cnm çok sevindim acaip seviniyorum pkolu olupta hamişlerle. sağlıklı sıhattlşi geçirisin inş gebeliğini...slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
bir nevi benim durumumda olanlara destek olmak için
öncelikle bende 3 yıllık evliiyim ve maalesef pko luyum yanında diabetik şeker hastasıyım ben ekim 2009 da tedaviye başladım 3 ay agnucaston yanında klomen sonrada progestan 1 ay kullandım yumurtalıklarımda sorun vardı hap tedavisine cevap vermedi aylarca bunun yanında ek olarak fostimon iğneye başladık sağ yumurtalık hiç çalışmıyordu solda tedaviye cevap vermiyordu nisan 2 de ilk çatlatma iğnesi oldum.ve şimdi 3 haftaya yakın hamileyim .BEN ÜMıT ETTıM VEE HEP DUA ETTıM EN SONUNDA TEVEKKELYA ALLAH DEDıK VE HAMıLEYıM..RABBıM BENıM DURUMUMDA OLAN KARDEŞLERıME YARDIM ETSıN.ŞıMDı ıSE TEK DUAM SAĞLIKLI HAMıLELıK GEÇıRMEK,,,
Cnm merhaba
bende pkoluyum. çok zor bir süreç biliyorum 1,5 yıldır tedavi görüyorum. kimse bizi anlamaz dışardan hastalığımız kolaymış gibi görünür kimseye dert anlatamazsın anlatsanda anlamazlar zaten yorma kendini. ama hamile kalan çok bu hastalığı yenmek istiyosan pozitif düşünüp bebişi aklından atacaksın ilk kural bu normal yaşantıya devam rabbim kucağını boş bırakmaz. kürler uygula dua oku rahatlarsın hiiç sıkma canını...
canımsın benim kocamda öyle ben ağlayınca benim yanımda durmuyo bunun nededni butür erkekler eşlerinide kendi gibi güçlü görmek istio. ağlamak onlara göre acizlik onların topunu aslında....teşekkür ederim canım pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor aslında bilmiyorum ne desem bilemiyorum ne kadar zormuş gurbetteyim ve çok yalnızım çalıştığım yer çok kötü herşey batıyor bana iyi bişey bulayım diyorum beceremiyorum olmuyorlmaz:
yanlış anlamayın beni ben olumsuz bir insanım pkoluyum ve çocuğum oldu diyenlere inanamıyorum bu çok kötü bişey ümidimi yitirdim 1,5 yıldır test yapıyorum hep negatif artık görmek istemiyorum o tek çizgiyi lütfen benim gibi ümitsizliğe düşmeyim ben çok yalnızım eşim anlamıyor beni çok abartıyosun diyor birinin omzuna yatıp ağlamak istiyorum ama bu eşim olmuyor ben ağladığımda benden nefret ediyor o kadar kötüyüm ki bittim resmen aslında çok güçlüyüm ama geçiş dönemini biraz zor atlatırım bana kızmayın lütfen içinizi karartmak istemiyorum sadece beni yalnız bırakmayın olumunekankayizsmile
cnm benim hep yanındayız sıkma canını lütfennn ama hiç ağlama güçlü ol o kadar ii anlıyoruımki snei ayunılaını bnede yaşıyorum kimse anlamıyor bizi o yüzden kimseye bilmesinden fazla bir şey söleme benden sana tavsiyeteşekkür ederim canım pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor aslında bilmiyorum ne desem bilemiyorum ne kadar zormuş gurbetteyim ve çok yalnızım çalıştığım yer çok kötü herşey batıyor bana iyi bişey bulayım diyorum beceremiyorum olmuyorlmaz:
yanlış anlamayın beni ben olumsuz bir insanım pkoluyum ve çocuğum oldu diyenlere inanamıyorum bu çok kötü bişey ümidimi yitirdim 1,5 yıldır test yapıyorum hep negatif artık görmek istemiyorum o tek çizgiyi lütfen benim gibi ümitsizliğe düşmeyim ben çok yalnızım eşim anlamıyor beni çok abartıyosun diyor birinin omzuna yatıp ağlamak istiyorum ama bu eşim olmuyor ben ağladığımda benden nefret ediyor o kadar kötüyüm ki bittim resmen aslında çok güçlüyüm ama geçiş dönemini biraz zor atlatırım bana kızmayın lütfen içinizi karartmak istemiyorum sadece beni yalnız bırakmayın olumunekankayizsmile
