• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKOS'lu hanımlar, dikkatte okuyun !

allah tamamına erdrsin inş..sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almanı dilerim.... :nazar:
tedaviye çok inandın ve hemen sonuç aldın.. alkisalkisalkis
darısı başımıza diyelim....
istanbuldada bu tür çalışma yapan doktor varmı diye nasıl araştırma yapabilirim? bilgin var mı? yardımcı olursan çok sevinirim

low dose step up çalışmasını yapan doktor isimlerini aratabilirsin canım. illa ki üniversitelerin birinde bu yöntemi araştırmış bir doktor vardır. sen de bu tedaviden olmak istediğini belirtirsin ona göre yönlendirirler seni.

bursa desen hemen vereyim benim doktorumun adresini :)

hadi hayırlısı inşallah.

merhaba pike hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin. bende pco ile mücadeledeyim. 3. yumurta takibim yapılıyor klomen ve pregynl ile. ama bu ay yine yumurtamın gelişiminde sorun var.ve endometrium incelmiş dedi.bir dahaki ay iğneye geçeriz bu ay hamile kalamazsan dedi. benim kilo sorunum var. senin kilon nasıl?

benim doktorum da klomen için rahimi incelttiği için büyük ihtimalle tutunma olamamıştır demişti. yine de denemekte fayda var bu klomeni. sanırım daha hafif ki iğneden önce onu veriyorlar.

benim kilo sorunum yoktu, aksine çok zayıfımdır. ama pkos genelde aynı yöntemle çözümleniyor. çünkü sorun aynı, LH'ın FSH'dan yüksek olması.

sen de bir araştır hormon değerlerine falan bak bakalım testlerinde nasıl çıkmış.

low dose step up çalışmasını yapan doktor isimlerini aratabilirsin canım. illa ki üniversitelerin birinde bu yöntemi araştırmış bir doktor vardır. sen de bu tedaviden olmak istediğini belirtirsin ona göre yönlendirirler seni.

bursa desen hemen vereyim benim doktorumun adresini :)

hadi hayırlısı inşallah.

sonunda buldum bir doktor.. marmara üni de bu uygulamayı yapıyor =) yarın sabaha randevu aldım.. hayırlısı bakalım neler diyecek bana.. inşallah senin gibi kısa sürede sonuç alabilirim ;)

sonunda buldum bir doktor.. marmara üni de bu uygulamayı yapıyor =) yarın sabaha randevu aldım.. hayırlısı bakalım neler diyecek bana.. inşallah senin gibi kısa sürede sonuç alabilirim ;)

ay hadi inşallah :)

gelişmelerden haberdar edersin di mi?

benim doktorum da klomen için rahimi incelttiği için büyük ihtimalle tutunma olamamıştır demişti. yine de denemekte fayda var bu klomeni. sanırım daha hafif ki iğneden önce onu veriyorlar.

benim kilo sorunum yoktu, aksine çok zayıfımdır. ama pkos genelde aynı yöntemle çözümleniyor. çünkü sorun aynı, LH'ın FSH'dan yüksek olması.

sen de bir araştır hormon değerlerine falan bak bakalım testlerinde nasıl çıkmış.
benim de dr klomenle yumurtaların çok güzel büyüyo ama rahimin kalitesi aynı şekilde gelişmiyor dedi.östrojen kullanmamıza rağmen olmadı şimdiye kadar.bişey sormak istiyorum:iğne toplamda kaç tane kullanmış oldun?

