- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
evet ultrason ile baktı Aynen su yazıyor ''Overlerde pco ile uyumlu mm kistler mevcuttur''O milimetrik kistleri ultrasonlâ mi gördü doktor sizde
evet canım büyüyüp çatlamayan yumurtalar yumurtalık etrafında kist oluşturuyor ve o kistler ultrasonda görülüyor doktor emin olmak için bir de hormon tahlili yapıyor eğer hormon tahliliyle de desteklenirse pko olduğun ortaya çıkıyor.O milimetrik kistleri ultrasonlâ mi gördü doktor sizde
Ben tatlım pkolu ve hamişimMerhaba arkadaşlar , ben pko hastasıyım. Pko'lu olup hamile kalan var mi ??
siz tedaviyle mi hamile kaldınız peki yoksa kendiliğinden oluşan bir hamilelik mi ? tedavi gördüyseniz nasıl bir yol izlenidinizBen tatlım pkolu ve hamişim
Gebe kalmak için ne kadar uğraştınız peki canım ? Allah kucağınıza almayı nasip etsinn inşallahhhBen tatlım pkolu ve hamişim
muhtemelen pko değilsin ama için rahat etmiyosa başka bir doktora daha git istersenUltrason lâ baktı temiz demişti doktor inşaallah oyledir
üroloğa gidip eşinede sperm testi baktır istersen eğer eşinde de bir problem yoksa beklemekten başka yapılacak birşey yok herşeyin bir zamanı var zamanında önce olmuyor ne yapsaktaYok eşim yaptırmadi hiç bişey doktora söyledim ben gebelik istiyoruz bunun öncesinde bi problem varmı diye muayene olmaya geldik diye benim kan testlerme baktı rutinlerime yani ve daha 10 aylık evlisin 1 yıl dolmadan gebelik için müdahele yapmıyoruz dedi o kadar
hiç önemli değil burda amaç zaten birbirimize yardımcı olmak destek olmak ben de yardımcı olabileceğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum sadece inşallah rabbim en kısa zamanda en hayırlısından isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip ederÇok tşk ederim yardımın için bana vakit ayırdığın için çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?