ben de senin gibi klomen içeceğim usg takibi ile çatlatma iğnesi de yapacak bana istersen bu ay iğneyi sen de yaptırırsın ona göre ilişki olur tutma şansı artar canım doktorla görüşürsün bunu da...
canım çok sevindim rahminde sorun olmadığına. ama demekki ateş ölçme yönteminde de hayır yok,yumurta yok demiş. oysa kırmızı çizgin çekilmişti.
ben dün doktora gittim , birşey yokmuş görünürde. temiz dedi. üşütmüşsündür dedi. yumurtan vardıysa çatlamıştır gitmiştir görünen birşey yok dedi. yani yumurtam oldu mu bilemiycem. kısacası adeti bekliycez.
rahim filmi için de, yüzde 99 birşey cıkmayacak, bu sadece iğneli tedavinin ilk basamagı dedi. o yuzden bu ay son kez serophene kullanıp, sonrasında film cekileceğim.
çok öptüm
walla canım gidicem bakalım biliosun doktor deiştirdim bakalım bu ne diycek ben klomen kulandm ama ondan sonuc alamamıstım bi önceki ay gecen ay serephone die bi ilaç verdi doktor onla degerim 9.81 e cıkmıstı bakalım bu doktor ne dicek reglinin 3 gunu gel demişti gitcem oda ona göre bi ilaç falan yazar heralde.bakalım inş bu sefer tutar ya kırmızıları görünce inanrmısın sinirimden agladım :2: sonrada dedim kendi kendime demekki daha zamanı var ne aglıosun hayırlısı olsun her seyın dedim eşimde cok destek oluo bana saolsun üzülme aşkım bidaki ay olur ne kafana takıosun akışına bırak her şeyi dio bakalım perşembe günü gittigimde ne dicek doktor
canim bana doktor bir kere catlatma ignesi verdi bir kere vermedi. Doktoruna bagli yani. Igneden korkma sinek ignesi gibi battigini bile anlamiyosun. Tedaviye baslarken cok umutlu ve heyecanliydim ama olmadikca cok moralim bozuldu. Tedavisiz gecen 2ay da biraz dinlendim ama gene tedaviye baslamak istedim simdi.yani biz insanoglu boyleyiz iste memnuniyetsiz:) sana tavsiyem cok umutlu olma ozaman heyecan stres ve sonuc negatif oluyor. Hamilelik belirtisiymis falan bunlari da takma cunku ilac sana yapicak. Yumurtam oldu ama hamilelik olmadi kesinlikle besledigim umutlar yuzunden..Sagliksiz bir bebektense,geç olsun ama saglikli olsun di mi. Bu arada esin test yaptrmadysa onu yaptirin.canım ben de senin gördüğün tedaviyi göreceğim de mi? çatlatma iğnesi olacak mı sende de ? bence de rahminde bişey çıkmayacak Eylülde olacak bu iş artık inşallah Yarabbim....ateşim çok dengesizdi benim yanıltacağı belliydi aslında...hayırlısı artık doktor takip etsin valla ben uğraşmam...
selam canım yanlış anlama beni ama ben doktor değilim evet bunu kendim aldım ve kullanıyorum hem burdan duyduklarımla hemde bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle kimi doktor şekerine baktırtıp bunu veriyor kimi doktorda baktırmadan veriyor ben buna güvenip aldım kullanıyorum bence bir zararı yok ben günde bir tane 1000 lik alıyorum kimide sabah akşam alıyor bunu istersen yarısını sabah yarısını akşam iç
bicim canım nasılsn bi şey sorcam sana?
canim bana doktor bir kere catlatma ignesi verdi bir kere vermedi. Doktoruna bagli yani. Igneden korkma sinek ignesi gibi battigini bile anlamiyosun. Tedaviye baslarken cok umutlu ve heyecanliydim ama olmadikca cok moralim bozuldu. Tedavisiz gecen 2ay da biraz dinlendim ama gene tedaviye baslamak istedim simdi.yani biz insanoglu boyleyiz iste memnuniyetsiz:) sana tavsiyem cok umutlu olma ozaman heyecan stres ve sonuc negatif oluyor. Hamilelik belirtisiymis falan bunlari da takma cunku ilac sana yapicak. Yumurtam oldu ama hamilelik olmadi kesinlikle besledigim umutlar yuzunden..Sagliksiz bir bebektense,geç olsun ama saglikli olsun di mi. Bu arada esin test yaptrmadysa onu yaptirin.
canım doktora gittim geldim bile evdeyim şimdi anlatayım
önce alttan usgye girdim.
Rahmime baktı doktor didelphys değil için rahat olsun dedi. gebeliğe engel rahim de değil dedi. şekil bozukluğun var ancak bunu gebe kaldıktan sonra değerlendireceğiz dedi. rahim filmini istemiyorum şimdilik gerekli değil dedi. önce gebe kalmanı sağlayalım dedi. yumurtlama olmamış yumurtalıklarımda pko çatlamayan folükülleri vardı minik minik..
duphaston verdi 5 gün içip adet göreceğim ve arayacağım doktoru aradıktan sonra klomenle devam edecek ve sonrasında da çatlatma iğnesi yapacağım dedi. hepsinde de sıkı usg takibi yapacak yani benim de klomen ayım başlıyor... Lh ve Fsh dışındaki tüm hormonlar normal dedi..
böyle kızlar bu kadar yani tüm o ağrılar kistlerden olabilirmiş...
Ronyacım Canım doktora göre yumurtlamam olmamış benim. duphastona başladım sonra da klomen ve çatlatma iğnesi ve yine duphaston tedavileri....iyiyim ama moralim yerinde bakalım neler olacak?
tatlım benim şeker de yok, pco da değilim...ama yumurtam kaitesiz ve az...bu ilacında anladığım kadarıyla yumurta kalitesine iyi geliyormuş...birde ben 2.5 yıldır çok kilo aldım.60 dan 72 ye çıktım..aslında idealim 58...prospektüsünde diyet yapanlara da veriliyormuş...bu kadar artıları olan ilaç heralde bir taraftan fayda eder artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?