• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hayr yok sadece adet düzensizliğim var baska bi sikayetim yok cok şükür ultrasonda kistlerim var işte yukarıda bahsettigim gibi yumurtalklarn tembel dedi
canımm benimde kistlerim var tüylenmem yok prolaktin hormonum biraz yüksek ondan dolayı galiba adetim az oluyorr yumurtalıklar tembel napıcam bilmiyorum valla

Doğum kontrol hapları adet düzenlemez sadece adet olmanızı sağlar o ay için..
Pco lu olanlarda bu böyle..
Doktorların tek yaptıgı şey bu..
3 sene kullandım ben.. Şimdiki aklım olsa kullanmazdım..
Spor dengeli beslenme ve huzurlu bir yaşam gerekiyor pco ile mücadelede..
Herkese Allahtan şifa dilerim..
sen nasılsın suan canım

canımm benimde kistlerim var tüylenmem yok prolaktin hormonum biraz yüksek ondan dolayı galiba adetim az oluyorr yumurtalıklar tembel napıcam bilmiyorum valla
Benimde prolaktin normal ama lh değeri biraz yüksek canm doktorun dediklerine dikkat edicez nabalm ya ama öyle iyilesecek bisey değilmiş zaten doğum kontrol hapı kullananlar falanda hapı biraknca gene düzensiz oluyor demiş. Bi adet söktürücü verdi gecikince icersin dedi banada. Ama spor ve sağlıklı beslenme sartmis canm bunları yaparsan belki düzelir yada dogumdan sonra düzene girebilir dedi. Gebelikte hic problem cikmayabilir de ama cikarsa da ilacla gebe kalmanı destekleriz gebe kalmama gibi bi durum yok sıkıntı yapma dedi. Sana ne verdi canm doktor ne dedi

Benimde prolaktin normal ama lh değeri biraz yüksek canm doktorun dediklerine dikkat edicez nabalm ya ama öyle iyilesecek bisey değilmiş zaten doğum kontrol hapı kullananlar falanda hapı biraknca gene düzensiz oluyor demiş. Bi adet söktürücü verdi gecikince icersin dedi banada. Ama spor ve sağlıklı beslenme sartmis canm bunları yaparsan belki düzelir yada dogumdan sonra düzene girebilir dedi. Gebelikte hic problem cikmayabilir de ama cikarsa da ilacla gebe kalmanı destekleriz gebe kalmama gibi bi durum yok sıkıntı yapma dedi. Sana ne verdi canm doktor ne dedi
bana hap vs vermedi benim başımdan istenmeyen bir gebelik geçtii ondan sonra pco oldum :(

Canm doktor demin yazdıklarımı dedi öyle bisey demedi ama oda mi oluyor yumurtalarn buyumuyor adetin geciktiginde dedi
canımm ben bu aralar aslan pençesi içiyorum sende iç hormonları dengeliyormuş faydası vardır mutlaka ben içtim ilk başladığımda akıntım başlamıştı

canımm ben bu aralar aslan pençesi içiyorum sende iç hormonları dengeliyormuş faydası vardır mutlaka ben içtim ilk başladığımda akıntım başlamıştı
Canım ya yumurtlamada sorun olsa doktor onuda derdi dimi demedigine gore yok yani bana dedikleri onlar ama :( :( :(

sen nasılsın suan canım
Adetlerim düzenli değil canım..
Tedavi ile hamile kaldım..
Gebe kalmaya engel değil pco, bununla yaşamayı öğrendim hayatımdan memnunum :)
Sporu ve düzenli beslenmeyi hayatıma sokmuştum ama şimdi yapmıyorum sporu pek artık doğumdan sonra..

selam bende bir pkolu olarak burda olmam lazım dedim dün doktordaydım şiddetli şekilde pkosun dedi sagolsun tedaviye başladık buarada benim bir kızım var onada tedaviyle hamile kalmıştım ama doğumdan sonra kilo verince adetlerim duzene girdi tabiyine kilo alınca sorunlar başladı yine bence direk kiloya bağlı bu hastalık cok can sıkıcı

selam bende bir pkolu olarak burda olmam lazım dedim dün doktordaydım şiddetli şekilde pkosun dedi sagolsun tedaviye başladık buarada benim bir kızım var onada tedaviyle hamile kalmıştım ama doğumdan sonra kilo verince adetlerim duzene girdi tabiyine kilo alınca sorunlar başladı yine bence direk kiloya bağlı bu hastalık cok can sıkıcı
kıllanma vs varmı sende canım

Adetlerim düzenli değil canım..
Tedavi ile hamile kaldım..
Gebe kalmaya engel değil pco, bununla yaşamayı öğrendim hayatımdan memnunum :)
Sporu ve düzenli beslenmeyi hayatıma sokmuştum ama şimdi yapmıyorum sporu pek artık doğumdan sonra..
Doktorun bana söylediği tam olarak buydu canım ya sen cok güzel başarmşsn onunla yaşamayı bebeğine de sağlıkla kavusursun inşallah çok sevindim ben :)) böyle okudukça içim rahatliyor. Ne kadar sürdü hamile kalman canm

Doktorun bana söylediği tam olarak buydu canım ya sen cok güzel başarmşsn onunla yaşamayı bebeğine de sağlıkla kavusursun inşallah çok sevindim ben :)) böyle okudukça içim rahatliyor. Ne kadar sürdü hamile kalman canm
Canım her doktor bunu söylemiyor sen şanslısın aslında.
Genelde doğum kontrol hapını verip gönderiyorlar..
3 sene uğraştık ilk senesi boşa gitti cahil bi doktorun yüzünden..
Başka bir doktor önerdi aile hekimi bize, alanında uzman bi doktor..
Oraya gittik herşey güzel ilerledi ama gebelik olmadı, dedim Allahın var bi bildiği..
Bu 2 sene içinde sürekli tedavi olmadım tabi ara da verdim tatile de gittim..
Herkes bir deil ilk tedavi de hamile kalan da var canım..
Ama şu kesin hamile kalmaya engel değil pco

Back
X