Ben urfada gitmiştim özel hastane ve iki saat de bekledim üstelik. Adam sen de kist falan yok iltihap dedi. Memlekete gelince gittim hem çikolata kisti hem basit kist vardı ve yumurtaliklarim resmen küçüklü büyüklü kist doluydu. Bence biraz araştır öyle git. Ya da kendi memleketine gidince gitYa bilmiyorum ne yapabilecegimi eşimin görevi dolayisiyla ağrı dayiz ve doğru düzgun doktor bulamıyorum. Tedavi olmak için guvenemiyorum.
Ya bilmiyorum ne yapabilecegimi eşimin görevi dolayisiyla ağrı dayiz ve doğru düzgun doktor bulamıyorum. Tedavi olmak için guvenemiyorum.
ben varım cnm üzülme olur elbet.
Hayır düzensizdi adetlerim benim de klomen ve çatlatma iğnesiyle, yumurta takibiyle hamile kaldım. Çok şükür ben çok uğraşmadan ilk ayımda hamile kaldım. Darısı isteyen herkese.Doğal yollarla mi hamile kaldınız peki
teşekkür edeerim cnm sen herhangi bir tedavi görüyor musun?Amin inşallah . Rabbim evladinizla sağlikli mutlu bi yaşam nasip etsin.
Klomen tarzı ilaçlara adetin 5. günü başlanıyor hemen istiyorsanız o süreyi kaçırma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?