serophene ve çatlatma iğnesi canım öncesinde de yememe içmeme çok dikkat ettim 60 kilodan 55 e düştüm doktor şekeri hayatımdan çıkarmamı söyledi öyle yaptım kilo vermemde çok etkisi oldu şekeri bırakmamın
Arkadaşlar merhaba ben de uzun surdedir bebek isteyenlerdenım. 4 gun adetım geçti ıkı gun evvel dayanamadım gebelik testi yaptım sonuç negatif.yaptığım testten sonra bugun 2.gunum karnımda kasıklarımda şişlik Adet olacakmışım gibi ağrı var hamilelik belirtileri bunlarmı bilemıyorum önerilerinizi paylaşırmısınız.sizin nasıl oldu gebelik belirtiniz. 4 gun sızce normal bir gecıkmemı mevsımse falan
Arkadaşlar merhaba ben de uzun surdedir bebek isteyenlerdenım. 4 gun adetım geçti ıkı gun evvel dayanamadım gebelik testi yaptım sonuç negatif.yaptığım testten sonra bugun 2.gunum karnımda kasıklarımda şişlik Adet olacakmışım gibi ağrı var hamilelik belirtileri bunlarmı bilemıyorum önerilerinizi paylaşırmısınız.sizin nasıl oldu gebelik belirtiniz. 4 gun sızce normal bir gecıkmemı mevsımse falan
Anladim canim.adet tarihin 4 gun gecmis idrar testinde cikmasi cok zor varsa bile.1-2 gune kan verebilirsin istersen.ben tedavi goruyorum 1 yildir ve yaptigim arastirmalar duydugum hikayeler hep boyle diyo.guzel dusunelim guzel olsun.insallah hamilesindir
insallah canım benım hayırlı ise olsun hep öyle dedim herkes için insallah ben ıkı gun sonra adet olmazsan tekrar yapayım test ama negatif çıkınca cok moralim bozuluyor mevsım gecısı oldugu ıcın ccok fazla kendimi kaptırmadım
insallah canım benım hayırlı ise olsun hep öyle dedim herkes için insallah ben ıkı gun sonra adet olmazsan tekrar yapayım test ama negatif çıkınca cok moralim bozuluyor mevsım gecısı oldugu ıcın ccok fazla kendimi kaptırmadım
Tabi o da olabilir.psikolojikte olabilir.simdi bebek icin ugrastigimiz icin en ufacik bi degisikligi,agriyi ona yoruyoruz☺bi gun gercekten hamile olsakta inanmicaz galiba ☺ hakkimizda hayirlisi olsun.ufak bi tavsiyem sana canim pcoluysan tedaviye basla bence.