ben her zaman sıkıştırırım seni merak etme 2 haftalık ya da haftalık hazırla programını ona göre haftalık alışverişini yap ve harfiyen uy canım diyetine... arkandayız ...eve gidince ibr kere daha iyice bir inceleyim de şu dukan diyeti kendime 2 haftalık bir yeme programı çıkarayım....
günlük program yapınca şaşıp kalıyorum ne yiyiyeyim diye böyle olursa 2 haftalık şeklinde bir gün önceden ayarlarım yiyeceğimi ben....
kızlar bu hafta sonu müsait olmayacağım ama pazaretsi başlayacağım
bana destek olun nolur takip edin beni kontrol edin...
ama bu diyeti yaparken ilk zamanlar çok halsiz oluyorum spor yapamam spor demeyin bana... olur mu???
selam canım tebrikler hayırlısı olsun çok sevindim progestan takviyesi alıyor musun?selam kızlar bende pcosluyum dün hamile olduğumu öğrendimama rahim filminden hemen sonra hamile kalınca biraz korkuyorum inşallah bişey olmaz çok bekledim...
Evet,, Herşey Allah'tan.. Elimden birşey gelmiyor,, mecburen 2 gün bekleyip testi yapıcam.. Ama sagolun,, en azından testi yapmaya korkmayacağım bu kez.. Bir an önce sonucu öğrenmekte fayda var... Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin,, hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin..
ben her zaman sıkıştırırım seni merak etme 2 haftalık ya da haftalık hazırla programını ona göre haftalık alışverişini yap ve harfiyen uy canım diyetine... arkandayız ...
selam canım tebrikler hayırlısı olsun çok sevindim progestan takviyesi alıyor musun?
canım aynen öyle... inan hamileysen bile bizlerin hamile kalması çok zor olduğundan sevinmelisin bence ama tabi senin ne yaşadığını bir tek sen bilirsin ben böyle uzaktan konuşuyorum... bu gün açıktır eczaneler testini al bence cuma günü ya da cumartesi sabahı evde yaparsın canım...
selam kızlar bende pcosluyum dün hamile olduğumu öğrendimama rahim filminden hemen sonra hamile kalınca biraz korkuyorum inşallah bişey olmaz çok bekledim...
canm bu çok güzel bi haber.gözünaydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.rahim filminden önce klomen ya da metformin kullandın mı?
progestron kullanıyorum ama filmden hemen sonra oluşan bazı gebeliklerde sorun olabiliyormuş inşallah olmaz ben çook bekledim inşallah bu sefer kucağımıza almakda nasip olur...
4 ay klomenle çatlatma iğnesi kullandım glucophage kullanıyorum uzun zamandır 1 aşılama oldu bu ayda yürüyüş filan çok yaptım sabahları ama şuan daha tam sevinemedim inşallah bişey olmaz bazen filmden sonra sorun olabiliyormuş inşallah buda bana denk gelmez filmi çeken doktor korunun dedi ama benim kendi doktorum korunmayın dedi kafam karışık o yüzden 1 tanede düşüğüm oldu 1 yıldır hastanelerde uğraşıyorum inşallah bişey olmaz kendiliğinden geldi inşallah sağlıklı normal birşekilde ilerler tek isteğim bu
Tuncss benim tablom da bu...
