progestansa eğer en az 2 tane ama genera ysa 1
kuzenim hamileymiş evleneli daha 1 yıl yeni oldu aynı yaştayız...
duyunca sevindim ama bir garip oldum...
şimdi daha çok gözler benim üzerime çevrilecek ve sıkıştırılacağım.....
ooooofffffffffffff
SABAHKKİ TABLOM BÖYLE KIZLAR HALA ÇİZGİ ÇEKMEDİ BUGÜN VERİMLİ GÜNÜMMÜŞ GEÇEN AY 32.GÜN YUMURTLAMISIM BU AYDA OYLE OLCAK GALIBAA HADI HAYRILISI
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
progestanmı aldınız canm
endişelenme..ben de 4 yıl önce böbrek taşı düşürdüğümde radyoloji uzmanı ultrasonla bakmışken yumurtalıklarına da bakalım demişti.kist var bir kadın doğumcuyla görüş demişti.panikledim ege ünv. hastanesinde bir doktora gittim,o da evet kist var hem de yaklaşık 5 cm demişti.ikinci ay tekrar kontrole gittim aynısını tekrar görüp MR istemişti.ben de paniklemiştim ve gecelerce uyuyamadım,operasyon filan geçirmen gerekebilir bile demişti.fakat MR tertemiz çıktı ve kist mist yokmuş..bence öncelikle uzman bir doktora görün,endişelenme yumurtalıklardaki ağrılar yumurtlama döneminde de olabiliyor.içini ferah tut ve benim gibi hemen panik olma :) radyoloji uzmanı baktıysa konuyu çok iyi bilmediği için yanılabiliyor..kızlarr bu konuda bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatabilir mi?? böbrek taşı düşürdüğüm için ultrasona girdim ve ultrason da 4 e 3.5 cm lik bi kistim olduğunu söyledi dr sağ yumurtalığımda ve çatlamak üzere dedi onada çok ayrıntılı soramadım bu ne demek oluyo acaba bi de dün gece çok kötü kasık ağrım oldu(
sardunya sana yazdım cevap gördün inşallah umudunu yitirme sonucun çıktı mı?
progestanmı aldınız canm
123m canım duphaston günde 2 tane sabah 1 akşam 1 alacaksın...duphastonu 10 gün içmende fayda var...
ateş sabi,tlenmiş iyi bişey bu canım... inşallah atacaksın yumurtayı ve tutacak hadi canım olsun bu defa...
gördüm canım,dünkü sonucum 14.000 civarında..yarını bekliyorum yarın kan vereceğim..28.000 civarında olmazsa tamamen bitti..sonrası kürtaj...sen ne durumdasın..okuyorum ama beynim sanki durdu hiçbirşeyi algılayamıyorum..aklımda sürekli bu varallah hepimize hayırlı,sağlıklı bebekler nasip etsin.
ben her daim hepinizin duacısıyım.. :))) hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu ay sana güler talih :))
ecrin canım ilgi ne demek.. her daim elimden geldiğince burdayım..
Kızlar az önce beyaz bi akıntım oldu 1damla kadar yumurta beyazı gibi ben yumurtluyormuyum bugun yanı 3gündür ateşim 36,5 galıba yumurtluyorum bide sağ kasıkda hafif agrı varr sizce yumurtluyormuyum
kızlar bu aralar sizleri pek takip edemiyorum durumumdan dolayı..aklım çok dağınık..ama birkaç şeyi paylaşmak istedim..bu konularda baya bilgi sahibi olduk buralarda paylaşa paylaşa ve tabi birbirimizin doktorlarının neler dediğini de paylaştığımız için faydalı olduğunu düşünüyorum.
öncelikle son doktorum çok içten bir şekilde metformini iyi ki kullanmışsın eminim hamile kalmanda etkili olmuştur dedi.bu çok önemli,lütfen metformin hakkında doktorunuza danışın(bu ilacı kullanmayanlar).metformin yumurta kalitesini arttıran bir ilaç,yumurta kalitemiz arttıkça sağlıklı bebek dünyaya getirme şansımız artıyor..ayrıca bu ilaç regl düzenlemeye yardımcı oluyor.
