pkolular

ben genel karın içi ultrason çektirdim ameliyat dolaysı ile organlar arar görmüş mü diye her yere baktı pc mm kisler mevcut dıye yazdırdı bayana raporum var ne demek o dedim kadın doğumcu görmesi lazım dedi. benım adet düzensizliğim yok 28 gunde bir oluyorum.5 gun olurum. 16. gunum de yumurtlama gunum bazen 17 avulasyon testı ile takibini yaptım öyle cıktı zaten

Yà olsa söylerdi herhalde doktor ben yeni öğrendin pko diye bişey olduğunu o yüzden sormadım bi daha ki gitmeme artık soracam

O milimetrik kistleri ultrasonlâ mi gördü doktor sizde
evet canım büyüyüp çatlamayan yumurtalar yumurtalık etrafında kist oluşturuyor ve o kistler ultrasonda görülüyor doktor emin olmak için bir de hormon tahlili yapıyor eğer hormon tahliliyle de desteklenirse pko olduğun ortaya çıkıyor.

evet ben kullanıyorum pkoya iyi gelen bir ilaçmış doktorum kullanmamı söylemişti bir kutu bitirdim şimdi ikinci kutuyu kullanıyorum

Ben kk da bu ilacı da araştırdım gebelik için kullanılıyormuş galiba ben kendim alıp icsem eczaneden olurmu ki acaba

doktora danışmadan içme derim genelde pkolulara veriliyor yumurtayı incelterek çatlamasını sağlıyormuş biz pkolularda yumurta çatlama problemi var yumurtalarımız çatlamıyor onu sağlaması için veriliyor ayrıca folic asitte var içerisinde zaten reçetesinde de polikistik over tedavisi için olduğu belirtiliyor. yanlış birşey söylemekte istemiyorum bence bir doktora danış sonrasında kullan

Suan folbiol kullanıyorum 2 aydır falan onu doktora sormuştum kullan dedi ona devam edeyim o zaman

eşinede sperm testi yaptırdınız mı belki sorun eşindedir ya da belki biraz daha zamana bırakman gerekiyordur streste çok etkiliyormuş kafanın rahat olması lazım

Yok eşim yaptırmadi hiç bişey doktora söyledim ben gebelik istiyoruz bunun öncesinde bi problem varmı diye muayene olmaya geldik diye benim kan testlerme baktı rutinlerime yani ve daha 10 aylık evlisin 1 yıl dolmadan gebelik için müdahele yapmıyoruz dedi o kadar

üroloğa gidip eşinede sperm testi baktır istersen eğer eşinde de bir problem yoksa beklemekten başka yapılacak birşey yok herşeyin bir zamanı var zamanında önce olmuyor ne yapsakta

Çok tşk ederim yardımın için bana vakit ayırdığın için çok saol

Çok tşk ederim yardımın için bana vakit ayırdığın için çok saol
hiç önemli değil burda amaç zaten birbirimize yardımcı olmak destek olmak ben de yardımcı olabileceğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum sadece inşallah rabbim en kısa zamanda en hayırlısından isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…