- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
benimdee hiç yok işte.. ancak ilac kullanırsam geliyo..
cocuklarını Allah bagıslasınn umarım en kısa zamanda bende anne olurum![]()
iyi dileklerin için sağol.inşallah sende kavuşursun bebişine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimdee hiç yok işte.. ancak ilac kullanırsam geliyo..
cocuklarını Allah bagıslasınn umarım en kısa zamanda bende anne olurum![]()
Merhabalar bende PKO luyum bende 2 yıldan fazladır tedavi görüyorum hep ilaç kullandım neyse..iki aşılama yaptırdımNene hatunda tutmadı.kocaeli umuttepe de tam tüp bebek için görüşmelerim başladı tahl,ilerim hazırlandı gittik geldik tedaviye başlayacaktık elimde tüm evraklarım hazır artık iğnelere başlarız ardındanda tüp bebek diyordumki doktorum tahlilerime baktı ve şekerin yüksek çıktı dedi tüp bebek yapamam kilo vermen lazım dedi.ben ağlaya ağlaya önce diyetisyene gittim tartı başında şaşkın kala kaldım ibre 80 gösteriyodu ne ara almıştım bu kadar kg anlamadım .Neyse hemen diyet programı başlattı doktorum.adından spor salonuna kayıt oldum ve başladım ilk 2 hafta 3,5 kg verdim.77.1 oldum .Yarında 1 ayım doluyo bakıcam kaç kilo daha verdim diye şuan meraktan ölüyorum ..Çok şükür bende zor kg vermek gibi durum olmadı ama ben diyetime tam uyuyorum.Asla liste dışına çıkmıyorum ve özel yemeklerim var lezzettliii..Bu şekilde kolay oluyo:)) paylaşıma devam ederim yarında kg muda yazarım tekrar hepinize bol şans kızlar...
hoşgeldin .inşallah hızla veririz.tariflerini bizimle paylaşsana altarnatif tariflerimiz artar.azmini tebrik ederim.ablamdada aynı sorunlar var.ilk bebeği tüp bebek.kilo verdi ikinci kendiliğinden oldu.kilo gerçekten çok şeyi etkiliyor.
Merhabalar bende PKO luyum bende 2 yıldan fazladır tedavi görüyorum hep ilaç kullandım neyse..iki aşılama yaptırdımNene hatunda tutmadı.kocaeli umuttepe de tam tüp bebek için görüşmelerim başladı tahl,ilerim hazırlandı gittik geldik tedaviye başlayacaktık elimde tüm evraklarım hazır artık iğnelere başlarız ardındanda tüp bebek diyordumki doktorum tahlilerime baktı ve şekerin yüksek çıktı dedi tüp bebek yapamam kilo vermen lazım dedi.ben ağlaya ağlaya önce diyetisyene gittim tartı başında şaşkın kala kaldım ibre 80 gösteriyodu ne ara almıştım bu kadar kg anlamadım .Neyse hemen diyet programı başlattı doktorum.adından spor salonuna kayıt oldum ve başladım ilk 2 hafta 3,5 kg verdim.77.1 oldum .Yarında 1 ayım doluyo bakıcam kaç kilo daha verdim diye şuan meraktan ölüyorum ..Çok şükür bende zor kg vermek gibi durum olmadı ama ben diyetime tam uyuyorum.Asla liste dışına çıkmıyorum ve özel yemeklerim var lezzettliii..Bu şekilde kolay oluyo:)) paylaşıma devam ederim yarında kg muda yazarım tekrar hepinize bol şans kızlar...
canım,canan efendigil karatay diye bir doktorun iki adet kitabı var onları okudum başladım.diyetisyenede gittim önce ama anca iki hafta kendimi frenleyerek dayandım.ama şimdi yasaklılara karşı bir isteğim yok.zzaten bu diyeti tercih nedenim pko gigi hastalıkları tedavi edici olması yönü.diyetin mantığı insülüni yükseltmeme üzerine kurulu.yada yavaş yükseltme.3 öğün var.ara öğün yok.
hoşgeldin .inşallah hızla veririz.tariflerini bizimle paylaşsana altarnatif tariflerimiz artar.azmini tebrik ederim.ablamdada aynı sorunlar var.ilk bebeği tüp bebek.kilo verdi ikinci kendiliğinden oldu.kilo gerçekten çok şeyi etkiliyor.
tariflerimi hemen yazıyorum çok lezzetli ve yağsız;
1. Olarak Tavukan başlayalım;
öncelikle tavuğu haşlıyorum
bir soğanı yarım ay şeklinde doğruyorum
içine sarımsakta ekleyip tavada 1 su bardağına yakın su ile pişiriyorum
suyunu iyice çekinceye kadar.çektiğinde içine haşladığım tavukları ekleyip pul biber,karabiber,nane,kekik ekleyip birazda tuz atıp
tavada soteleyin NEFİSSS
2. olarak;Köfte
ben köfte şeklinde değil kavurma halinde yapıyorum
soğan sarmısak aynı şekilde bi fazla sivri biber ekliyorum aynı şekilde suyunu çekince kıymayı atıyorum belirli ölçüde
kavuruyorum pul biber,karabiber,nane,kekik ekleyip birazda tuz atıp yiyorum nefiss...
