Ben tedavi ile jamile kaldım denilemez çatlatma iğnesi ve klomen ile farklı farklı doktorlarda deneme yaptım .sonra 4 kez aşılama denedik en sonunda tedaviui şubat ayında bıraktım tüp bebek tedavisine başlıcaktım nisan ayında birde baktım hamileyim :) ekim 2013 de evlendim ve hiç korunmadımsiz tedaviyle mi hamile kaldınız peki yoksa kendiliğinden oluşan bir hamilelik mi ? tedavi gördüyseniz nasıl bir yol izlenidiniz
Canım başka bi dokyora gitmeni tavsiye edebilirim sana. Çünkü benim ilk gittiğim doktor rahim ve yumurtalıklar temiz demişti. Sonrasında içim rahat etmedi başka bi doktora gittim ve o demiştim pco olduğumu. Adet düzensizliğin var mı?adetin düzenliyse korkulacak bişey yok tatlım hiç sıkıntıya sokma kendini.. stres anneliğşn önündeki en büyük engel..Ultrason lâ baktı temiz demişti doktor inşaallah oyledir
Tatlım bi kan testi yaptır bi kaç günde adet olmazsanKızlar banada bi destek olun lütfen... 9 aylık evliyim hiç korunmadik bebek istiyoruz bende pkoluyum 4 aydır tedavi görüyorum 2 kere klomen kullandım 1 kere çatlama iğnesi oldum 1 ay ara vermiştik tedaviye bu ay tekrar adetimin 5. Günü femara diye bi ilaca baslicam tekrar kontrole gidicem.. adetime 6 gün var 40 gunde bi adet oluyorum en son 29 Mayıs da oldum. Son 1.5 haftadır falan adet olucakmisim gibi ağrılarım oluyor aralıklı ve şiddetli hatta heh tamam oldum diyorum ama bişey yok. Göğüs uclarim acıyor ve cok sertlesti normalde her adetimde goguslerimde bi şişkinlik falan olmazdı. Akintim çok var. Gün arası hafif mide bulantısı yaşıyorum. Bazen de sol kasigima ağrı vuruyor geçiyor neler oluyo anlamıyorum kızlar bi yardım edin bana
6 gün var daha canım inşaallah olmam da bebisim gelir :) Sağol canımTatlım bi kan testi yaptır bi kaç günde adet olmazsan
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.6 gün var daha canım inşaallah olmam da bebisim gelir :) Sağol canım
Amin inşaallah canım :)İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.
Canim bende adet sonrasi doktora gitmistim tam.catlama zamani inofolic kullanmistim ve doktor bana temiz pko gibi gozukmiyor birde 21.gun progestan hormonuna bakalim dedi bende havalara uçmustum hamile olmus kadar sevinmistim. Sonra tam bir hafta sonra tekrar baktiginda pkolusun ve cok sayida over var hatta soldaki bayagi buyuk gozukuyor dedi solda zaten yumurta var demisti buyuk oranda catlamadi kist olarak.gözüktü ..10 aydır evliyim bekarken adetim düzenliydi evlendim 7 ay falan da düzenliiydi adetim ama Son 3 aydır 1 hafta 1 hafta gecikti
Yok canim bende dün olmam gerekiyordu bugün olurum sanirim..Adetim geçen ay bugün olmuştu yani 1nde suan hamile misin sen
kim ne derse deniyorum canım. Bende pko yok canım ama sorun ne o da tam belli değil.arkadaşlar denediğiniz yöntemleri yazarsanız eğer çok sevinirim
kim ne derse deniyorum canım. Bende pko yok canım ama sorun ne o da tam belli değil.
hormon tahlilinde ve ultrason görüntüsünde pkoyla ilgili bir durum yoksa pko değilsindir korkma tiroidinde yüksekse onu da ilaçla düşürüyorlar bildiğim kadarıyla. pkoda lh hormonu fsh tan yüksek çıkıyor prolaktin de yüksek çıkıyormuş sanırım. bir de yumurtalık etrafında küçük küçük kist görüntüsünün olması gerekiyor. hsg de tüplerin durumuna bakılıyor açık mı kapalı mı diye
teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah. evet ben de pkoluydum ağır pkodan hafife indirdim çok şükür sonrada Rabbim nasip etti hamile kaldımmerhaba sizde pko mu vardı acaba hamilesiniz hayırlı olsun:)
teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah. evet ben de pkoluydum ağır pkodan hafife indirdim çok şükür sonrada Rabbim nasip etti hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?