Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kuzenim hamileymiş evleneli daha 1 yıl yeni oldu aynı yaştayız...
duyunca sevindim ama bir garip oldum...
şimdi daha çok gözler benim üzerime çevrilecek ve sıkıştırılacağım.....
ooooofffffffffffff

kuzenim hamileymiş evleneli daha 1 yıl yeni oldu aynı yaştayız...
duyunca sevindim ama bir garip oldum...
şimdi daha çok gözler benim üzerime çevrilecek ve sıkıştırılacağım.....
ooooofffffffffffff

sakın takma kafana senin de olacak hepimizin olacak
kızlar be çıkıyorum görüşürüz :))

sardunya sana yazdım cevap gördün inşallah umudunu yitirme sonucun çıktı mı?

endişelenme..ben de 4 yıl önce böbrek taşı düşürdüğümde radyoloji uzmanı ultrasonla bakmışken yumurtalıklarına da bakalım demişti.kist var bir kadın doğumcuyla görüş demişti.panikledim ege ünv. hastanesinde bir doktora gittim,o da evet kist var hem de yaklaşık 5 cm demişti.ikinci ay tekrar kontrole gittim aynısını tekrar görüp MR istemişti.ben de paniklemiştim ve gecelerce uyuyamadım,operasyon filan geçirmen gerekebilir bile demişti.fakat MR tertemiz çıktı ve kist mist yokmuş..bence öncelikle uzman bir doktora görün,endişelenme yumurtalıklardaki ağrılar yumurtlama döneminde de olabiliyor.içini ferah tut ve benim gibi hemen panik olma :) radyoloji uzmanı baktıysa konuyu çok iyi bilmediği için yanılabiliyor..
umarım önemli birşey yoktur.şimdiden geçmiş olsun.

sardunya sana yazdım cevap gördün inşallah umudunu yitirme sonucun çıktı mı?

gördüm canım,dünkü sonucum 14.000 civarında..yarını bekliyorum yarın kan vereceğim..28.000 civarında olmazsa tamamen bitti..sonrası kürtaj...sen ne durumdasın..okuyorum ama beynim sanki durdu hiçbirşeyi algılayamıyorum..aklımda sürekli bu var allah hepimize hayırlı,sağlıklı bebekler nasip etsin.

progestanmı aldınız canm

yok canım duphaston aldık 10 tlye

123m canım duphaston günde 2 tane sabah 1 akşam 1 alacaksın...duphastonu 10 gün içmende fayda var...

sağol canım çok teşekkürler sen yazdıktan sonra hatırladım doktorumda 2 kere demişti.ilgine çok teşekkürler. sende incir ye bol bol mutlaka gelişsin yumurtaların

dualarımız senınle arkadaşım inş.güzel haberlerle gelirsin sıkma canını herşey nasip kısmet

ben her daim hepinizin duacısıyım.. :))) hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu ay sana güler talih :))

ecrin canım ilgi ne demek.. her daim elimden geldiğince burdayım..

aminn cnm inşallah Allah razı olsun..

Kızlar az önce beyaz bi akıntım oldu 1damla kadar yumurta beyazı gibi ben yumurtluyormuyum bugun yanı 3gündür ateşim 36,5 galıba yumurtluyorum bide sağ kasıkda hafif agrı varr sizce yumurtluyormuyum

bence yumurtluyorsun hadi inşallahhh güzel haberlerini bekliyoruz :)

Çok güzel yazmışsın cnm Rabbim gönlüne göre versin...

Son düzenleme:
anladım canım demek ki düzelme olmuş hormonlarında bu süper bişey yani tedaviye devam ettikten sonra şansın yüksek hatta devam edip olmazsa ara versen bile şansın var demektir ne güzel inşallah kistin de atılsın kaç hapın kaldı? hangisini içiyorsun?
ben de birazdan kontrole gideceğim yazarım sonuçlarımı...çok heyecanlıyım... ateş de düştü sabah yumurtlama olmadan önce düşermiş ya... bakalım ne olacak? bir de yumurta yok falan derse usg ye bakan kadın doktor, ağlarım valla oracıkta...inşallah demeyecek güzel şeyler diyecek...

cnm daha dün başladım yasmine inş bakalım aslında bu hafta hazır doğum konrol hapı kullanmışken rahim filmi çektireyim diyorum o da çok pahalı işte kısmet her şey cnm çatlatma iğnesi yapacaksın heralde bu kaçıncı iğnen ben geçen ay yaptım ara kanama yaptı bi de kist oldu tabiii ara verdim

ecrincim canım eşinin canıını sıkmasına üzüldüm sana bir önerim olucak ve bunu bende deniyorum eşinin üstüne 7 kere ayetel kürsi oku ve ona üfle sonra sakinleştiğini göreceksin istersen bir dene yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)

bicim canım hiç üzülme drun ne kadar olduğunu söyledi mi sana yada ultrason kağıdında yazar ama günde 2şer 2şer büyüdüğünden sen iğne vurunacağın güne kadar büyülrler canım zaten drun bir bildiği olmazsa sana iğne vurdutturmaz hadi hayırlısı bakalım

anladım ben gebeliğin başında değer katlanır sanırdım hep sonuna kadar öyle hızla katlanmaya devam mı ediyor anlamadım ki... yani kesin öyle değilse alınması mı gerekliymiş.... canım benim ya gerçekten inşallah gerek olmasın böyle bir şeye... ama tabi bebekte anormallik gelirşe de böyle şeyler olabilir eğer öyleyse yapacak hiç bir şey yok.... dua edeceğim sağlıklı büyüsün değer diye....
benim durumum bu ay klomene rağmen çok parlak değildi ama doktorum her zaman umut vardır dedi hiç belli olmaz dedi sen dediklerime uy ve ay sonunu bekle dedi... ben de güveniyorum güvenmek zorundayım başka elimden bişey gelmiyor...

yok canım duphaston aldık 10 tlye

sağol canım çok teşekkürler sen yazdıktan sonra hatırladım doktorumda 2 kere demişti.ilgine çok teşekkürler. sende incir ye bol bol mutlaka gelişsin yumurtaların
sağol canım incir bulamadım badem ceviz kayısı falan yedim ama yarın sabah arayıp bulacağım inciri.... inşallah senin yumurtan kendiliğinden çatlar....
benim doktorum her an her şey olabilir diyor.... benim geçen ay 26mm lik çatladı ama iğneyle tabi.... ama tutmadı bu ay o kadar geciktirmek istemedi doktor iğneyi belki de bu sebepten...

canım ne güzel demişsin kalbin temiz senin dediğin çıkar canım... inşallah öyle olacak ve sonuç alacağım neden olmasın diyorum doktorum da zaten her zaman umut var dedi....mm olarak kesin bir değer yazamadı usg de baya küçüktü... ben cumartesi iğnemi olana kadar yarından itibaren incir yiycem geçen ay 3-4 incir yemiştim klomen bittikten sonra ama bu ay yemeyi ihmal ettim belki de ondan olmadı.... bakalım umudum bitmiş değil.... her şeyin hayırlısı sağlıkla gelsinler de önemli olan bu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…