merhaba,
ben yeni katıldım aranıza. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim. bende evliğimin 6.cı ayında pko tespit edildi. ilk olarak klomenle tedavi edilmeye çalışıldı, fakat yumurtalarda büyüme olmadı. taşınıcağımızdan dolayı 6 aydan sonra tedaviyi bıraktım ve doğumkontrol hapına başladım en azından adet olayım diye. 3 ay önce hapı bıraktım ve düzenli olarak adet olmaya başladım hapsız. yine gebelik yoktekrar doktora gitmeye başladım hormon testinden sonra testesteron ve başka bi değerim yüksek olduğunu söyledi doktor ve iğne tedavisine başlıycağımızı söyledi.
şimdi adet olmammı bekliyorum da ama kafamda bi srü soru işareti kaldı, iğne tedavisi nasıl oluyor hiç olumlu yanıt alan oldu mu aranızda? bide rapor çıkartacağımızı söyledi doktor, nasıl çıkartıcağım bu raporu? bide iğne tedavisi kaç para tutar?
merhaba,
ben yeni katıldım aranıza. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim. bende evliğimin 6.cı ayında pko tespit edildi. ilk olarak klomenle tedavi edilmeye çalışıldı, fakat yumurtalarda büyüme olmadı. taşınıcağımızdan dolayı 6 aydan sonra tedaviyi bıraktım ve doğumkontrol hapına başladım en azından adet olayım diye. 3 ay önce hapı bıraktım ve düzenli olarak adet olmaya başladım hapsız. yine gebelik yoktekrar doktora gitmeye başladım hormon testinden sonra testesteron ve başka bi değerim yüksek olduğunu söyledi doktor ve iğne tedavisine başlıycağımızı söyledi.
şimdi adet olmammı bekliyorum da ama kafamda bi srü soru işareti kaldı, iğne tedavisi nasıl oluyor hiç olumlu yanıt alan oldu mu aranızda? bide rapor çıkartacağımızı söyledi doktor, nasıl çıkartıcağım bu raporu? bide iğne tedavisi kaç para tutar?
desertrose85 arkadaşım bende bu ay başlıycam iğne tedavisine doktor adetimin 2.günü çağırdı raporun çıkması için raporda sorun olmaz doktor öneriyor sanırım o gün toplanan heyet imzalıyor raporu öyle olması lazım.SGK karşılıyomuş iğneleri ama iğnelerin kendisi çok pahalı olduğu için bizim ödeyeceğimiz fark da biraz tutuyrmuş doktor bana 300-500tl ödersin dedi.İğneleri kendim göbekten yapçakmışım.ilkini ben gösteririm sonra kendin yapabilirsin kolay dedi doktor.iğneler çok etkil olduğu için sanırım bu kadar pahalı.faydasını gören çok kişi var umarım Allah'ın izniyle biz de faydasını görürüz.tedavi sürecini paylaşmayı unutma bizimle.yakında başlayınca ben yazıcam sizlere,sevgiler
canım cevabın için sağol.
benim gittiğim hastane özel hasten ordada çıkartmı rapor, yoksa devlet hastaneye mi gitmem lazım? doktora dedim d.k.h. kullandım diye ama senin dediğin ilaçdan vermedi. sadece şunu dedi, daha önce klomen kullandığım için (bide bi değerim dabitlenmiş hangisi olduğunu sorma ama hatırlamıyorum) direk iğne tedavisine geçelim dedi. bide eşimden spermiyogram istedi onuda bu cumartesi yaptırcaz daha. 250 lira da güzel paraymış inşallah ilk ayda tutarda bebek geldiğinde borçlanmış olmayız. off off..... peki iğne teddavisi genelde yanıt veriormu? doktora soramadım ağlayasım tuttu doktor hormon değerlerimi yorumlarzınca bende soru sormadan çıktım.
canım özel hast.çıkarıyorlar öyle zor bi iş değil.normal hast.3 tane doktor bulup imzalatıyordun.özelde işlemleri yapan sekreter doktorların isminin bulunduğu mühürü vuruyor bu kadar.iğnelere genelde iyi tepki veriyor hatta benimkinede aşırı olmuştu.bence iğnelere başlamadan dediğim ilacı yazdır doktoruna kullansana.dediğim gibi 7 yıl bir sürü tedavi gördüm en son bu ilaçla hamile kaldım.2 ay ertelersin çok çok.olmazsa iğnelere başlarsın.işallah hiç bişeye gerek kalmaz.:Saruboceq:
Herkese merhaba opuyorumnanaktan
Lise 2.sınıftan beri adet düzensizliği yaşayan pko tanısı konulmuş biriyim..
1.5 yıl kadar diane35 adlı bi doğum kontrol ilacı kullandım ilacı kullandığım sürece adetlerim hep düzenli gitti bıraktığım anda ise yine aynı sorunlar..
Hangi doktora gittiysem bana yumurtlaman yok hamile kalamazsın tedavi olman gerekir dedi..Tabi benim psikolojim alt üst..Hep alıştırdım kendimi benim çocuğum olmayacak fikrine hatta eşimi bile alıştırmıştım tedavisiz bebeğimiz olmayacağına..
5 aylık evliyken adet düzensizliğim sebebiyle tekrar kontrole gittim tabi yine aynı sözler..Tedavisiz bebeğin olmaz...
O an korunmayı bıraktık dualar ettim Allah'ıma adak adadım ve 1 ay sonra hamileydim :CüvCüv:
İnanamadım..
Şu an 25 haftalık hamileyim :CüvCüv:
Bu yüzden umudunuzu hiç kaybetmeyin dua edin isteyin..
Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu :Saruboceq:
tatlım aslında çok hakklısın dediğinlede, ben doktorun işine karışmak istemiyorum, hani ne yaptığını biliyordur diye. bilmiyorum ne yapcağımı kafam çok karışık. annemde ikide bir takma kafan takma kafana diyip duruyor, takmayıncada olmuyor takıncada olmuyor. anneciğimde yok yanımda...offf offf
işalah istediğin sonucu elde edersin.klomeni en son kaç tane aldın?
merhabalar arkadaşlar.bende hikayemi yazmak istedim buraya.yaklaşık iki yıl önce ölesine gittiğim muayene de pko oldugumu öğrendim tesadüfi olarak.ne adet düzensizliği ne sivilce ne tüylenme hiç biri.sadece kilo problemi bendeki.aralıklarla doğum kontrol hapı kullandım migrenim tavan yaptı bu haplar sayesinde.tabi bu arada sürekli olarak glifor kullandım baktım kilo veremiyorum migren de mahvedio doktorumu değiştirdim tıpta bi doçente gittim.bütün derdimi anlattım.kilo veremiorum dedim.adam bana dediki adet düzensizliğin yoksa yumurtlaman oluodur ayrıca ben her zmn ilk çocugun garantiye alınması taraftarıyım dedi.ultrasonla baktı tamda gittiğimde olgunlaşmış bi yumurta gördü ben demiştim sana dedi.smear,kan testi hepsi yapıldı folik asite başlattı ve 6 ay deneyin olmassa sana değil eşine bakıcaz dedi.iki ay oldu ve tık yok.o kdr çocuk manyagı oldumki adet günüm gelmeden test yapptım bugün yine kafayı yicem yaa.gecen bi arkadaş aradı dediki kaza kurşunu hamileyim düsününn kız bi kerede hamile kalmış.ben istemiştimki anneler günü yaklaşırken bebişim bana hediye olsun ama yine olmadııı
tatlim cevabin için sağol. rapor alırsam bile 300-500 lira dedin, ben internetden fiyatlarına baktımda zaten normal fiyatı 400-500 arası değişiyor. inşallah sende olumlu yanıt alırsın canım. bu arada rapor özel hastenedede alabiliyormuyum yoksa devletden mi? ben özel hastaneye gidiyorumda
bende en son böyle kullanmıştım bende 2 yumurta oluyordu ama olmayınca yumurtayada bakmıyor.4 tane kullanmıştım en son, yani günde 4 tane
psikolojik olarak baskı uygulanıyor böyle yaparak.o yüzden bebişler gecikiyor birazda olsa takmamak gerekiyor biliyorum elinde değil insanın ama bebişler için yapmalıyız.ben panik atak oldum bu yüzden ama son bir yılın rahatlaması bebişimi getirdi.merhabalar arkadaşlar.bende hikayemi yazmak istedim buraya.yaklaşık iki yıl önce ölesine gittiğim muayene de pko oldugumu öğrendim tesadüfi olarak.ne adet düzensizliği ne sivilce ne tüylenme hiç biri.sadece kilo problemi bendeki.aralıklarla doğum kontrol hapı kullandım migrenim tavan yaptı bu haplar sayesinde.tabi bu arada sürekli olarak glifor kullandım baktım kilo veremiyorum migren de mahvedio doktorumu değiştirdim tıpta bi doçente gittim.bütün derdimi anlattım.kilo veremiorum dedim.adam bana dediki adet düzensizliğin yoksa yumurtlaman oluodur ayrıca ben her zmn ilk çocugun garantiye alınması taraftarıyım dedi.ultrasonla baktı tamda gittiğimde olgunlaşmış bi yumurta gördü ben demiştim sana dedi.smear,kan testi hepsi yapıldı folik asite başlattı ve 6 ay deneyin olmassa sana değil eşine bakıcaz dedi.iki ay oldu ve tık yok.o kdr çocuk manyagı oldumki adet günüm gelmeden test yapptım bugün yine kafayı yicem yaa.gecen bi arkadaş aradı dediki kaza kurşunu hamileyim düsününn kız bi kerede hamile kalmış.ben istemiştimki anneler günü yaklaşırken bebişim bana hediye olsun ama yine olmadııı
canım herkes ayrı bi şekilde sınav ediliyor bizimde sınavımız bu.sevgilisiyle hamile kalan bebeği doğuruyormu hayır.allah onlara vererek sınav ediyor bizlerde vermeden ama bu sınavı bizler geçecez.azcık sabır.BREATH CANIM AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞIYORUM...NE KÖTÜ DE Mİ HER AY UMUTLANMAK...EVVET YA BENDE KAHROLUYORUM MİLLET SEVGİLİSİYLE BİLE 1 DEFA İLİŞKİYE GİRİYO HAMİLE KALIYO KÜRTAJ OLUYO...BİZ DE ACILAR ÇEKİYORUZ HAYATI KENDİMİZE ZİNDAN EDİYORUZ YİNE DE OLMUYO...mafoldumben
iyi gidiyor canım darısı sizlerin başına her zaman dua ediyorum.veririm canım tabikide.yabangülüm hamiilelik nasıl gidiyo...umarım iyisindir...ne olur bize çok dua et...bizimde olsun bebişimiz...buarada ben anlatımını verdiğin patiklerin topiğini bulamadım canım eğer mümkünse linkini bana buraya yazabilir misin?
canım inşallah sende tez zamanda bebeğine kavuşursun. bende adet oluyorum son 3 aydır ama doktorum kalitesiz yumurta oluşur dedi bu kan değerlerinde ve tedaviye başlıycak bu ay. bende bilmiyorum artık ne yapcağımı, sürekli doktorda değiştrmek istemiyorum zaten. inşallah bende yakın zamanda bebeğime kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?