Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar desolet diye bi ilaç duydunuzmu ?? doktor bana bunu yazmıstı ama ben almadım bunun yerıne sogan suyu ıcmıstım

DenizkiZi canim tebrikler Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin... Sardunya Canim senin icin dua ediyorum degerin katlansin...
Bicimcim cumartesiye kadar buyur yumosun bence sen yarin incir bul ye mutlaka..
Bende bugun doktora gittim yeni gelmis hastaneye yarami dondurmaya gittim ama dogum yapmayanlara onermiyorum dedi.. Yumurtlama yok hamilelik sansin cok az dedi progestan verdi adetin 3. Gunu gel dedi sadece 1 ay daha klomen sonrasinda igneli tedaviye geceriz dedi olmazsa tup bebek dedi ya daha ilk gunden ne tup bebegi oyle bile olsa soyleme hem en fazla 3 kere mi klomen kullaniliyor of kafam cok karisti.Allah yardimcimiz olsun

merhaba kızlar geçmişi fazla okuyamadım ama iyisinizdir inşallah.
ben daha toparlanamadım, daha doğrusu önümdeki iğneli tedavi sürecine kendimi hazır hissetmiyorum ve korkuyorum. bir süre beklerim sanırım. ama haftaya rahim filmim çekilecek. anestezili olacak,yine de ondan da korkuyorum.. şu an tek hissettiğim duygu "korku". "tekrar kötü şeyler yaşamaktan, iğnenin yan etkilerinden, herşeyden korkuyorum. saat gecenin 3 ü ama bir türlü uyuyamıyorum.
canım çok üzüldüm ben de boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. kesinlikle benim hayatımın da en zor günleriydi. hala atlatamıyorum yalnız yolk sac görünüyorsa bence hala şansın var. başka doktora da görünmeni öneririm. ben 2 doktora görünmüştüm ama yolk sac bile yoktu ortada, çok bekledik. dediğin gibi progestan sadece onu tutuyor aslında o zaten yaşamıyor..ne kadar acı birşey olduğunu biliyorum. ben 2 yıldır yavaş yavaş ancak unutuyorum ,gerçekten boş gebelikse umarım senin matemin benimki kadar sürmez hemen hamile kalırsın. sperm ya da yumurta kalitesizliğinden kaynaklanıyor maalesef yediğimiz hormonlu gıdalar,radyasyon,herşey etkili.. tek tesellimiz,kusurlu bir bebek olmasındansa böyle olması.. şu an eşin de çok acı çekiyor eminim.. benim eşim hiçbirşey belli etmiyordu bana ama sonra anladım neler yaşamış içinde..baba olacağına sevinirken, herkese söylemişken ..uzun süre o da kendine gelemedi. hem seni teselli etmek hem de içindeki acıyı gizlice yaşamak daha zor.. onu da üzme ağlayarak kendine de zarar verme. bu olay eşimle bizi birbirimize daha çok bağladı. sizin için de öyle olacak.. umarım bir gün biz de anne oluruz..

canm rahmindemi yara.dğum yapmayanlara önermiyosa dondurma.kuzenimdede vardı yara hamile kalmadan önce vardı.fitil,krem kullandı ama dondurmadı sonra doğum yaptı şimdide bişeyi yok.ama çok rahattı o ben telaş oluyodum ay nolacak felan diye onun umrunda deildi.ahh biz bi rahat olabilsek zaten.klomen 6kez kullanılıyo diye biliyorum ben hemen 3.den sonra iğneli tadavi bilmiyorumya.hap içeyim aylarca ama bu diğer yöntemlerde beni çok korkutuyo.bende klomeni 2kez kullandm.diğer yöntemlere gerek kalmadan hamile olsak keşke...

canım incirlerimi alıp yiyeceğim mutlaka zaten kıpırdanmalar var yumurtalarımda hissediyorum...
bana öyle denmedi 2 doktora da gittim yara dondurma işlemi de yakma işlemi de yapıldıktan sonra 1 ayda iyileşir gebeliğe engel değil ve sorun da çıkarmaz demişlerdi ama yine de sen bilirsin smear temizdi nasıl olsa yani öyle de bekleyebilirsin ama tedavi olmazsan akıntılarla uğraşırsın beni mahfetmişti iltihabik akıntılar... ilişki olamıyordu zaten bu sebeple gittim doktora yaram dondurulduğundan beri sorun yaşamıyorum....
bence doktoruna düşmemişsin sen başka bir doktora görünmelisin...geç kalmadan yarayı da dondursunlar... klomenle şansın var bi kere benim de yumurtam yok 12. günümde ama bana bile şans veriyorken doktorum senin neden şansın olmasın ki... bir daha o doktora gitme canım ama çok memnun kaldıysan bilmem sen bilirsin...

canım sen adet görebildin mi? kusura bakma her gün yazışmadığımızdan unutuyorum....
rahim ağzı yaraları önemsizse sorun çıkarmaz ama iltihap büyürse ve yara açılırsa sorun çıkarır... bence dondurulmasında fayda var..ama kendiliğinden geçme durumu varsa gerçekten bilemem... ben hiç riske atmamış dondurmuştum benim seçimimdi.... yakma işlemi daha zor iyileşir ama onunla da gebe kalınır dondurma işleminde ise hiç bir sıkıntı çıkmazmış....2 doktor da demişti aynı şeyi...

