Kızlar menümü paylaşayım sizinle belki sizde faydalanır pko olduğumuz için işinize yarayabilir.
Sabah:Bir bardak ılık elma sirkeli az ballı su,Maydonoz kürü.Saat 9 da kahvaltım:1 dilim ekmek tam buğday.Maydonoz,1 yumurta haşlanmış,2 zeytin,bir dilim peynir,açık şakersiz çay yada bitki çayı.
Ara öğün Saat 11:30 4 kuru kayısı ben 2 yiyebildim.2 adet ceviz.
Öğlen Saat 14:00 6 kaşık bamya yemeği,bir kase yoğurt,bir dilim tam buğ.ekmek.
Ara öğün Saat 16:30 1 orta boy portakal 5 adet badem en fazla 6.Ben 5 yiyorum.
Koşu bandı:55 dk.tempolu yürüyüş 5 de.Twisterde sırt hareketi.Mekik 3 set 20 adet.
Akşam 19:00 2 kepçe mercimek çorbası,brokoli salatası bir dilim ince ekmek.
Günde 8 9 bardak su içmeye çalışın.Ben çok su içmeyen biri olarak su içmeye başladım çünkü faydası çok.
Doktorun dediği bazı bilgileri paylaşıyorum sizlerle.Çay açık, kahve şekersiz kahve çok tavsiye etmedi.Yeşilçayla siyah çayın arasında hiçbir farkın olmadığını biri yaş birinin kurutulmuş olduğunu açık şekersiz normal çayda içebileceğimi ıhlamur bitki çayları tavsiye etti.Kepek ve çavdar ekmek yerine tam buğday ekmeği,ana öğün gibi ara öğününde mutlaka olmasını ve yemek saatlerini geçirmemeye,Çorbaları et sulu yada knor bulyonlu yapmamaya,Öğlen sebze yada kurubaklagil 6 yemek kaşığını geçmiyecek.Et haftanın 2 günü ama 2 defa yemeniz şart deği.Tavuk ve balıkta haftanın 4 5 günü.Et grubu yediğimizde mesela akşam sebze yemegi yanına 2 köfte büyüklügünde et olur sotesi olur yada köfte olur et olunca ekmek yok yanında bol salata.Tavuk ve balıktada öyle bol salata.Ara öğünlere geleyim sabah ara öğünü kayısı ve ceviz. Ögleden sonra ara öğün 1 porsiyon meyva yanına 5 6 adet badem.Akşamdan sonraki ara öğündede 3 adet etiform bir porsiyon meyva yada bir bardak süt ben çayda içiyorum çay açık ve şekersiz olunca zararı yok yani.Eğer patlamış mısır çok seviyorsak akşamki ara öğünde meyva yerine bir su bardağı az yağlı az tuzlu mısır yeme hakkımız var.Birde yatmadan önce bir bardak ılık elma sirkeli su 2 tatlı kaşığı elma sirkesi çok olmuyacak mideye zararı olur bir tatlı kaşığıda bal karıştırıp içiyorum bazen bal koymuyorum.Bilgilerimin çoğunu paylaştım inşallah sizlere faydam dokunur.Ben cumartesi başladım diyetisyenimin verdiği diyete ve aynını sizlere yazdım hepimize kolay gelsin ne yediklerinizi su ve spor bunların hepsini yazarsanız böylece karşılaştırmış oluruz birbirimizi Hepimize kolay gelsin