3. Olarak Karnıbahar;
karnıbaharı haşlıyorum soğan sarmısak aynı şekilde haşlanmış karnıbaharı ekliyorum birazcık salça pul biber,karabiber tuz atıp yiyorum nefiss
4.Olarak Pırasa;
soğan sarmısak aynı şekilde pişince pırasaları yemeklik şeklde ekliyorum baharat tuz havuçta koyuyrum harika:)
5. Olarak Ispanak;
soğan sarmısak aynı şekilde pişince ıspanaklarımı ekliyorum kendi suyunda pişiriyorum pul biber tuz atıp yiyorum nefiss
6.Olarak Salata;
marul,tere,roka,turp(küçük dilimli)kesip üstüne bir limon sıkıp 1 yemek kaşığı nar ekşisi ve pul biber katıp karıştırıyorum harika oluyor.
Ben bunlarla hem tad alarak yiyorum hemde acıkmıyorum harika oluyor hepsi .Tavsiye ediyorum Yemeklerde hiç yağ kullanmıyorum salatadada ben yağı light yoğurtta ve ayranda kıymada alıyorum başkada gerek kalmıyor zaten.ben bu şekilde 2 haftada 3,5 kg verdim listemide isterseniz yollarm..Herkese afiyet olsun :))))) aa bu arada bugün 2 de diyetisyenime gidiyorum 1 ay doldu bakalım kaç kg vermişim ..Size hemen yazarım
tarifler için sağol.bugün biraz moralim bozuk.kaçamak yapmadığım halde kilo almış görünüyorum.hemde iki kilo
Canım hoşgeldin aramızaAllah şifa versin öncelikle hepimizin ortak derdi bu kilolar
Diyetisyene gitmek daha iyi bencede en azından biz pkolular vücudumuza neyin zararlı zararsız olduğunu herşeyi tam olarak bilemeyiz doktor ona göre liste çıkarır.Bende özele gideceğim cuma günü bakalım inşllh veririz kilolarımızı iraden içinde kutluyorum seni gelişmelerden haberdar et bizleride görüşürüz
![]()
çok sağol.uzun bir zamandır adet olmuyorum acaba adet olacak mıyım,ondan mı diye düşünüyorum.bu defa kararlı ve iradeli gidiyorum.az veya çok diyete uymaktan başka yolum yok,yarıştığınız bir yer var mı bende istiyorum aslında.
Hoşbulduk canım;
ya dün diyetisyenime gitmedim radyoda regl döneminde kg ölçümü yapmayınız dedi..bende diyetisyenimi aradım bugün yarın olurum geleyimmi, dedim hayır dedii...
bitsin ondan sonra gel dedi..bende artık haftaya gidicem merkatan ölmessem![]()
Günaydın canımDiyetsiyenin doğru demiş adetliyken vücut şiş oluyor biraz daha sabredersin artık
Bende yarın ilk defa gidceğim özele heyecanlıyım
Devlet hastenesine gittim 2 gün evvel diyetisyen odasında yok yani nalıcağın özelle aralarında çok fark oluyor.inşalllah işe yarar.Bu arada senin adetin nasıl düzenli geliyormu her ay?
kesinlikle haklsın bende özele gidiyorum hemde 1 saat boyunca kalıyorum aklıma ne gelirse soruyorum bilgi alıyorum.benim adeti sorma cnm ya ilaç kullanıyorum ama onunla bile çok az oluyor.şuan adetliyim ama o kadar azkiii moralimde bozuluyo böle olunca..bakalım bugün soğan kürünede başlıcam ben burdan sürekli bilgi veririm
İyiakşamlar kızlar nasılsınız dünden beriBen dün diyetisyene gittim güzel geçti.Uzunca konuştuk kendisi bilgi verdi ve bazı şeylerde yanlış yaptığımı görmüş oldum mesela ben koşuyla başlamıştım yürümeden koşuya geçmiştim doktor yanlış buldu özellikle yavaştan başlıcaksınki kilo verebilesin dedi.Kas yaptığı için kilo verememişim
Sonra yeşil ve siyah çay arasında nerdeyse hiçbir fark yok dedi.bunun yerine ıhlamur adaçayı bitki çayları vs içebilirsin dedi.Suyu tüketmek şart dedi yeterince.Bana liste verdi ve her yediğini ögünleri neyaptıgınızı not edip gelirkn getiriceksiniz dedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı bugün doktorun diyetine göre yapmaya başladım ana ve ara öğün.Sormak istediğiniz sorular olursa yanıtlarım doktordan bildiğim kadarıyla
![]()
merhaba cnm kosu bandın da nabız olcerken yag yakımı olması ıcın 120 ıle 130 arsında olması gerekıomus ve oda 4-5 arası bıseye takabul edıo bna da spor hocam demıstı. ve mutlaka 20 dk sadece ısınıosun snrsında yag yakımına gecıo vucut once karbonhıdrat yakıo.