PKO'lular lütfen bana bir şey söyleyin. bu durum normal mi?

Evet en güzeli doğal yollarla çozmek ama ne gibi doğal cozum önerirsiniz. Yani siz nasil çözdünüz bu durumu

Doğal beslenmek çok önemli. Fast fooddan uzak durmamiz gerekiyor.

Ben reglime 10 gün kala maydanoz suyu içiyorum. Sabahlari ac karnina ve bes dk saplariyla kaynatarak 1 - 1 buçuk bardagi kadar... eger yine gecikmisse Civan percemi içiyorum. Düzenli olarak geliyor bu şekilde. Hormonlarim da duzeldi diyebilirim

Kullandigin surece bazi yararlari var zararlari oldugu gibi bu yadsınamaz bir gerçek. Ama bütün bir ömür boyunca kullanmayi kim göze alir. Ben pazardan bir liraya aldigim maydonozla şifa buldum. Neden her ay yirmi küsür liraya bu hapi alip vucuduma yan etkileri çok olan bir ilaci alayim ki. Hap kullanmıyorum ve asla duzelmez diyendoktorlar sişimdi pko göremiyor bende. Bu Rabbimin comertce verdigi nimetlerinin mucizesidir.

Dogadaki sifali otlara vs... bende inaniyorum elbette ama.doktora danisarak. Sizde o etkiyi gosteriyor diye herkeste ayni etkiyi yapar mi saniyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğum kontrol hapı tedavi etmez ama adet olamıyorsan elbet el mahkum kullanılacak. pco genelde insülin direnciyle beraber gidiyor. ilaçtan önce basit karbonhidrat,şeker kesililip, spor yapıp kilo vermeli. bence doğum kontrol hapındansa metformin içeren ilaçlar daha iyi sonuç veriyor.kadın doğuma değil iyi bir endokrinoloji uzmanına gitseniz iyi olur.

Dogadaki sifali otlara vs... bende inaniyorum elbette ama.doktora danisarak. Sizde o etkiyi gosteriyor diye herkeste ayni etkiyi yapar mi saniyorsunuz?

Doktorlar alternatif tiptan bi haber. Hepsi de tuttturmus bi dkh ninnisi. Siz bildiğinizi yapin hanfendi ben burda bi urunun reklamini yapmiyorum pazardaki maydonuzu öneriyorum. Ben şifa buldum diyorum bunu da iletmek boynumun borcu

Neden kizdin ki anlamadim. Ben 6 aydan kastim şu, 6 aydan önce asla bebek istemiyorum. 6 aydan sonra bebek olabilir ama bu ne zaman olur bilemem hemen hamile de kalabilirim yillarca hamile kalamayadabilirim. Ama bu 6 ay icinde bazi sebeplerden dolayi asla dusunmuyoruz. Ben bunu kastettim. Doktorumunda zaten hamile kalmaya karar verdiğinde gel bakalim dediğini baska bir arkadasa cevap verirken soylemistim. Tabiki her cevabi okumak zorunda değilsin o yüzden belirtmek istedim.

Yok asla doktora sormadan kesmem zaten öyle bir düsüncem olsa şimdiye çoktan kesmiştim. İlaçlarin hicbir ise yaramadigini da asla düsunmuyorum. Bu konuda size katiliyorum ama ilaclarin yaninda doğal yöntemlerinde yarari olabilecegini düsünüyorum

Sana kızmadım canım ilacı bırak doğal yöntemler dene vs vs diyenlere kızdım
Pcos basit bişey değil sadece regl düzensizliği değil tüylenme kilo şeker hastalığı kalp hastalığı hatta çok ihmal edilirse hiç çocuk olmama gibi bi ihtimal var
Kilom yok şeker yok yıllardır tedavi görüyorum hala çocuğum yok hafife alma tedaviyi bırakma die söyledim
Yine söylüyorum doktor bırak değiştir diene kadar ne ilacı bırak ne değiştir