aslında haklısın benim kayınvalidemin 8 yıl olmamış sonra tam tedaviye başlayacakken hamile kalmış.bişey soracağım benim yumurtalarım hiç 18 mm olmadıki eeeee ben nasıl hamile kalacağım birden fazla kistim var doğum kontrol hapı içiyorum şuan anlamıyorum yani yumurtalarım sağlıklı boyuta gelmeden nasıl olacak anlayamadım 27 yaşındayım çocuğumla daha çok vakit geçirmek istiyorum acele ediyorum belki ama ......aması yok biliyorum yok herşey allahtan nasıl ölüm tarihimiz belliyse doğum tarihimizde belki bunu ben mi değiştireceğim hayır ama şu aptal kafam almıyor çünkü hiçbir şey bilmiyorum bu konuyla ilgili hiç bir şey doktor hiç ilgilenmiyor mirmirmirmir
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
bir nevi benim durumumda olanlara destek olmak için
öncelikle bende 3 yıllık evliiyim ve maalesef pko luyum yanında diabetik şeker hastasıyım ben ekim 2009 da tedaviye başladım 3 ay agnucaston yanında klomen sonrada progestan 1 ay kullandım yumurtalıklarımda sorun vardı hap tedavisine cevap vermedi aylarca bunun yanında ek olarak fostimon iğneye başladık sağ yumurtalık hiç çalışmıyordu solda tedaviye cevap vermiyordu nisan 2 de ilk çatlatma iğnesi oldum.ve şimdi 3 haftaya yakın hamileyim .BEN ÜMİT ETTİM VEE HEP DUA ETTİM EN SONUNDA TEVEKKELYA ALLAH DEDİK VE HAMİLEYİM..RABBİM BENİM DURUMUMDA OLAN KARDEŞLERİME YARDIM ETSİN.ŞİMDİ İSE TEK DUAM SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMEK,,,
teşekkür ederim canım pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor aslında bilmiyorum ne desem bilemiyorum ne kadar zormuş gurbetteyim ve çok yalnızım çalıştığım yer çok kötü herşey batıyor bana iyi bişey bulayım diyorum beceremiyorum olmuyorlmaz:
aslında herşeyin farkındayız nasıl ölen birine allahtan diyosak buda allahtan ölüm saati değişmeyeceği gibi doğum saatide değişmez ne yaparsak yapalım. beni kendime getiren bir yazı oldu ayetlerle ilgili ve yazıda diyorduki bazen çocuk olmaması olmasından daha iyidir. hayırlı evlat..... evet ben isyan ettim ağzından çıkmadı belki ama yüreğim isyan etti hemde çok şimdi çok iyiyim o yazıyı yaklaşık 3 ay önce internetten indirmiş ama dün okudum hiçbir şey tesadüf değildir. rabbim sabır etmemi istiyor bende sabır edeceğim.
RUMEYKARTAL var ya canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.Acaba bende birgün senin yaşadığın duyguyu yaşayabilecekmiiyim diye aynı zamanda çok da sevindim çünkü durumlarımız çok benziyor birbirine ben de 2 ay klomen kullandım büyümedi yumurtalarım bu ay iğne tedavisi dedi doktor.Acaba senin deiğin iğne midir bu nasıl bir iğne doktor karından kendin yapıcaksın dedi 1-2 haftaya kadar başlıycam iğneye inşaallah senin kadar şanslı olurum ALLAHIM BEBEĞİNLE UZUN ÖMÜRLER VERSİN SANA bizim için dua et
işallah canım.evet patikler örmüştüm teşekür ederim.anlatımını verdim yapabilirsin.inşallah ben ve diğer arkadaşlarımızda hamile kalırız 2010 uğur getirsin bize...buarada hamilesin galiba kaç aylık canım...buarada elişiler bölümünde bebeğine ördüğün patikleri gördüm çok güzeller ama yapmayı beceremedim...:sinifsinif::asigim:
çok güzel... Allah bağışlasın.. Bende bigün anne olucam inşallah ve eşimin karşısına geçip " AŞKIM 9 AY SONRAYA SıPARıŞ ETTıĞıM Bı SÜRPRıZıM VAR SANA" DıCEM... Allah'ım o günleri nasip eder inşallah boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?