pkolu olupta yenen arkdaşlar

HHAZAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
260
196
63
selam arkadaşlar ben 23 yasında 2 yıllık evli bebek hasretiyle yanan ve maalesef pkoluyum ve bütün özellikleri var kilodan tüylenmeye kadar su ana kadar çk doktora gittim ama hepsinin söylediği tek şey kilo ver öle gel ya mübarekler olmuyo işte bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olcam çünkü bu durumum iyice beni çıkmaza sokuyo çok yıprandım...:( Rabbim en kısa zamanda evlat isteyen herkeze sonrada bana nasip et..amin..

cnm bende pko hastasıydım 8 yıllık evliyim tüpbebekte dahil olmak üzere birçok tedavi denedik çocuğumuz olmadı doktorum hep banada kilo ver diyordu bende hep okadar kilolu insanların çocuğu oluyor benim kilomda nevar diyordum sonunda karar verdim 22 kilo verdim ve belli süre kilomu korudum tam tüpbebek için yeniden randevu aldım ama gidemedim 6haftalık hamileymişim tavsiyem kilo vermen ve bu kiloyu koruman

nasıl kilo veririm konusuna gelirsek zor herkes 5 kilo verirken ben 3 kilo veriyodum ama pes etmedim diyetisyen spor elimden gelen her şeyi yaptım vakit kaybetme lütfen

bende de kist var kızlar
bu arada çok merak ettim çok mu kilolusunuz?
mesela kaç kilo olunca zorlaşıyor gebelik?

selam arkadaşlar ben 23 yasında 2 yıllık evli bebek hasretiyle yanan ve maalesef pkoluyum ve bütün özellikleri var kilodan tüylenmeye kadar su ana kadar çk doktora gittim ama hepsinin söylediği tek şey kilo ver öle gel ya mübarekler olmuyo işte bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olcam çünkü bu durumum iyice beni çıkmaza sokuyo çok yıprandım...:( Rabbim en kısa zamanda evlat isteyen herkeze sonrada bana nasip et..amin..

canımm bende aynı durumdayımm..banada kilo ver dedilerr..tedavilerde işe yaramadıı..verdim biraz kiloo ve hala vermeyede çalışıyorumm..ve bu ay tedaviye başladıkk....hayırlısı olur inşallahh..

bende zorkilo verdimm..ve iradem zayıf veremiyordum..üstüne pko dahada körükledii...bak burda bikaç pkolu arkadaşımla bi sayfa açtıkk..orda hem sorunlarımızı yazıyoruzz hemde diyetlerimizii..ve birlikte tedavilerimizi paylaşıp bi yandanda kilo veriyoruzz bende çokk işe yaradıı...boş vaktin oldugundabi uğrarsınnn...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...u-olan-pko-hastalari-birlikte-zayifliyor.html

bende de kist var kızlar
bu arada çok merak ettim çok mu kilolusunuz?
mesela kaç kilo olunca zorlaşıyor gebelik?

canımm kist başka bişi polikistik over başka bişi...sade yumurtalık kistiyle ilaç tedavisiyle kurtulursun ondan dert etmee...

kilo ya gelince kendi adıma konuşayımm...104 kilo civarıydımm...şuan 78 im..ve bu hafta gittiğim dr yine kilo vermen gerekiyor dedii..daha iyi sonuç alırız dedi ...bi on kilo daha versem süper olacakdaa...iştee dile kolayyy..vermek zorr...

ben daha bu ayrımı bile bilmiyorum çok bilgisizim bu konularda kist ve pko aynı değil diye duymuştum ama tedavilerinde farklı olduğunu bilmiyordum

canım sen bilirsin ben şimdi ne yapayım önce rahim filmimi çektireyim yoksa iyi bir doktor bulup gideyim mi?
gidersem ne diyeyim?
yumurtlama takibi mi istesem direkt ama kist varken buda saçma olmaz mı?

canım sen bilirsin ben şimdi ne yapayım önce rahim filmimi çektireyim yoksa iyi bir doktor bulup gideyim mi?
gidersem ne diyeyim?
yumurtlama takibi mi istesem direkt ama kist varken buda saçma olmaz mı?

canımm nerdesinn sen hangi şehirr..burdaki arkadaşlara sor tavsiye ettikleri varsa dr sana yakın ilk önce dr gitt..sendeki pko mu yani polikistikover mi...yoksa sadece kist mi ?? sen bu teşhisi kendi kendine mi koydunn ??

ilk dr git bence pkoysan sonrasında yardımcı olabilirim belkii...kilon kaç kilo çok önemli...ve ilaçların var onları içeceksinn..ve tabiki eğer pkoysan hsg de ister dr un ama bunlar bi sonraki aşamalarr...

