- 15 Ağustos 2014
- 446
- 105
- 73
Hayr yok sadece adet düzensizliğim var baska bi sikayetim yok cok şükür ultrasonda kistlerim var işte yukarıda bahsettigim gibi yumurtalklarn tembel dediTuylenmen varmı senın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayr yok sadece adet düzensizliğim var baska bi sikayetim yok cok şükür ultrasonda kistlerim var işte yukarıda bahsettigim gibi yumurtalklarn tembel dediTuylenmen varmı senın
canımm benimde kistlerim var tüylenmem yok prolaktin hormonum biraz yüksek ondan dolayı galiba adetim az oluyorr yumurtalıklar tembel napıcam bilmiyorum vallaHayr yok sadece adet düzensizliğim var baska bi sikayetim yok cok şükür ultrasonda kistlerim var işte yukarıda bahsettigim gibi yumurtalklarn tembel dedi
sen nasılsın suan canımDoğum kontrol hapları adet düzenlemez sadece adet olmanızı sağlar o ay için..
Pco lu olanlarda bu böyle..
Doktorların tek yaptıgı şey bu..
3 sene kullandım ben.. Şimdiki aklım olsa kullanmazdım..
Spor dengeli beslenme ve huzurlu bir yaşam gerekiyor pco ile mücadelede..
Herkese Allahtan şifa dilerim..
Benimde prolaktin normal ama lh değeri biraz yüksek canm doktorun dediklerine dikkat edicez nabalm ya ama öyle iyilesecek bisey değilmiş zaten doğum kontrol hapı kullananlar falanda hapı biraknca gene düzensiz oluyor demiş. Bi adet söktürücü verdi gecikince icersin dedi banada. Ama spor ve sağlıklı beslenme sartmis canm bunları yaparsan belki düzelir yada dogumdan sonra düzene girebilir dedi. Gebelikte hic problem cikmayabilir de ama cikarsa da ilacla gebe kalmanı destekleriz gebe kalmama gibi bi durum yok sıkıntı yapma dedi. Sana ne verdi canm doktor ne dedicanımm benimde kistlerim var tüylenmem yok prolaktin hormonum biraz yüksek ondan dolayı galiba adetim az oluyorr yumurtalıklar tembel napıcam bilmiyorum valla
bana hap vs vermedi benim başımdan istenmeyen bir gebelik geçtii ondan sonra pco oldumBenimde prolaktin normal ama lh değeri biraz yüksek canm doktorun dediklerine dikkat edicez nabalm ya ama öyle iyilesecek bisey değilmiş zaten doğum kontrol hapı kullananlar falanda hapı biraknca gene düzensiz oluyor demiş. Bi adet söktürücü verdi gecikince icersin dedi banada. Ama spor ve sağlıklı beslenme sartmis canm bunları yaparsan belki düzelir yada dogumdan sonra düzene girebilir dedi. Gebelikte hic problem cikmayabilir de ama cikarsa da ilacla gebe kalmanı destekleriz gebe kalmama gibi bi durum yok sıkıntı yapma dedi. Sana ne verdi canm doktor ne dedi
Benim başından beri hep düzensiz ya adetim. Nabalm canm ya sakin olucaz allah beterinden korusun. Üzüldüm ama bişey gelmiyorki elimizdenbana hap vs vermedi benim başımdan istenmeyen bir gebelik geçtii ondan sonra pco oldum![]()
elimde çareem yoktu olsa ben o bebeği gerçekten istiyordumBenim başından beri hep düzensiz ya adetim. Nabalm canm ya sakin olucaz allah beterinden korusun. Üzüldüm ama bişey gelmiyorki elimizden![]()
Hersey insanlar için ya ben bisey icin büyük konusmamaya çalışırım hep keşke baska şekilde çözülseymis ama olmamış..elimde çareem yoktu olsa ben o bebeği gerçekten istiyordum
canımm senin yumurtlamanda bir problem varmı pekiHersey insanlar için ya ben bisey icin büyük konusmamaya çalışırım hep keşke baska şekilde çözülseymis ama olmamış..
öyle tabikii hayırlısııcanımm senin yumurtlamanda bir problem varmı peki
Canm doktor demin yazdıklarımı dedi öyle bisey demedi ama oda mi oluyor yumurtalarn buyumuyor adetin geciktiginde dedicanımm senin yumurtlamanda bir problem varmı peki
canımm ben bu aralar aslan pençesi içiyorum sende iç hormonları dengeliyormuş faydası vardır mutlaka ben içtim ilk başladığımda akıntım başlamıştıCanm doktor demin yazdıklarımı dedi öyle bisey demedi ama oda mi oluyor yumurtalarn buyumuyor adetin geciktiginde dedi
Canım ya yumurtlamada sorun olsa doktor onuda derdi dimi demedigine gore yok yani bana dedikleri onlar amacanımm ben bu aralar aslan pençesi içiyorum sende iç hormonları dengeliyormuş faydası vardır mutlaka ben içtim ilk başladığımda akıntım başlamıştı
senbirgün mutlaka adetin 21.günü test yaptır bende yaptırıcamCanım ya yumurtlamada sorun olsa doktor onuda derdi dimi demedigine gore yok yani bana dedikleri onlar ama![]()
![]()
![]()
Bana 2 3 kez falan hormon testi yaptılar canm. Doktora da sordum kontrole gelmeme gerek var mı diye gerek yok yılda 1 muayeneye gel ama dedisenbirgün mutlaka adetin 21.günü test yaptır bende yaptırıcam
Adetlerim düzenli değil canım..sen nasılsın suan canım
kıllanma vs varmı sende canımselam bende bir pkolu olarak burda olmam lazım dedim dün doktordaydım şiddetli şekilde pkosun dedi sagolsun tedaviye başladık buarada benim bir kızım var onada tedaviyle hamile kalmıştım ama doğumdan sonra kilo verince adetlerim duzene girdi tabiyine kilo alınca sorunlar başladı yine bence direk kiloya bağlı bu hastalık cok can sıkıcı
Doktorun bana söylediği tam olarak buydu canım ya sen cok güzel başarmşsn onunla yaşamayı bebeğine de sağlıkla kavusursun inşallah çok sevindim ben :)) böyle okudukça içim rahatliyor. Ne kadar sürdü hamile kalman canmAdetlerim düzenli değil canım..
Tedavi ile hamile kaldım..
Gebe kalmaya engel değil pco, bununla yaşamayı öğrendim hayatımdan memnunum :)
Sporu ve düzenli beslenmeyi hayatıma sokmuştum ama şimdi yapmıyorum sporu pek artık doğumdan sonra..
Canım her doktor bunu söylemiyor sen şanslısın aslında.Doktorun bana söylediği tam olarak buydu canım ya sen cok güzel başarmşsn onunla yaşamayı bebeğine de sağlıkla kavusursun inşallah çok sevindim ben :)) böyle okudukça içim rahatliyor. Ne kadar sürdü hamile kalman canm