PKO'lular lütfen bana bir şey söyleyin. bu durum normal mi?

fatma3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
275
35
73
Kizlar bana 3,4 ay önce poliskistik over tanısı kondu ve doktor 10 günlük bir ilaç verdi adet söktürücü ardından da doğum kontrol hapına devam etmemi söyledi. Yazz24 kullanıyorum. Şimdi sorun şu 3 aydır adetim tam gününde oluyor ama o kadar az ki. Eskiden 6 gün filan sürerdi ve çok fazla olurdu şimdiyse 3,4 gün o da çok az. Günlük pedle bile idare edebilirim. Birde adetimden önce 4,5 gün boyunca çok afedersiniz çamur gibi bir akıntim oluyor. Bu ayda adetime 10 gün kala kan ve kahverengi akinti geldi adet oldum sandim ama sabah kalktim hiçbisey yoktu su anda da yok devam etmedi yani. İlgili bölüme yazmadim buraya yazdim çünkü buraya bakan daha çok oluyor. Diyeceksiniz ki doktora git. Ben 4 ay önce memleketim de özel bir hastanede iyi bir doktora göründüm ve su an da o sehirden 12,13 saat uzaklikta baska bir sehirde yaşıyorum ve mecbur kalmadikça da burda doktora gitmek istemiyorum. Bu olanlar normalmi PKO lular lütfen söyleyin. Bu arada evliyim.
Şimdiden teşekkürler cevaplariniz için.

Bende de cikokata kisti vardi dr dogum kontrol hapı verdi 1 ay kullandim bi sonraki regl çamur gibiydi dr a gittim kistom kaybolnus o çamur gibi dedigin sey sanirim içimiz temizleniyo bence iyi bisi

hap kullananlarda oluyor sanırım benim de reglim azalmasına rağmen 5 gün öncesinden kahverengi akıntım başlar...

Bende de cikokata kisti vardi dr dogum kontrol hapı verdi 1 ay kullandim bi sonraki regl çamur gibiydi dr a gittim kistom kaybolnus o çamur gibi dedigin sey sanirim içimiz temizleniyo bence iyi bisi

Ahh gerçekten mi. Biraz olsun rahatladim. Çok teşekkür ederim. Peki devam ettimi çamur gibi akinti? Bende 3 aydir devam ediyor da

Ben de 3 sene hap kullandım kullandığım süre boyunca 1 gün bile sürmedi, artık ilaçtan mı kistten mi bilmiyorum ama ben de böyle bir durumla karşı karşıyayım tabi normal mi hiç bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb aynı durum bendede var nemde polikstk overm vr bnmde adetm 7 gn sürerdi haplardn dolayı bnmde artk 5 gn sürüyo ve çk az endişe etmene gerek yok ben doktora sormştm gelen kahverengi akıntınn çikolata ksti olduğunu ve rahmn temzlendiğini söylemşti koyu akıntn gelp adetn devam etmedyse adet oldun demektr ama içerde pelteckler olduğuna tam olarak boşalamıyn anı durum bendede var endişelenme canm

duygum
bende 6 ay kadar o hapı kullandım resmen 1 gun adet oluyordum dıyebılırım
ve ölümübne ısteksızlık:S
bıraktım hapı kendıme geldım

Sanırım normalmiş hepimizde ayni şeyler ama işte insan endişe ediyor

bahsettiğin kahve lekeler ılk 2 ay fılan bendede geldı
benım normalde 3 gun dolu 4 gun yarım suren adetım 1 gune dusmustu
beyaz hapların 3. anca adet olabılıyordum buarada

buarada pko veya cıkolata kıstım yok

Çok rahatlattın içimi çok teşekkür ederim. O zaman o kahverengi akintiya üzülmeme gerek yok sevinmeliyim içimi temizlediği için

Hapı kullandigin surece az olması normaldir bende de öyle olmustu. Ama bir yil ancak dayanabildim sonra bıraktım. Bir bucuk yıldır kullanmıyorum

Son düzenleme:

canım bende de pko vardı ama en az seviyedeydi..
adetlerim düzenliydi fakat benimde adetim başlamadan 2 gün önce kahve lekelenmelerim olurdu..
bu pko luların birçoğunda var..
adet yoğunluğunda ilaç yüzünden azalmış olabilir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…