şimdi sen bi dr git..bakalım ne diyecekk ?? rahim ve yumurtalıklar ne durumdaa...

merhaba arkadaşlar...
malesef bende pkoluyum :( uzun zamandır forumları takip ediyorum ama ilk defa yazmak istedim.. bende 5 yıllık evliyim ama bebeğim olmadı.. bir kaç tane doktora gittim yumurta takibi falan yaptırdım olmadı.. pazartesi günü farklı bir doktora daha gideyim bakalım bu ne der dedim.. doktor bana kızım kilo ver yoksa böyle doktor doktor gezersin dedi.. kilo pkonun düşmanı malesef kilo aldıkça işler dahada zorlaşıyor.. aşılama önerdi ama ben kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah... şimdi diyete başlayacağım inşallah.. çok zor bir imtihanlardan biri bu çocuk özlemi.. hepimiz tüm isteyenler hayırlısı ile kavuşsun inşallah. Amin..

pkolu arkadaşlarım dün yengem doğum yaptıktan sonra kadın hastalıkları doktoru muayeneye geldi o sırada bende ordaydım hazır doktor ayağıma gelince sordum bu pikonun bi çaresi varmı diye malesef onun tedavisi yok sadece bebek için kilo ver ve aşılama tavsiye etti fakat aşılama için de kilo vermek gerekirmiki acep ben doktora gittiğimde 89 kiloydum su anda 80 ama tıkandı daha da veremiyom yaa pffffffffff...bide çok konustum ama internette pplikistik over üzerine bi muayene hane gördüm polikistik over die bi yer tıklayın burası hakkında bilgi sahibi olan vermıdırki*??

nasıl kilo veririm konusuna gelirsek zor herkes 5 kilo verirken ben 3 kilo veriyodum ama pes etmedim diyetisyen spor elimden gelen her şeyi yaptım vakit kaybetme lütfen

slm arkadaşım ya valla bu pko yedi bitirdi beni ama şöyle güvene bileceğim elimden tutacak bi doktora ihtiyacım var istnbulda isen varsa bi doktor bayan verirmisin adını?

pkolu arkadaşlarım dün yengem doğum yaptıktan sonra kadın hastalıkları doktoru muayeneye geldi o sırada bende ordaydım hazır doktor ayağıma gelince sordum bu pikonun bi çaresi varmı diye malesef onun tedavisi yok sadece bebek için kilo ver ve aşılama tavsiye etti fakat aşılama için de kilo vermek gerekirmiki acep ben doktora gittiğimde 89 kiloydum su anda 80 ama tıkandı daha da veremiyom yaa pffffffffff...bide çok konustum ama internette pplikistik over üzerine bi muayene hane gördüm polikistik over die bi yer tıklayın burası hakkında bilgi sahibi olan vermıdırki*??

bende pko yu çoook araştırdım sürekli birşeyler okuyorum... artık türk siteleri bitirdim yabancı sitelere bakıyorum :) malesef hastalığın tedavisi yok, ancak hastalığın neden olduğu istenmeyen durumlara yönelik tedavi yapılıyor.. çocuk için gidersen onun için ayrı, düzensizlik için ayrı, kilo tüylenme için ayrı vs... o siteye bende bakmıştım. adam baya ilgili pko ile.. giden varsa eğer nasıl olduğunu anlatabilirmi ???

bende pko yu çoook araştırdım sürekli birşeyler okuyorum... artık türk siteleri bitirdim yabancı sitelere bakıyorum :) malesef hastalığın tedavisi yok, ancak hastalığın neden olduğu istenmeyen durumlara yönelik tedavi yapılıyor.. çocuk için gidersen onun için ayrı, düzensizlik için ayrı, kilo tüylenme için ayrı vs... o siteye bende bakmıştım. adam baya ilgili pko ile.. giden varsa eğer nasıl olduğunu anlatabilirmi ???

bencede ya burda ben polikinliğin adıyla araştırdım bişe çıkmıo evet adam baya bilgili işte ama adam işte bende istemiyorum erkek doktor kadına zor muayene oluyom bide erkek düşürmesin allahta yani mecbur kalınca gidion ama okusun kızlarımız doktor olsunlar yafff...:)

canımm nerdesinn sen hangi şehirr..burdaki arkadaşlara sor tavsiye ettikleri varsa dr sana yakın ilk önce dr gitt..sendeki pko mu yani polikistikover mi...yoksa sadece kist mi ?? sen bu teşhisi kendi kendine mi koydunn ??

ilk dr git bence pkoysan sonrasında yardımcı olabilirim belkii...kilon kaç kilo çok önemli...ve ilaçların var onları içeceksinn..ve tabiki eğer pkoysan hsg de ister dr un ama bunlar bi sonraki aşamalarr...

