pkolular

Hayır , 2 aydır regl olamıyorum . Tarlusal kullandım 3 gün oldu biteli hala regl olmadım.

Evet denedim bi fayda görmedim . Hayır tohumu kullanıyorum su an

Benim adet duzensizligim yoktu ama iki gebeligimde de kistle hamile kaldım. Ikincisinde 6cm kistle kaldim

Ya bilmiyorum ne yapabilecegimi eşimin görevi dolayisiyla ağrı dayiz ve doğru düzgun doktor bulamıyorum. Tedavi olmak için guvenemiyorum.

Ya bilmiyorum ne yapabilecegimi eşimin görevi dolayisiyla ağrı dayiz ve doğru düzgun doktor bulamıyorum. Tedavi olmak için guvenemiyorum.
Ben urfada gitmiştim özel hastane ve iki saat de bekledim üstelik. Adam sen de kist falan yok iltihap dedi. Memlekete gelince gittim hem çikolata kisti hem basit kist vardı ve yumurtaliklarim resmen küçüklü büyüklü kist doluydu. Bence biraz araştır öyle git. Ya da kendi memleketine gidince git

Memlekette de gittim pko var deyip umursamiyorlar ankara ya gata düşünüyoruz inşallah. Peki siz nasıl hamile kaldınız ? Kaç sene sonra

Vardır muhakkak iyi bir doktor , iyice araştırmak lazım.

Pko tedavisi uzun sürebiliyor canım , doğal yöntemler çare olmuyor madem bir an önce başlamak gerekli tedaviye .
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine .

İnşallah rabbim bizim de yüzümüzü guldurur inşallah . Siz tedavi gördünüz mu

Doğal yollarla mi hamile kaldınız peki
Hayır düzensizdi adetlerim benim de klomen ve çatlatma iğnesiyle, yumurta takibiyle hamile kaldım. Çok şükür ben çok uğraşmadan ilk ayımda hamile kaldım. Darısı isteyen herkese.

Amin inşallah . Rabbim evladinizla sağlikli mutlu bi yaşam nasip etsin.

Hayır daha tedavi görmüyorum iki ay sonra inşallah ilaç kullanmama rağmen regl olamadım

Klomen tarzı ilaçlara adetin 5. günü başlanıyor hemen istiyorsanız o süreyi kaçırma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…