mrb kızlar bende 2 aydır bebek istiyorum geçenlerde doktora gittim pko dedi kan testi istedi hormonlarıma baktı değerler normal dedi..6 aya kadar spontan gebe kalamazsan destek tedavi yaparız dedi..eşimin değerleri iyi çıktı çok şükür..
benim kilo sorunum var..
adetlerim öyle 50 60 güne sarkmaz hiç en geç 40 günde oluyor tedavisiz hamile kalabilirmiyim acaba yokda 6 ay boşamı beklemiş olurum
cnmm merak etme bende pko lu ve kilolulardanımm tedaviye başladımmm doktorum bana glucopage verdi bide yumurtlamaya yardımcı serophene ye başladım iikinci ayımda hamile kaldımm ama hamile kaldıktan sonra hemen glucopagı bıraktırdı bana ecopirin ve folbiole başladım merak etme kalırsın sende ama bencee tedavini uzatma doktorunla konuşşş ben şimdi ilaç tedavisine başlamak istiyorum diye zaman kaybetmek istemıyorum de şuanda 15 haftalık hamileyimm allhım istyen herkese nasip etsinn banada kucağımda sağlıklı sıhhatli görmeyı
arkadaşlar pko hastaları gebeliğin ilk aylarında düşük tehlikesine karşı glukophace yada glukofene dewam ediyorlar konuyla ilgili başlık bulamadığım için açtım bu konuyu
kullanan arkadaşlar kaçıncı ayınıza kadar kullandınız yada kullanıcaksınız bıraktıktan sonra gebelik normal seyrinde dewam edermi. bana 9.haftada bıraktırdı dr. pko hastasıydım ama spontan gebelik oldu
yapılması gereken başka bişey warmıı
arkadaşlar pko hastaları gebeliğin ilk aylarında düşük tehlikesine karşı glukophace yada glukofene dewam ediyorlar konuyla ilgili başlık bulamadığım için açtım bu konuyu
kullanan arkadaşlar kaçıncı ayınıza kadar kullandınız yada kullanıcaksınız bıraktıktan sonra gebelik normal seyrinde dewam edermi. bana 9.haftada bıraktırdı dr. pko hastasıydım ama spontan gebelik oldu
yapılması gereken başka bişey warmıı
Cnm hamileliginin kacinci ayina kadar glucophage kullandinArkadaşlar inşaallah en kısa zamanda tüm isteyenlere rabbim nasib etsin 4yıllık evliyim benimde 2,5 yıl olmadı şu an 8 haftalık hamileyim elhamdülillah.glucophage ve klomenle hamile kaldım.glucophage içmeye devam ediyorum.birde bol bol dua edin ve teheccüt namazı kılın.inanın son gittiğim doktor tüp bebek dedi direk bende ramazandan sonra bakarız artık demiştim ve hamile olduğumu öğrenince şok oldum.birde bitkisel bir çay içtim fatihte özel bir aktar yapıyor isteyene adres telefonunu verebilirim.
Merhaba cnm bende 5 haftaligim doktor glucophage bırak dedi progestran a başlattı ama kafam cok karıştıben ilk 3ay diye duymuştum ama 2.ayda bıraktırınca biraz afalladım yani endişe sardı senin tedawi ilemi oluştu gebelik nurder... neden hala dewam ettiriyor acaba sana merak ettim bak şimdi. diğer arkadaşında dediği gibi sadece elevit werdi bana başka ne kan ne demir için hiçbişi wermedi bi elevitle gidiyoruz bakalım allaha emanet
maşallah 2. bebiş yolda sanırım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinncanım bende PKOluyum ve GLUCOPAGE kullanıyordum hamile kaldıktan sonra da devam etmemi önerdi doktorum. Şuan 23 haftalık hamileyim ve doktoruma srarsan hamileliği tamamlayana dek kullanmam gerekiyor:) Allah korusun bizde ölü doğum oranı diğerlerine oanla çok daha fazlaymış bunu önleyebilmek adına kullanmalısın dedi ve ben de kulanıyorum ama arkadaşımızın da dediği gibi sen doktorunu dinle ve sakın dediğinin dışına çıkma. Unutma her beden ayrıdır ve tedavi aynı değildir. Hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?