şimdi sen bi dr git..bakalım ne diyecekk ?? rahim ve yumurtalıklar ne durumdaa...
canım ben koymadım o teşhisi gittiğim doktorlar söyledi sadece kist dediler zararsız dediler.
hatta gittiğim doktorlardan bitaneside demişti ki bu kistle hamile kalamazsın öteki dedi ki bu doğum kontrol hapıyla geçmez bi başkası bu yağlı kist dedi ne demekse bende anlamadım:44::44:
ben 25 yaşındayım yaklaşık 1,5 senelik evliyim
kilo aldım önceden 62,63 kiloydum şimdi bi kaç ayda 69 kilo oldum malesef ama diyetteyim kısa sürede veririm kilo vermek benim için kolay:31:
işte en son gittiğim doktorda rahim filmi çektir bide eşinde tahlil yaptırsın sonuçları al gel dedi.

bencede ya burda ben polikinliğin adıyla araştırdım bişe çıkmıo evet adam baya bilgili işte ama adam işte bende istemiyorum erkek doktor kadına zor muayene oluyom bide erkek düşürmesin allahta yani mecbur kalınca gidion ama okusun kızlarımız doktor olsunlar yafff...:)

bende hep kadın doktorlara gittim ama son gittiğim doktor erkekti. insan kendini çok kötü hissediyor fakat uzmanlığına güveniyorsan insan katlanıyor.

canım ben koymadım o teşhisi gittiğim doktorlar söyledi sadece kist dediler zararsız dediler.
hatta gittiğim doktorlardan bitaneside demişti ki bu kistle hamile kalamazsın öteki dedi ki bu doğum kontrol hapıyla geçmez bi başkası bu yağlı kist dedi ne demekse bende anlamadım:44::44:
ben 25 yaşındayım yaklaşık 1,5 senelik evliyim
kilo aldım önceden 62,63 kiloydum şimdi bi kaç ayda 69 kilo oldum malesef ama diyetteyim kısa sürede veririm kilo vermek benim için kolay:31:
işte en son gittiğim doktorda rahim filmi çektir bide eşinde tahlil yaptırsın sonuçları al gel dedi.

hımm...canımm normal kistse şanslısın gibi geliyorr...bi ay kist oldu bende doğum kontrol hapı verdilerr o ay geçtii....

ama dr sana minik minik kistler toplulugu var dediysee...bu polikistikoverdirr..buda çok zararlı değill..ama bazı kişilerde tedavi gerektiriyor çocuk içinn...

öncesinde gittiğim dr larda bana adını koyamadı...ama son senelerde resmen pko dendi..

şimdi bence sen 1 sene korunmasız hamile kalamadıysann..ve bebek istiyorsan..eşin tahlilini versinnn...sende rahim filmini çekil bunların sebebii..ortada var olabilecek diğersorunları kaldırmakk...inşallah eşinde sorun çıkmaz...hsg de açık çıkar tüplerr..bi tek kistler sorun olurr..o zamanda sana ilaç tedavisine başlarlarr...bunlara bakmadan başlamıyor çogu dr..

adetlerini düzenli olurmusun ?? kilonn bence çok değil..yine 3..4 kilo verip eski kilona dönsen yeterr...

sen merak ettiklerini yaz bi deftere dr gittiğinde unutmasor..ben öyle yapıyorum..çünkü orda heycandan herşeyi unutuyorumm...

hımm...canımm normal kistse şanslısın gibi geliyorr...bi ay kist oldu bende doğum kontrol hapı verdilerr o ay geçtii....

ama dr sana minik minik kistler toplulugu var dediysee...bu polikistikoverdirr..buda çok zararlı değill..ama bazı kişilerde tedavi gerektiriyor çocuk içinn...

öncesinde gittiğim dr larda bana adını koyamadı...ama son senelerde resmen pko dendi..

şimdi bence sen 1 sene korunmasız hamile kalamadıysann..ve bebek istiyorsan..eşin tahlilini versinnn...sende rahim filmini çekil bunların sebebii..ortada var olabilecek diğersorunları kaldırmakk...inşallah eşinde sorun çıkmaz...hsg de açık çıkar tüplerr..bi tek kistler sorun olurr..o zamanda sana ilaç tedavisine başlarlarr...bunlara bakmadan başlamıyor çogu dr..

adetlerini düzenli olurmusun ?? kilonn bence çok değil..yine 3..4 kilo verip eski kilona dönsen yeterr...

sen merak ettiklerini yaz bi deftere dr gittiğinde unutmasor..ben öyle yapıyorum..çünkü orda heycandan herşeyi unutuyorumm...
her ay adet olurum ama bazen geç gelir bazen erken
bazen 5 gün sürer bazen 11 gün..
doktorlar pko falan demedi hatta ben pkoluyum sanıyordum kısa süre öncesine kadar netten okuduklarım sayesinde
gittiğim doktorlar dedi ki sol yumurtalığında kist var dedi 1 tane

3 cm iken 3 ayda 6 cm olmuştu bu kistte işte

ben doğru tedaviyi bulamadım maşesef çok bilgisizim bu konularda

arkadaşlar bu durumu sadece pko ya bağlamayın.guatr testlerinizide yaptırın.birçok doktor hormonlara baktırıyor ama guatr testi istemiyorlar.bende de yıllardır pko sorunu vardı.evlendim ilk beş ay gebelik olmadı.beşinci ay tesadüfen guatr hormonlarımda bozukluk olduğu anlaşıldı ve hemen ilaca başladım.ilaç 15 günde etkisini gözteriyormuş zaten ve ben o ay hamile kaldım.herkesde guatr sorunu olacak değil tabi ama en azından bunu es geçmeyin.vücuttaki en önemli hormonmuş guatr hormonu.

Back
X