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

ben de tüm pco yla ilgili sitelere bakmaya karar vererek buldum burayı.ben de pcoluyum.boyum 1.58 kilom 49 idi ve son bir yılda 10 kilo aldım(işten ayrılıp evde oturmama veriyorum).5.kez klomen kullandım bu ay ve dün pregnyl vuruldım.yumurtalık rezervim ii.bi çok yumurtam gelişti.ama dominant olan 18mm di endometrıumumda 8mm civarı.dr klomen yumurtanı ii büyütsede rahim yeterince kalınlaşmayabilir dedi ve önemli olan endometrıumun 3 tabakalı olarak gelişmesiymiş.4gün boyunca hergün ilişki dedi.bu ayda olmasa glukophaje kullanırım ve bahara kadar oluruna bırakırım artık.ama insülin direnci olmadığı için bana şeker ilacı vermıor drlar.ama ben kullanacam.kilosu benim gibi problemli olmayıp ta kullanan var mı?bi de kıstler büyükse şeker ilacını veriolarmış.benim pcos önemsenmeyecek boyuttaymış ve hormonlarımda normal.eşimdede herşey normal.aslında açıklanamayan infetilite diyen hocalarda oldu.ben de bilemiyorum.şeker ilacı kullananlar bana bilgi verirse sevinirim...

bende pko luyum .bende de yok insülin direnci ama doktorum glukofen denilen bişr şeker ilacı vericek şubat ayından itibaren...hormon değerlerimden lh çok az yüksek.eşimdede değerler iyi.Galiba ortak noktamız kistlerin biraz büyük olması...

merhaba bende PKO hastasyım. çocuk istiyorum daha yeni denemeye başladık. adet düzensizliğim ve kıllanmama yok,bir yumurtalığımda 18 diğerinde 21 gelişmemiş kistim var. kocaelide oturuyorum ve daha denemeden bu siteye gire gire stres yaptım. Kocaelide önereceğiniz doktor varmı bu bir ikincisi şidi biz eşimle gitsek doktor bize nasıl bir tedavi ile başlayacak...cidden artık korkyprum
ARKADAŞIM, kocaelindeki en iyi kadın doğumcu Semih ÖZEREN'dir. Stres yapma rahat ol, bende pco'luyum aynı doktora gidiyorum. çok araştırdım en iyisi doktorların zaten profesör.

Kızlar bende 3 ay boyunca serephone adlı ilacı kullandım, yumurtalarım gelişti hatta çatladılar ama gebelik oluşmadı ve doktorum ile GONAL-F tedevisine başladık.37,5---75'ligk dozlarla başladık. Doktorumla ilk iğnemi beraber yaptık, bana nasıl yapmam gerektini güzel bir biçimde anlattı.Ben göbekten yapıyorum iğnemi ve bugün 6. iğnemi yapıcam, yarında doktorumda randevum var. Bakalım neler olacak...

benim de dr klomenle yumurtaların çok güzel büyüyo ama rahimin kalitesi aynı şekilde gelişmiyor dedi.östrojen kullanmamıza rağmen olmadı şimdiye kadar.bişey sormak istiyorum:iğne toplamda kaç tane kullanmış oldun?

canım ben toplamda 16 tane iğne oldum diye hatırlıyorum. düşük dozda. klomen değil de bu gonal f rahmin de düzgün gelişmesini sağlıyor. klomenle benim rahmin 7-8 mm olurken gonal f le 10mm olmuştu.

bende pko luyum .bende de yok insülin direnci ama doktorum glukofen denilen bişr şeker ilacı vericek şubat ayından itibaren...hormon değerlerimden lh çok az yüksek.eşimdede değerler iyi.Galiba ortak noktamız kistlerin biraz büyük olması...

doktor işine karışmak çok yanlış olur ama ne olur işini bilmeyen doktorlarda zamanınızı harcamayın.

ben de kaç sene çok inanarak gittim bir doktora ama aslında bana yanlış tedavi uygulamış. sende de sadece lh yüksekliği varsa çok az, kesinlikle senin tedavin de benimkinden olmalı. ne olur bu yönde tedavi olabileceğin bir doktor ara.

