oooy oooy anacığıma diyeyim de gelsin şöyle 1 ay dukan diyeti koçum olsun yoksam ben zayıflayamayacağım yav.................
sevdiğin yiyeceklerden uzak dur bir şekilde yemek yemek zevk olmaktan çıksın canım garip olacak ama iştahın kalmaz o zaman hep kızarmış ekmek ye kalorisi az oluyor...bol su iç.... yaptığın diyetten sonuç alamadığını da düşünme kilo hemen gitmiyor yaklaşık 1 1.5 ay sonra yerleşmiş olan kilolar gitmeye başlıyor... ben sana inanıyorum başarırsın sen bu işi...
canım eh işte idare ediyorum tembellik var üstümde bu gün ev de çok soğuk kıpırdayasım yok :)) sen nasılsıntablom güzel canım maşallah :))) hadı bakalım güzel haberleri alalım :)))
bicim sanada günazydın canım nasılsın
canım bizler söktürücü kullanabiliyoruz veya metformin ile düzenli adeti sağlayabiliyoruz ya da klomen gibi yumurta geliştiricilerle yumurtlama sağlayarak adet oluyoruz bence 2 gün daha bekleme çünkü progestandan sonra adet gelmemesi çok zor ihtimal testini yap bak bizler de buradayız destek oluruz sana2 gün daha bekleyeyim gelmezse mecburen test yapacagım zaten.. Bu kez doktoru dinleyeceğim..
Peki sizler nasıl adet oluyorsunuz? Yani bu pko adet gecikmesi yapıyor ya,, sizlerin de söktürücelerle mi yoksa verilen o ilaçlarla mı yoksa kendiliğinden mi adet oluyorsunuz?
kızlar bu gece rüyamdaa kan testi yaptırıyorum vee degerim 5,77 falan cıkıyordu deli gibi sevınıyordummm hemen sonucu alır almaz buraya yazdım sizden cvp bekliyordumki uyanmısım ne güzel bir rüyaydı yaaa keşke gercek olsaydı dedım
oooy oooy anacığıma diyeyim de gelsin şöyle 1 ay dukan diyeti koçum olsun yoksam ben zayıflayamayacağım yav.................
sevdiğin yiyeceklerden uzak dur bir şekilde yemek yemek zevk olmaktan çıksın canım garip olacak ama iştahın kalmaz o zaman hep kızarmış ekmek ye kalorisi az oluyor...bol su iç.... yaptığın diyetten sonuç alamadığını da düşünme kilo hemen gitmiyor yaklaşık 1 1.5 ay sonra yerleşmiş olan kilolar gitmeye başlıyor... ben sana inanıyorum başarırsın sen bu işi...
dukan iyi canım bide gıda teleronsı diye diye test var canım fiyatı 200-300 bide onu yaptırabılırsen yaptır onda çok etkili birşeymiş zayıflamak için
canım eh işte idare ediyorum tembellik var üstümde bu gün ev de çok soğuk kıpırdayasım yok :)) sen nasılsın
canım bizler söktürücü kullanabiliyoruz veya metformin ile düzenli adeti sağlayabiliyoruz ya da klomen gibi yumurta geliştiricilerle yumurtlama sağlayarak adet oluyoruz bence 2 gün daha bekleme çünkü progestandan sonra adet gelmemesi çok zor ihtimal testini yap bak bizler de buradayız destek oluruz sana
hayır olsun çok güzel rüya....ben de kuzenimi hamile gördüm rüyamda :))
sanırım çok düşünmekten kırdık:44:
canım hep böyle gitsin ateşin ve kaliteli yumurta olsun tutsun eğer olmazsa da 10 gün sonra falan ateş yüksek devam ederse adet olursun...
canım dukan diyeti tam benlik çünkü et hastası bir insanım ancak 8.30 2.30 çalışıyorum ve işim evime çook uzak sabah 7 de yola çıkıyorum 6 da kalkıp o satte canım yemek istemiyor yanımda protein ağırlıklı bişeyler götürüyorum o da sıkıntı oluyor yumurtayı katı yiyemem ben evde olsam omlet falan idare ediyorum
akşam da eve gidişim saat 4 ü buluyor işyerindeyken çok sıkıntılı oluyor ama bu sefer daha dirayetli deneyeceğim bu diyeti....
dene canım dene gerçekten faydası var bu diyetin hem aç kalmıyorsun proteini ne kadar yersen o kadar eriyor yağlarr birazz sabret sonucu güzel olcak bence ben eti sevmem köfte severdım bu diyeti 2aya yakın yaptım ama tam uymadım çübnkü meyva yasak diyee uyamadım karpuzu çok severim kirazı falan abartmamak sartıyla yedım 4kıloya yakın verdim şimdi dikaket ediyorum haftada 1kezde olsa protein yapıyorum ramazanda aldıgım kıloları geri vermek için köfteyi severdim ama bu diyet soguttun beni köfteden faaln ama sen eti seviyormususn bak ne güzel yap bence başaracaksın canım dukantopiğde var oraya bak güzel tarifler var uygula seversin bu diyeti
:)) çok güzel olmuş...:107:
:123:
:126:
buyurun evliliğin kk hali...........
zaten çok düşünmekten geliyor başımıza bunlar canım.... ama inşallah rüyan gerçek çıksın hayır olsun...evet yaa hava çok soguk ben yine hapsırmaya başladım ama bu kez hasta olmayacam inş.bol bol meyva yiyorum ve limonlu su içiyoruz az şeker atıp :) üst üste giyiniyorum valla evler sogudu artık :))) dün yumurtlama günümdü yaa benim bana göre akı gördüğüm için :) biraz düşünceli yattım ondan galıba rüyayı gördümrüyada olsa güzeldi valla
evet arkadaşım yap testini baklaım hakkında hayırlısı olsun herşeyde vardır bir hayırrr biz sana destek oluruz
bence 10 güne adetin gelir gelmezse progestan içersin sabah 1akşam 1 200 lük içersen 5 gün yeterli olur...amin arkadaşım amin inş... 10gün sonra olmazsam adet progestana başlıyacam bende ilacın ismini doğru yazmısımdır umarım
beyazmelekk neye karar verdin ne yapacaksın?
sonuç ne çıkarsa çıksın canım Allah ın takdiri deyip ona göre devam edeceksin ....ve hayırlısı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?