstek oldular hep. çok sinir oluyorum ama napiim kendimi zorluyorum sinirlenmemek için
canım kimsenin nasıl davrandığı umrunda olmasın senin asıl ailen eşin ve doğacak bebeğin başkaları için boş sözler için canını sıkma....
bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim erkek-kız belli oldu mu canım?
hayır canım henüz belli olmadı. önümüzdeki hafta bayram olduu için diğer hafta sonuçlarımı almaya gidicem o zaman bakıcak dr tekrar. ama dru sıkıştırdık eşimle bi tahminde bulunun lütfen lütfen die.. o da kıza benziyor ama kesin bişey diyemem dedi. bakalım hayırlısı artık
hayırlısı olsun arkadalşım bebeğin iyi olmasına sevındım inş.diğer değrlerde güzel çıkar kımseye kafayı takma boşver umursama :)
canım yumurtlama olmuş gibi görünüyor ancak kesik kesik çizgi çekmiş bende de öyle yapmıştı yani ateşin oynadığından veya akıntı belki de işaretlemediğinden olabilir bu... ama her durumda da için rahat olsun çünkü ilişki olmuş o günlerde...
canım sen istemedikten sonra kimseler seni üzemez bunu sakın unutma...kendini ve bebeğini en çok düşün ve sakın sinirlerini bozma tamam mı?
slm kızlar nasılsınız bakalım???
ben ikili testimi yaptrdm dün. ultrasonda ense kalınlığı fln normal çıktı. kan sonucumu da haftaya alıcam
yellowcum cnm her ne veya kim sinirini bozuyorsa biliyorum zor ama görmezden gel. ben de eşimin ailesiyle baya problem yaşıyorum hele de bu hamilelik dönemnde destek deil köstek oldular hep. çok sinir oluyorum ama napiim kendimi zorluyorum sinirlenmemek için
çok teşekkür ederim arkadaşım. darısı isteyen herkesin başına. Şu mübarek ayda bütün dualarımız bize gelmiş olan veya gelecek olan meleklerimiz için...
selam kızlar.. doktordan geliyorum..
maalesef bu ay yumurtam çatlamamış ve şu an 2,5 cmlik bir kist var :)) doktorum buna kist demeyelim folikül o,kist insanı kötü psikolojiye sokar dedi :)) cuma günü tekrar bakıcak eğer hala orda duruyorsa bu ay ilaçla onu yok edicez.. eşim de örnek verdi bakalım inşallah akşam sonucu bildiricek doktor.. inşallah sıkıntılı birşey çıkmaz onda..
bizdeki gelişmeler böyle..
dün akşamki mevzudan dolayı da destek olan herkese teşekkürler.. eşim zaten gerekeni yapmış, görümcem şu dakkadan sonra bulaşamaz bana :))
yellow canım sende üzülme,kafana da takma.. gerçekten değmiyor çünki.. bebeğini düşün ve gelecekteki mutlu günlerinizi.. :)
evet cnım haklısın kmse değmiyormuş çünkü nasıl bugün bana gelicek dedm biraz önce yanımdaydı ve konuştuk ve gerçekten ben bu kadını iyi tanımışım nese artık umrumda değil takılmıyacağını anladım mecburen konuşuyorum mecburen
sende sıkma tatlı canını bunların hepsi böyle takıntılı insanlar
buarada inşaallah eşininde sonuçları iyi çıkarda hayırlısıyla tedavinize devam edersiniz
inşallah birşey çıkmaz diye bizde heyecanla bekliyoruz..
bir insan yüzsüz oldumu elden birşey gelmiyor :)) sen kendi hayatına bak, eşini hoş tut.. gerisi gerçekten hiç önemli değil.. iyi ki kocalarımız iyi :)
hayıta hiç ara vermedenmi devam ediyoruz şimdi benim yumurtlama olmus içmeye devammı edeyım karar veremedim:26:
selam kızlar.. doktordan geliyorum..
maalesef bu ay yumurtam çatlamamış ve şu an 2,5 cmlik bir kist var :)) doktorum buna kist demeyelim folikül o,kist insanı kötü psikolojiye sokar dedi :)) cuma günü tekrar bakıcak eğer hala orda duruyorsa bu ay ilaçla onu yok edicez.. eşim de örnek verdi bakalım inşallah akşam sonucu bildiricek doktor.. inşallah sıkıntılı birşey çıkmaz onda..
bizdeki gelişmeler böyle..
dün akşamki mevzudan dolayı da destek olan herkese teşekkürler.. eşim zaten gerekeni yapmış, görümcem şu dakkadan sonra bulaşamaz bana :))
yellow canım sende üzülme,kafana da takma.. gerçekten değmiyor çünki.. bebeğini düşün ve gelecekteki mutlu günlerinizi.. :)
kızlar aranızda preseed kullanan oldumu valla almayı düşünüyorum ama çokta emin değilim
tatlım, ben kullandım...abay dan almıştım...uygun fiyata gelmişti...alırsan ordan al...ama ben bir yararını görmedim...belki sen görürsün...şifanın nerden geleceği belli olmaz....bence tek çözüm stressiz bir yaşam...hayattan gerçekten zevk alıp hiç birşeyi takmamak...ama nerdeeeeee...ha birazda umursamamak...ben ne zaman bişeyi umursamasam unutsam o bi şekilde hep olmuştur...ama işte nasıl unutulur onu bilmiyorum....keşke bizlerede yılda bir format atılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?