bu güne kadar böylesini görülmüş mü bilmiyorum ? :18:
359aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablon güzel canım maşallah :))) hadı bakalım güzel haberleri alalım :)))
bicim sanada günazydın canım nasılsın
kızlar bu gece rüyamdaa kan testi yaptırıyorum vee degerim 5,77 falan cıkıyordu deli gibi sevınıyordummm hemen sonucu alır almaz buraya yazdım sizden cvp bekliyordumki uyanmısım ne güzel bir rüyaydı yaaa keşke gercek olsaydı dedım
4 ay klomenle çatlatma iğnesi kullandım glucophage kullanıyorum uzun zamandır 1 aşılama oldu bu ayda yürüyüş filan çok yaptım sabahları ama şuan daha tam sevinemedim inşallah bişey olmaz bazen filmden sonra sorun olabiliyormuş inşallah buda bana denk gelmez filmi çeken doktor korunun dedi ama benim kendi doktorum korunmayın dedi kafam karışık o yüzden 1 tanede düşüğüm oldu 1 yıldır hastanelerde uğraşıyorum inşallah bişey olmaz kendiliğinden geldi inşallah sağlıklı normal birşekilde ilerler tek isteğim bu
kızlar şimdi doktordan geldim.adetim gecikmişti.zaten artk ilaçsız adet olmuyorum.farlatural verdi.sonrada tekrar klomen.klomeni bu 3.kullanışım olacak.artk bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi ve artk göbekten iğnelere geçeceğiz dedi.ben klomene bi kaç ay daha devam ettirir diye düşünüyodum.zaman geçtikçe aşamalarda farklılaşıyo ve buda beni iyce korkutuyo.göbekten iğne nasıl olcakya hiç hoş gelmiyo kulağa.sanırım bu iğneler yumurtaları geliştirmek için ama daha etkili sanırım.sizin bilgini varmı?bir de metformini sordum şeker ihtiyacım çok oluyo dedim.içebilirsin dedi.klomenle birlikte içebilirmiyim diye sordum iç dedi.ama günde 1tane ya da 2tane bişey demedi.evde glucophage 850mg var sizce nasıl içeyim sabah akşam mı içeyim.ben klomen ile birlikte içilmiyo diye biliyodum ama iç dedi.işte tekrar yeni ay ve yeni umutlar...
kızlar şimdi doktordan geldim.adetim gecikmişti.zaten artk ilaçsız adet olmuyorum.farlatural verdi.sonrada tekrar klomen.klomeni bu 3.kullanışım olacak.artk bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi ve artk göbekten iğnelere geçeceğiz dedi.ben klomene bi kaç ay daha devam ettirir diye düşünüyodum.zaman geçtikçe aşamalarda farklılaşıyo ve buda beni iyce korkutuyo.göbekten iğne nasıl olcakya hiç hoş gelmiyo kulağa.sanırım bu iğneler yumurtaları geliştirmek için ama daha etkili sanırım.sizin bilgini varmı?bir de metformini sordum şeker ihtiyacım çok oluyo dedim.içebilirsin dedi.klomenle birlikte içebilirmiyim diye sordum iç dedi.ama günde 1tane ya da 2tane bişey demedi.evde glucophage 850mg var sizce nasıl içeyim sabah akşam mı içeyim.ben klomen ile birlikte içilmiyo diye biliyodum ama iç dedi.işte tekrar yeni ay ve yeni umutlar...
Hani bir filmi vardı ya kemal sunalın mazlumu getirin banaaaağğğğ diye bağırıyordu orada biri biz de onun gibi incir getirin bana.... diye bağırsak incir şak diye önümüze gelse gidip almak derdiyle uğraşmasak
ilk ben glukophen le başladım günde 1000 mg dı sonra endokrin uzmanına sordum 2000 mg çıkarayım mı diye çıkar iyi olur dedi (bunu derken kilo yaş ve hormonal değerlere bakarak diyor kafanıza göre almayın bence yapayım derken bozmasın)
ben bir ekre kendi başıma 3000 mg a çıkayım iyi olur diye düşündüm de tansiyon şeker birden üştü tansiyonum 6 ya 3 şekerim 60 olmuştu elim ayağım zangırdadı gözüm karardı bayılacak gibi olmuştum....
doktor aman ne yaptın 3000 mg fazla demek ki sana tahlil yaptırmadan alma dedi dikkat etidn ona göre....
SelammAraniza yeni bir pko lu geldi :44:
hoşgeldin
bicim nabersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?