Kızlar bende 3 ay boyunca serephone adlı ilacı kullandım, yumurtalarım gelişti hatta çatladılar ama gebelik oluşmadı ve doktorum ile GONAL-F tedevisine başladık.37,5---75'ligk dozlarla başladık. Doktorumla ilk iğnemi beraber yaptık, bana nasıl yapmam gerektini güzel bir biçimde anlattı.Ben göbekten yapıyorum iğnemi ve bugün 6. iğnemi yapıcam, yarında doktorumda randevum var. Bakalım neler olacak...

super ben de aynı dozda gittim.

inşallah güzel gider herşey, ama doz az olunca yumurta gelişimi biraz yavaş olabilir, sıkıntı yapma bunu. 35-40 gün civarı olabilir demişti doktorum.

emin ol geç de olsa daha iyi bir yöntem bu, birden fazla yumurta olmasını engellicek ve de oluşan tek yumurtan sağlıklı olacak. inşallah da tutacak.

hadi hayırlısı, haberdar et bizi de.

ne oldu ne oldu merak ettim :)

lapacı hamile opuyorumnanaktan topiklerde gezinirken lapacının adını gördüm bizim topikte kendisi aklinialirimsmile marmara üni. hastanesine muayene olmaya gitti orda muayene sırasında hamile olduğunu öğrendi tam bir şoktu çok süperr oldu valla hepimiz çok sevindik Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin

super ben de aynı dozda gittim.

inşallah güzel gider herşey, ama doz az olunca yumurta gelişimi biraz yavaş olabilir, sıkıntı yapma bunu. 35-40 gün civarı olabilir demişti doktorum.

emin ol geç de olsa daha iyi bir yöntem bu, birden fazla yumurta olmasını engellicek ve de oluşan tek yumurtan sağlıklı olacak. inşallah da tutacak.

hadi hayırlısı, haberdar et bizi de.

Arkadaşlar, cumartesi doktora gittim. Tek yumurtam oluşmuş ama boyutları biraz olması gerekenden büyükmüş. Ovitrella adında bir iğne oldum ve artık bu ayın sonunu bekliyorum, inşallah... Olmazsada 2. aydada devam edicez.... Sizleri haberdar edicem arkadaşlar... Kendinize iyi bakın ve kafanızı rahat tutun, ALLAH'A EMANET OLUN...:kedi:

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

[COLOR="Red"]arkadaşlar mrb.bende pko hastayım 1ay önce ögrendim.2haftadır doktorum yumurta takibi yapıyor ama benim yumurtam hiç yokmus.yumurtalıklarımda kit varmıs.ama yumurtam yok.perşembe günü sonkez muayne olcam.ve yine yumurtam yoksa ilaç tedaviisne başlaycaz.bana önerebilecegınız bi doktor varmı yazıların tamamını okuyamadım ama 2arkdasımız hmıle kalmıs onlar adına çok sevindim.inş.bizde hanıle kalıırz en ksıa zamanda.bide bişey daha srcam yaa.doktorumdan memnun değilim.ist önerebilecgınız bı doktor varmı.bide yumurtam yokmus hiç olmayacakmı nasıl bişey bu tedaviye daha başlamadım bile hastalııgmın başındayım.1,5yıllık evliyim 1aydır bbeiş istiyoruz beni bılgışlendırırsenız sevinirm [/COLOR]

bende hameileyyiiimmmmmmmmmm :teytey:
gittim aşılama yapalım dedi.. konuştuk görüştük anlaştık.. muayene etti bi baktı hamileyiimm =)))))))))))))))))))))
gerek kalmadı hiç bir şeyeeee
çok şüküürrr
ama herkese tavsiye ediyorum bu yöntemi ;)

bende hameileyyiiimmmmmmmmmm :teytey:
gittim aşılama yapalım dedi.. konuştuk görüştük anlaştık.. muayene etti bi baktı hamileyiimm =)))))))))))))))))))))
gerek kalmadı hiç bir şeyeeee
çok şüküürrr
ama herkese tavsiye ediyorum bu yöntemi ;)
allah seni melegini korusun ins canim darisi basimiza

Back
X