• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar geçen ayın hormon sonuçlarını yazmıştım lh ve prolaktinim çok yüksekti bu ay adetin ikinci gününden 7. güne kadar bal,tarçın,çörek otu yedim sonra 15 gün soğan kürü yaptım bunların yanında hayıt tohumu kaynattım içtim.En son 8 aralıkta adet olmuştum, nisan ayında doğum kontrol hapını bırakmıştım, o zamandan beri en geç 23 günde adet oldum bu ay 30. gündeyim adet ağrısı gibi ağrım yok, bu kürleri yapıp adeti geçiken var mı? Ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil , doktora gidebilmem pek mümkün değil bu hafta.( lh 27,28 prolaktin 35,2 çıkmıştı)

Kızlar geçen ayın hormon sonuçlarını yazmıştım lh ve prolaktinim çok yüksekti bu ay adetin ikinci gününden 7. güne kadar bal,tarçın,çörek otu yedim sonra 15 gün soğan kürü yaptım bunların yanında hayıt tohumu kaynattım içtim.En son 8 aralıkta adet olmuştum, nisan ayında doğum kontrol hapını bırakmıştım, o zamandan beri en geç 23 günde adet oldum bu ay 30. gündeyim adet ağrısı gibi ağrım yok, bu kürleri yapıp adeti geçiken var mı? Ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil , doktora gidebilmem pek mümkün değil bu hafta.( lh 27,28 prolaktin 35,2 çıkmıştı)
Belki kullandıkların değerlerini dengelemiştir canım. Bekle bakalım bi kaç gün. Adet olmazsan test yaparsın

Belki kullandıkların değerlerini dengelemiştir canım. Bekle bakalım bi kaç gün. Adet olmazsan test yaparsın
İnşallah düzelmiştir canım ,iki seksen yatıyorum evde hamilelik psikolojisine girdim karnımla konuşuyorum aahhhh çok yalnız kaldım burda :halay:

İnşallah düzelmiştir canım ,iki seksen yatıyorum evde hamilelik psikolojisine girdim karnımla konuşuyorum aahhhh çok yalnız kaldım burda :halay:
Her ay bi ümit. Geçen ay çok ümitlenmiştim adet oldum. Bu ay oluruna bırakacam artık.

Her ay bi ümit. Geçen ay çok ümitlenmiştim adet oldum. Bu ay oluruna bırakacam artık.
Aynen her ay bir ümit amaann olucağı varsa olur diyorum ama adet tarihi yaklaştıkca ümitleniyo insan ama stres yapmıyorum olumsuz düşünmüyorum, yarım saat yürüyüş ve yoga haeketleri var canım hormon dengesini sağladığına inanılıyo yabancı sitelerden araştırdım ,işe yarıyomuş hem stres atmak için hemde biraz kafa boşaltıyo insan, tavsiye ederim.

Benim düzenli yeme alışkanlığım yok çok kötü oluyor bu yüzden. Meseka kahvaltu yapmiyorum canim istemiyor.saat 4 den so ra allah ne verdiyse abur cubur surekli...birde Yemeklerden sonra okadar cnm tatlı istiyorki bildiğin tatlı krizi kendime hakim olamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Tutmaya çalışıyorum kendimi acıkınca elim ayağım titriyor.. önerilerini dikkate alıcam sagol
Aynııı ben yemim ediyorum. Sabah kalkıyorum oğlana yediriyorum kendim de bi kahve öğlen öğlen yine yiyor bende Yok sonra saat 4 gibi bi acıkıyorum dünyaları yiyorum şu beslenme alışkanlığım bi girse pko m da düzelecek

Ayyy ne guzel ya darisi basima insallah. Yillar once pko dediler bana guatrda var. Adetim duzensiz hep. En son doktora 3 4 ay once gitmistim sag yumurtalikta pko baslangici gibi bisey demisti doktor tam pko degil ama fln dedi. Yillarca diane 35 kullanmistim ne derece iyilesti bilmiyorum. Evlenmeden once uzuluyodum hamile kalamicam diye simdi evlendim hergun dua ediyorum insallah olur diye
Bende de aynı durumlar canım pkoluyum guatrda var 26 gün oldu adet görmeyeli tarlusalı bugün bitirdim bekliyorum bakalım adetimin ikinci günü bekliyo doktor ...

Canım umutlandim ak istemem ama bu kürler genelde adeti daha erken getiriyor bende öyle oluyo yani inşallah hamilesindir...

