• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko'lular için diyetisyenimden aldığım özel listem ve deneyimlerim..

sarı böcek....ınsallah sonuca ulaşırsın kı bence ulaşacaksın.......basarılar dılıyorum...bende 3 kılo vermek ıstıyorum aktıf sporda yapıyorum ama 51 de yapıstım..ayran dıyetımle verıyorum kılo ama bır ayda 2kez yapamayacagım ıcın ne yapsam bılmıyoum..çalıştıgım ıcın lıstelere uymak cok zor seker...benım ıcın tabı.. :)

Son düzenleme:
benimde hormonal hiç bir sorunum yok..
adet görememem o kadar uçlarda da değil.yani 1 sene gibi bir süre sözkonusu değil bizde.15-20 günlük bir gecikme olduğu için ve kilo fazlalığımla ilgili olduğundan dolayı en uygunu diyetle zayıflaman dedi..kardeşimde bu şekilde kio verdi.maşallah kist filan kalmadı..
sanırım pkolu değilde pkoslulara önerilen bir yöntem o biraz araştırdım sizin dediğiniz yöntemi..

geçmiş olsun

yok canım elma dıyetı konusunu baslatan arkadasta baskasının resımlerını yollmıs bılıyosundur zaten cok üzücü..neyse konu karısmasın canım...3 kılo ıcın denesemmmıkı ama gerı gelırse acba...uff ne yapsam sekeryaaa...

evet ya son bombası süperdi:)))
bence dene ama..ben şahsen şok diyetlerden ağzım yanmasa denerdim..bana şok diyetlerim hep pko olarak dönüyor:(

yok canım elma dıyetı konusunu baslatan arkadasta baskasının resımlerını yollmıs bılıyosundur zaten cok üzücü..neyse konu karısmasın canım...3 kılo ıcın denesemmmıkı ama gerı gelırse acba...uff ne yapsam sekeryaaa...

Nasıl yani ?kaydirigubbakcemile3

evet ya son bombası süperdi:)))
bence dene ama..ben şahsen şok diyetlerden ağzım yanmasa denerdim..bana şok diyetlerim hep pko olarak dönüyor:(

sorma bırde bahanesıde super :) keısn bır u donusu yapar resımlerını hızla kılo verır yaınlar af dıler :) hihi....koca ınsanlarını bı kk nın ınandırıcılığını zedelıyor....:) ....ay vallahı 3 kılo...50 nın altına dusemıyorum yapıstııııııııııııııııı...ramazan bıtsın acılen bu yenılen tatlılar vsvs erıtmek sart olduuuuuuuu :)

saruboceq kolay gelsin oncelikle. umarim hedefine ulasirsin ve kilonu da korursun. ben de pkoluyum ve 2seneyi askindir dogum kontrol hapı kullanıyorum.hapi kullanmaya 62 kiloda basladim, ilk kullanımdaki yan etkilerinden mide bulantısı sebebiyle ve kilo alma korkusuyla 60 kiloya indim ama daha sonra hayatimin askiyla tanistim ve onun oburlugu benim de iradesizligim eklenince 2sene sonunda 70 kilo oluverdim. 4ay önce evlendim ve evlendigimden beri 6 kilo aldım. en son tartıya cıktıgımda 70kiloydum ve her tartıya cıktıgımda bu kiloya 1kilo daha ilave oluyor.bu isin sonu cok kotu gorunuyor.evlendigimden beri her hafta diyete baslıyorum ve sozde spora baslıyorum. psikolojim inanılmaz bozuldu.yani ben pko olup da doğum kontrol ilacından sonra bu kadar cok kilo alanlardanım.sizce bi diyetisyene gitmelimiyim?

mrb saruboceq.aranıza yeni katıldım.bende pkoluyum.pkolulara özel beslenme ve diyet önerileri diye bakınırken senin yazılarını okudum.verdigin beslenme listeni yazmıssın ama gözükmüyo malesef.rica etsem tekrar yazarmısın yada msj la yollarmısın canım:uhm:

mrb saruboceq.aranıza yeni katıldım.bende pkoluyum.pkolulara özel beslenme ve diyet önerileri diye bakınırken senin yazılarını okudum.verdigin beslenme listeni yazmıssın ama gözükmüyo malesef.rica etsem tekrar yazarmısın yada msj la yollarmısın canım:uhm:

evet evet lütfen :Saruboceq:

ben de pko hastasıyım. benim tek sorunum adet düzensizliği değildi. fazla kilom ve aşırı tüylenme gibi sorunlarım da vardı. doktorum glucophage yazdı ve yanında bir de diyet verdi. fakat ne ilacı ne de diyeti malesef o zamanki bazı ailevi durumlardan dolayı düzenli devam ettiremedim, en sonunda da bıraktım. şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat öğrenciyim ve sürekli olarak memleketimde olamıyorum. buralarda da hastaneye gitmek benim için külfet.. diyet listeni tekrar yayınlayabilirsen harika olur! yerimseniben

selamlar
bende pko mağduruyum. 8ay oldu doğum yapalı
.kilo verip hamile kaldım.mucize eseri normal yolla. allaha şükürler olsun.
ama senin verdiğin diyet listesini göremedim canım. bi daha yollarsan sevinirim. bu arada verdin sanırım kilolarını. darısı basıma :(

Diyet listem..

1717.jpg

Ölçülerimiz

1726.jpg

1731.jpg

1734.jpg

Yağ değişimleri..Zeytin yemediğimizde mesela yağ değişerek yumurtayı tavada yiyebiliriz gibi..

1742.jpg

Bir öğünde Ekmek yemezsek yiyebileceklerimiz

1747.jpg

Uyarılarımız:

1774.jpg
Listenin resmini gorunmuyor lutfen yardimci olurmusunuz

Diyet listem..

1717.jpg

Ölçülerimiz

1726.jpg

1731.jpg

1734.jpg

Yağ değişimleri..Zeytin yemediğimizde mesela yağ değişerek yumurtayı tavada yiyebiliriz gibi..

1742.jpg

Bir öğünde Ekmek yemezsek yiyebileceklerimiz

1747.jpg

Uyarılarımız:

1774.jpg
ben hiç goremıyorum lıstenı bana yardımcı olurmusun fotolar gorunmuyor :( bu lısteye ıhtıyacım var bende pko'luyum :(

Back
X