Son düzenleme:

Canim bende 6 kez kullaniliyor diye biliyorum İgneli tedavi benide cok korkutuyor....

Bende sevmedim bu doktoru yara temiz ama digeri dondururuz diyordu. Bu onermiyorum diye kestirip atti.hemen igneli tedavi demesi beni uzdu klomeni daha 2 kere kullandim baska doktora gidecegim ya insallah bu son olur

sagol canım tamam deniyecem allah razı olsun

günaydın kızlar;
dün gece uyuyamadım hiç.. Çok huzursuzum... Birşeyler sormak istiyorum size;

Şimdi ben adet düzensizliği için 2 hafta önce doktora gitmiştim... Doktor alltan muayene etmişti.. Pko var dedi.. Eğer Hamile olsa idim doktor bunu görürdü değil mi allttan muayene ederken??

O zaman progestan verdi söktürücü olarak.. Ben bunu 5 gün içtim. Bırakalı 9 gün oluyor.. Hala adet olmadım.. Doktoru aradım.. 3-4 gün bekle sonra test yap.. Hamile değilsen başka ilaç veririm dedi..

Fakat ben zaten yaklaşık 3 aydır adet olmuyorum.. adet olmayınca yumurtlama olur mu? Yani ben hamile kalmış olamam diye düşünüyorum.. Ama doktor olabilir dedi.. Ben anlamadım..

Bir de şimdi eğer hamile kalmışsam (ki hiç sanmıyorum ama korkuyorum) su ıkı hafta içinde olmuştur.. Onu da test gösterir mi? Kan testi mi yaptırmam gerekli?

Ya ben çok korkuyorum... Test yapmaktan, hamile kalmış olmaktan.. Sanırım hazır hissetmiyorum kendimi.. Hazır hissetsem sımdı havalara ucardım ama öyle olmadı.. Tek derdim saglıklı olmak benim.. Düzenli adet görmek.. Ama yine de Rabbim aratmasın diyorum.. Olmamasından da cok korkuyorum..
Eğer hamile değilsem de çok mu problemliyim? Adet söktürücü içtiğim halde tık yok..

Moralim çok bozuk.. Cok uzun yazdım.. Ama birilerinin bana birşey söylemesine çok ihtiyacım var....

mantık olarak düşündüğünde hamile kalma şansın var mesela yeni doğurduğunda 1 sene adet görmeyip hamile kalanlar var eğer dediğin gigi 2 hafta önce kaldıysan ancak kanda görünür çünkü o daha rahime düşmez kanındadır ama dr un ii bir dr sa eger az cok anlardı çünkü rahim kalınlaşmaya başlardı ve bunu fark ederdi :26:

canım ilacın biteli baya olmuş.. ayrıca belki de doktora gittiğinde yeni döllenme filan olmuş olabilir daha tüplerde ilerliyor olabilir o zamanlarda.. ve bu nedenle doktor anlamamış olabilir.. doktorunu dinle ve bir kaç gün sonra bir test yaptırmanda fayda var.. kafanı kurcalayıp durmasın bu konu. Rabbim ne yazdıysa o olacak. bak bizler bekliyoruz, her ay yeni umutlarla yeşeriyoruz ve her ayın sonunda kırmızıları görünce kahroluyoruz ama umudumuzu hiç yitirmiyoruz.. Allah'ım kimseyi uğraştırmasın.. hiçbirşeyden korkma.. sakin ol.. belki de stres yaptığın için adet gecikmiş olabilir. derin bi nefes alıp at kafandan bu düşünceleri..

günaydın arkadaşlar :)
günaydın canım....
Bende sevmedim bu doktoru yara temiz ama digeri dondururuz diyordu. Bu onermiyorum diye kestirip atti.hemen igneli tedavi demesi beni uzdu klomeni daha 2 kere kullandim baska doktora gidecegim ya insallah bu son olur
klomen 4 kere kullanılıyor bazı doktorlar ara vererek 6 ay deniyor canm hemen iğneliye geçmek zorunda değilsin...
785142 defa zayıfım desem zayıflar mıyım acaba????
:)) dene arkadaşım :) nasıl gidiyor spora başladın mı?
canım daha önce de demiştim sana gebelik testi yap diye hamile olma ihtimalin var diye.... ama sen gebelik şimdi düşünmüyorum diyorsun bence bundan yapamıyorsun o testi ama cesaretini topla yap sonra bize sonucunu yaz ona göre yorum yapalım...

tablon güzel canım ateşin yükselmeye başladıktan sonra mı başladın progestan içmeye... ben öyle yapıyorum.... eğer öyleyse tablo harika canım :))

oooy oooy anacığıma diyeyim de gelsin şöyle 1 ay dukan diyeti koçum olsun yoksam ben zayıflayamayacağım yav.................

tablon güzel canım maşallah :))) hadı bakalım güzel haberleri alalım :)))

bicim sanada günazydın canım nasılsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…