Bende de aynı durumlar canım pkoluyum guatrda var 26 gün oldu adet görmeyeli tarlusalı bugün bitirdim bekliyorum bakalım adetimin ikinci günü bekliyo doktor ...
Canım guatr ına zararı olur mu bilmem ama bende pkoluyum adetim gecikince tabi gebelikten kesin emin olduktan sonra olmadigindan yani adaçayı ve kekik kaynatıp içiyorum adetim geliyo bikaç gune kekik mide sorunun varsa dokunuyor tabi ama adeti söktüruyo ilaç kullanmaktan iyidir belki ise yarar bidaha gecikirse gebelik yoksa dene bence

Canım umutlandim ak istemem ama bu kürler genelde adeti daha erken getiriyor bende öyle oluyo yani inşallah hamilesindir...
İnşallah öyledir:KK200: Bende umutlanmak istemiyorum ama elimde değil, memleketten uzaktayım pek uyumda sağlayamadım yoldaşa ihtiyacım var birbirimize dua edelim:dua: hemencecik gelsin tontişlerimiz

Aynııı ben yemim ediyorum. Sabah kalkıyorum oğlana yediriyorum kendim de bi kahve öğlen öğlen yine yiyor bende Yok sonra saat 4 gibi bi acıkıyorum dünyaları yiyorum şu beslenme alışkanlığım bi girse pko m da düzelecek

Aynen bi tutabilsek kendmizi..sizin sonradan mı cikti

Bende şekeri kestim karbonhidratı azalttım ama pek sonuç alamadım insülin direncim yok, babam şeker hastası olmasına rağmen şekerimde normal pkos bazılarında insülin direncine kiloya bağlı olarak gelişiyo ,bazılarında ise doğuştan ben ikinci kısma giriyorum ne kadar çabalarsam çabalayım sentetik hormonlara mecburum. :mad:
Şu pcosun nasıl bir hastalık olduğunu ben çözemedim. 108 kiloyum insülin direncim Yok şekerim Yok düzenli adet oluyorum ama çene kıllanması göbek kıllanması filan var bende. Hareket ettiğimde veya diyet yaptığımda kilo veriyorum ama yumurtalıklarım pcos yani yeminle anlayabilmiş değilim. Evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım doğdu şimdi 3 aydır istiyoruz olmuyor.

Şu pcosun nasıl bir hastalık olduğunu ben çözemedim. 108 kiloyum insülin direncim Yok şekerim Yok düzenli adet oluyorum ama çene kıllanması göbek kıllanması filan var bende. Hareket ettiğimde veya diyet yaptığımda kilo veriyorum ama yumurtalıklarım pcos yani yeminle anlayabilmiş değilim. Evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım doğdu şimdi 3 aydır istiyoruz olmuyor.
Ne güzel bebegin olmuş :KK46:Kilo yumurta kalitesini de etkiliyo diye biliyorum, hormonlarına baktırdın mı benimde çok az kıllanmam var hoş hormonları normal olan çoğu kadında da çene ve göbekte tüylenme oluyo, bence bi on kilo vererek kolayca hamile kalabilirsin, burdaki çoğu pkoslu kadın ikinci bebeğini daha kolay doğurmuş.

Ne güzel bebegin olmuş :KK46:Kilo yumurta kalitesini de etkiliyo diye biliyorum, hormonlarına baktırdın mı benimde çok az kıllanmam var hoş hormonları normal olan çoğu kadında da çene ve göbekte tüylenme oluyo, bence bi on kilo vererek kolayca hamile kalabilirsin, burdaki çoğu pkoslu kadın ikinci bebeğini daha kolay doğurmuş.
En son yağ fsh normaldi lh çok az yüksekti ama 1 seneyi geçmiştir bakılalı. Dediğin doğru normal insanlarda bile kıllanma problemi var b

İnşallah öyledir:KK200: Bende umutlanmak istemiyorum ama elimde değil, memleketten uzaktayım pek uyumda sağlayamadım yoldaşa ihtiyacım var birbirimize dua edelim:dua: hemencecik gelsin tontişlerimiz
Aynı durumdayım canımmm inşallah ınsallah Rabbim hayırlısıyla bize de nasip etsin insallah

Yok hep vardı bende. Ama adetlerim düzenlidir. Doğumdan sonra biraz şaştı bi kaç ay hayıt çayı içtim yine düzene girdi. Bugün sabah kendimi zorladım bir iki lokma kahvaltı yaptım

Bende hayıt iciyordum lh mi fsh mi ne değiştiriyormus degerleri zaten bozuk benimkiler diye bıraktım. Ben kistimden kurtuldum düzene girmese bende devam ediyim. Bnde pkoluyum ama benimde hep adetim gelirdi ama geç 40 günü bulurdu .ne güzel sizin çocuğunuz olmuş Allah bağışlasın. Allah bana da nasip etsin insallah

Adetin 31.günü bugün test yaptım emmeeee negatif çıktı, bayada bi emindim hamileyim hamileyim diye geziyodum evde :deli:. Ammaaa ve lakinnn tırttttt.

Bende hayıt iciyordum lh mi fsh mi ne değiştiriyormus degerleri zaten bozuk benimkiler diye bıraktım. Ben kistimden kurtuldum düzene girmese bende devam ediyim. Bnde pkoluyum ama benimde hep adetim gelirdi ama geç 40 günü bulurdu .ne güzel sizin çocuğunuz olmuş Allah bağışlasın. Allah bana da nasip etsin insallah
Bebim adetlerim de 28-30 günde bir geliyor işte hayatımda ilk defa 6 gün gecikme olmuştu onda da hamileymişim zaten. Benim sorunum her ay yumurtlama olmaması.

Back
X