Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım yumurtlama olmuş gibi görünüyor ancak kesik kesik çizgi çekmiş bende de öyle yapmıştı yani ateşin oynadığından veya akıntı belki de işaretlemediğinden olabilir bu... ama her durumda da için rahat olsun çünkü ilişki olmuş o günlerde...
canım sen istemedikten sonra kimseler seni üzemez bunu sakın unutma...kendini ve bebeğini en çok düşün ve sakın sinirlerini bozma tamam mı?

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım???
ben ikili testimi yaptrdm dün. ultrasonda ense kalınlığı fln normal çıktı. kan sonucumu da haftaya alıcam

yellowcum cnm her ne veya kim sinirini bozuyorsa biliyorum zor ama görmezden gel. ben de eşimin ailesiyle baya problem yaşıyorum hele de bu hamilelik dönemnde destek deil köstek oldular hep. çok sinir oluyorum ama napiim kendimi zorluyorum sinirlenmemek için

canım kimsenin nasıl davrandığı umrunda olmasın senin asıl ailen eşin ve doğacak bebeğin başkaları için boş sözler için canını sıkma....
bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim erkek-kız belli oldu mu canım?

hayır canım henüz belli olmadı. önümüzdeki hafta bayram olduu için diğer hafta sonuçlarımı almaya gidicem o zaman bakıcak dr tekrar. ama dru sıkıştırdık eşimle bi tahminde bulunun lütfen lütfen die.. o da kıza benziyor ama kesin bişey diyemem dedi. bakalım hayırlısı artık

hayırlısı olsun arkadalşım bebeğin iyi olmasına sevındım inş.diğer değrlerde güzel çıkar kımseye kafayı takma boşver umursama :)

hayırlısı olsun arkadalşım bebeğin iyi olmasına sevındım inş.diğer değrlerde güzel çıkar kımseye kafayı takma boşver umursama :)

çok teşekkür ederim arkadaşım. darısı isteyen herkesin başına. Şu mübarek ayda bütün dualarımız bize gelmiş olan veya gelecek olan meleklerimiz için...

çok saolun arkadaşlarım gerçekten bana moral veriyorsunuz artık umrumda değil böyle yapmaya karar verdim gyamam arkadaşımızın dediği gibi nasıl olsa içimde olan herşeyi döktüm ve rahatladım artık gülücem ve moralim çok iyi olacak inşaallah

selam kızlar.. doktordan geliyorum..
maalesef bu ay yumurtam çatlamamış ve şu an 2,5 cmlik bir kist var :)) doktorum buna kist demeyelim folikül o,kist insanı kötü psikolojiye sokar dedi :)) cuma günü tekrar bakıcak eğer hala orda duruyorsa bu ay ilaçla onu yok edicez.. eşim de örnek verdi bakalım inşallah akşam sonucu bildiricek doktor.. inşallah sıkıntılı birşey çıkmaz onda..
bizdeki gelişmeler böyle..
dün akşamki mevzudan dolayı da destek olan herkese teşekkürler.. eşim zaten gerekeni yapmış, görümcem şu dakkadan sonra bulaşamaz bana :))
yellow canım sende üzülme,kafana da takma.. gerçekten değmiyor çünki.. bebeğini düşün ve gelecekteki mutlu günlerinizi.. :)

evet cnım haklısın kmse değmiyormuş çünkü nasıl bugün bana gelicek dedm biraz önce yanımdaydı ve konuştuk ve gerçekten ben bu kadını iyi tanımışım nese artık umrumda değil takılmıyacağını anladım mecburen konuşuyorum mecburen
sende sıkma tatlı canını bunların hepsi böyle takıntılı insanlar

buarada inşaallah eşininde sonuçları iyi çıkarda hayırlısıyla tedavinize devam edersiniz

