merhaba bayanlar bende adanalıyım adanadada yaşıyorum...
bende pcos hastasıyım ve kilo problemim son 2 yıla kadar yoktu hayatımı mahevtti bebeğim olmuyo bu yüzden..
adetlerim düzene girsin diye evlenmeden önce dr kontrolünde yasmina başladım doğum kontrol hapına ve çok hareketli oldum için kilo almıyodum 1.5 senelik evliyken yaz tatiline çıkma planı yapıduk eşimdede kilo fazlası var bende spoa salonuna yazılalım dedim ve gittik ben 2 ayda 12-13 kg verdim aç kalmadan ekmek yemeden salata ve sebze ağırlıklı akşamada iş çıkışı 2 saat salonda çalışarak biz tatile gittik 10 gün sonra döndük benim doğum kontrol hapım bitmişti dedimki eşime bebeğimiz olsun istermisin evet dedi hapı bıraktım ilk ay pek ilişkimiz olamdı çünki tatil dönüşü dedem vefat etti... adetim ilk ay gecikti normal bende pcos var dedim önemsemedim kendimide esirgemedim halı kaldırdım iş yaptım oooo herkül gibi...
neyse bi test aldım yapdım 2. çizgi silik çıktı sonra gidip kan vedim dr hamilesin dedi yarın tekrar kan ver dedi verdim güzel gidiyo dedi 6. günki verdim kanda değerim düştü ve bebişimi kürtajsız düşürdüm

... ondan sonra herşeyi bıraktım dr gitmedim hep adetler gecikti sporuda bırakmıştık 6 ayda 2 kez adet oldum sonra 3 ay olmayınca dr başladım yani 3 aydır kullanmadığım ilaç kalmadı ve o verdiğim 13 kg 20 kg olarak geri aldım şimdide endokrin böümü doktoru bana ilaca iğnee gerek yoktu boğazını tutup 1 ayda 7-8 kg verebilirsen hemen yumurtlarsın bebiş sahibi olursun dedi meğer o düşürdğüm bebeğim kilo verdim diye olmuş hemde doğum kontrol hapını bıraktığım ayda... bu gün tekrar spor salonuna kayıt yaptırdık p.tesi eşimle birlikte başlayacaz kısmetse burdan size yazacam neler olacağınu çok uzun oldu ama buda benim yaşadıklarım gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsanız %5 kg kaybı ile bu mümkünmüş..... umarım başarılı oluruzda rabbimin izni ile bebişlerimize kavuşurz....