ikinci olarak, ilişki günlerinizi bence kesinlikle "her gün" olarak belirlemeyin.çünkü spermlerin kalitesi düşüyor bu da düşük riski ve sağlıksız embriyo demek oluyor.gün aşırı ilişki spermlerin olgunlaşmasını sağlayacaktır.(ben bu ay yumurtlama günlerinde "her gün" denemiştim,çok büyük olasılıkla sağlıksız spermlerden kaynaklanan kromozomal bir bozukluktan dolayı bebeğimi kaybetmiş olabilirim..tabi böyle olduğu belli değil,fakat yüksek bir ihtimal..doktorun dediğine göre ilk 8 haftada gerçekleşen düşüklerin 40 tane sebebi varmış...)
son olarak da lütfen stres yapmayın..çok günü gününe ateş tablosuydu,vajinal akıntıydı vs fazla uğraşmayın..biraz oluruna bırakın..sizlere dediğim gibi bütün bunları gelecek sefer için kendime de diyorum..oluruna bıraktığınızda doktorlar da klomen, çatlatma iğnesi vs yöntemlerle yumurta takiplerinizi yaptığında emin olun hamile kalacaksınız..çünkü stres herşeyi mahvediyor..kendinizi ve eşinizi rahatlatın..romantik günler,rahatlatıcı aktiviteler yapın..yumurtam ne zaman çatlayacak,ateşim düştü mü vs tüm bunların üzerinde lütfen fazla düşünmeyin..tabiki araştırın,özellikle doktorlarınızın doğru bir yol izlediğinden emin olmak için hepimize sorun,doktorlar da insan ve onlar da zaman zaman yanılabiliyor çünkü..ama güvendiğiniz bir doktor bulduğunuzda oluruna bırakmayı deneyin.
biliyorum demesi kolay,ama inanın yapması da kolay..ben hepimizin bir gün sağlıkla bebek sahibi olacağımıza inanıyorum..tüm bu yaşadığımız süreçler çok yıpratıcı biliyorum,ama hepsi geçecek..bakın bebeğimi kaybetmekteyim, ama ümidimi, ümitlerimizi hiç bırakmamak istiyorum..
doktorumun dediği gibi "Öyle ya da böyle,bir bebek kucağa alınacak."
dilerim sizlere biraz olsun umut olabilmişimdir.
aminn cnm inşallah Allah razı olsun..
selam gyaman sen demiştinki hiç yumurta akı görmüyordum ki ben de görmüyorum,ama kürler sayesinde artık oluyor demişsin.sen hangi kürleri yapıyorsun canım.
aminn cnm inşallah Allah razı olsun..
selam gyaman sen demiştinki hiç yumurta akı görmüyordum ki ben de görmüyorum,ama kürler sayesinde artık oluyor demişsin.sen hangi kürleri yapıyorsun canım.
canım ben üç aydır hayıtsuyu içiyorum günde üç kez çay bardağının 3/1 i kadar koyup içine su koyuyorum ikincisi böğürtlen kökü içiyorum buda yumurta çatlatmasına ve kaliteli olmasına yarıyor işte bal çörek otu tarçın içiyorum reglinin ikinci günü başlayıp on gün içiyorum böle işte daha da ayrıntılı bilgi istersen yazabilirsin bana
gördüm canım,dünkü sonucum 14.000 civarında..yarını bekliyorum yarın kan vereceğim..28.000 civarında olmazsa tamamen bitti..sonrası kürtaj...sen ne durumdasın..okuyorum ama beynim sanki durdu hiçbirşeyi algılayamıyorum..aklımda sürekli bu varallah hepimize hayırlı,sağlıklı bebekler nasip etsin.
sağol canım incir bulamadım badem ceviz kayısı falan yedim ama yarın sabah arayıp bulacağım inciri.... inşallah senin yumurtan kendiliğinden çatlar....yok canım duphaston aldık 10 tlye
sağol canım çok teşekkürler sen yazdıktan sonra hatırladım doktorumda 2 kere demişti.ilgine çok teşekkürler. sende incir ye bol bol mutlaka gelişsin yumurtaların
ecrincim canım eşinin canıını sıkmasına üzüldüm sana bir önerim olucak ve bunu bende deniyorum eşinin üstüne 7 kere ayetel kürsi oku ve ona üfle sonra sakinleştiğini göreceksin istersen bir dene yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
bicim canım hiç üzülme drun ne kadar olduğunu söyledi mi sana yada ultrason kağıdında yazar ama günde 2şer 2şer büyüdüğünden sen iğne vurunacağın güne kadar büyülrler canım zaten drun bir bildiği olmazsa sana iğne vurdutturmaz hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?