Son düzenleme:

inşallah birşey çıkmaz diye bizde heyecanla bekliyoruz..
bir insan yüzsüz oldumu elden birşey gelmiyor :)) sen kendi hayatına bak, eşini hoş tut.. gerisi gerçekten hiç önemli değil.. iyi ki kocalarımız iyi :)

inş.eşinin değerleri güzel cıkarda tedavine başlarsın arkadaşım

hayıta hiç ara vermedenmi devam ediyoruz şimdi benim yumurtlama olmus içmeye devammı edeyım karar veremedim:26:

valla ben ilk içtiğim ay hiç bırakmadım devam ettim ama bu ay bir hafta kala bıraktım sana kalmış şimdi gebelik olursa zarar verirmi vermezmi çokta emin değilim senide yanlış yönlendirmek istemem ama mantıklısı yumurtlaman olduysa bırak reglin biter bitmez başlarsın peki yumurtlaman reglinin kaçıncı günü oldu genelde kürleri 21 gün veriyorlar ona göre hesaplamanı yap işte

Son düzenleme:

aaa demek ondan olmadı bu ay canım yoksa olabilirdi çatlamamış hain yumurta adetle de gitmedi demek ki... neyse şimdi onunla birlikte ne varsa temizlenir ve öbür aya tertemiz bir başlangıç yaparsın inşallah... ve inanıyorum ki eşinin de değerleri iyi çıkacak...sıkma canını tamam mı doktorun iyi birisi sonuçta ve mutlaka tedaviniz sonuç verecektir canım :)
ben de artık sıkmıyorum kendimi ne de olsa yakında Eylülde kısmet hormon yüklemelerim başlayacak benim de rahat olmam gerekiyor öpüyorum hepinizi :))

Son düzenleme:
kızlar aranızda preseed kullanan oldumu valla almayı düşünüyorum ama çokta emin değilim

tatlım, ben kullandım...abay dan almıştım...uygun fiyata gelmişti...alırsan ordan al...ama ben bir yararını görmedim...belki sen görürsün...şifanın nerden geleceği belli olmaz....bence tek çözüm stressiz bir yaşam...hayattan gerçekten zevk alıp hiç birşeyi takmamak...ama nerdeeeeee...ha birazda umursamamak...ben ne zaman bişeyi umursamasam unutsam o bi şekilde hep olmuştur...ama işte nasıl unutulur onu bilmiyorum....keşke bizlerede yılda bir format atılsa

ya stressiz yaşamak mümkün değil çocuk düşünmeden yaşamak mümkün değil sürekli aklımda ya atamıyorum kafamdan keşke rahat olabilsek o zaman gelcek bebişler ama çok gerginim valla Allahım hepimize tez zamanda yardımcı olurda şu stresten kurtuluruz eşim bilgisayarcı söyliyim ona da bari bana bir format atsın

Merhaba kızlar...
Bugün guya doktora progesteron testi yaptırmak için gitmiştim.
Maalesef hiç hoşuma gitmeyen bir doktora denk geldim.
Sıkıntın ne diye sordu doktor,bende 4 ay önce pko teşhisi koyulduğunu ,metformin kullandığımı söyledim.
Bu ay da adetimin 22.günündeyim,progesteron testi yaptırmak istiyorum dedim.
Kadın bi bakalım dedi vajinal ultrasonla.
Şunu unutma ki pko görünümünün bu kadar kısa sürede kaybolması imkansızdır dedi.Çoğu kişide ömür boyu devam eder bu dedi.Tabi bu esnada ultrason ile bakıyordu kadın.
Sonra ben peki gebelik görünüyormu şuan diye sordum,doktor hayır gebe değilsin dedi.
Pko görüntüsüde hala duruyor öyle mi dedim.Evet geçmemiş dedi.
Sonra işte yaşımı sordu ve daha korunmamış deneme süremizin çok az olduğunu,2-3ay daha denemeye devam etmemi istedi.Eğer yine olmazsa takibe başlarız dedi.
Progesteron testi yaptırmak istiyorum dedim.Kadın şimdilik bu bize çok şey söylemez çünkü takipte değilsin dedi ve yapmadı.
Benimde canım sıkıldı ve çıktım odadan.

Ya kızlar benim daha adetime 1 hafta var.Geçen ayın 2.de olmuştum.
Doktor şuan gebeliğin var olup olmadığını bilebilirmi bu kadar net ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…