Dediğim gibi bir süre ilaci birakmayi dusunmuyorum. Ondan sonrasi doktor kontrolunde ancak doğal yollarinda ilacin yaninda denenmesinin bir sakincasi olduğunu düsunmuyorum. Bu şekilde pko lu olup bu ilaci 3 ay 5 ay kullanip biraktiklari ay hamile kalanlari biliyorum. Tam tersi durumda olanlarida biliyorum. Allah sizede bana da tüm isteyenlere de hayirlisiyla bebek sahibi olmayi nasip etsin inşallah

Onlar kadar şanslı olmak herkes isterdi
Amin

Jujman rabbim sana hayirlisiyla bir evlat versin ins... su mubarek gunde once olmayanlara sonrada.bize

Saol arkadaşım isteyen herkeze inşallah
Yaşım genç die kendimi avutuorum hatta kandırıyorum dielim anlayışsız eş varsa heleki iş daha zor sürekli karnı seven bebek lazım bebek lazım dedikçe insan çileden çıkıo ölçüsünü varsada stresten olmuo belkide nebiliyim

Psikoloji onemli biliyorsun... esinizi ikna edin ustunuze gelmesin

Bende de tüylenme adet düzensizliginden doktorum diane 35i verdi.İlaci kullanmadan once yogun ama duzensiz oluyordum ilacla birlikte baya bir azalma mevcut yalniz duzensizken 4, 5 gun suruyorken simdi 7, 8 gune cikti ama az az oluyorum o yuzden korkmaniza gerek yok onemli olan azda olsa lekelenme seklinde de olsa duzenli olmaniz.Kahverengi gelmesi de sizi korkutmasin muhtemelen bi kac gune normale donusur genelde ilk ve son gunlerimde benimde o sekilde geliyor.Herkesin vucut yapisi duzeni bunyesi farkli oldugundan hepimizde farkli bir sekilde gosteriyor.

Mrb bnde 24 yasndaym 4aydr kornmuyrz tedavyle kalabliyosn demssnz ya hamile bnde pko hastasym ama doktor hic bi ilac vermedi gecn ay btn tahlillrm.temz ckyi ama ekime kadar deneyn olmazsa gelin dedi szin dedignz çok karistrdi aklimi acaba bosuna mi uğraşıyoruz baska doktora gdp hmen tedaviyemi baslamaliyz ekime kadar cok vr çünkü

canım ılk denemede 1 yıl kendı halıne bırakıyorlar 1 yılın sonunda tedavıye baslanıyor zaten baslanmadan senden rahım ıcı fılmı esınden sperm testı ve kan tahlılı ıstenıyor bunlarda sıkıntyı yoksa klomene baslıyorsun kafan karısmasın hıc sen bu yazıda gecır klendı halıne bırak olmassa baslarsın akıntı takıbı yap beyaz sumuk gıbı akıntın gelırse ıkı parmak arasında esneyene hıc kacırma allahım hayırlısı ıle nasıp eder ınsallah ben ılk adet oldugum gunden ıtıbaren bununla ugrastıgımn ıcın

ben aranza yeni katldm ve 21 yasndaym polikstk over oldugnu söyledi doktr tüy kila tahammlm yok ve korktugm basima gldi beyaz tnlym ama karnda gögsmde flan tüyler var duramadigm icin srekli aliyorm ama daha cok belli olyo.s bir yil boyunca diane 35 kullancm yúzmde svilce bas agrisi bulanti flan yapti napicam bna yardm edinnn .s

ewt öyle akıntm geldi boş geçrmedm bugn adet olmam gerekiyo gerçi düzensizim ama umarım olmam hamileymdr hep rüyamda bebekle ilgili şeyler görüyorum umarm inş hamileymdr

Cnm benim de aynıydı ve doktorlar hep dogum kontrol hapı veriyordu ve hiç birini kullanmadım inata ve hep az az çamur gibi akıntılarla adet olup olmadığımı bile bilemedim yıllarca doğum yaptıktan sonra adetlerm düzene girdi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…