Planım Sizce Nasıl?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar size kendimle ilgili bir sey daniscam.
Sevgilimle uzun yillar birlikteyiz doğum günü yaklaşıyor plan yaptim sizce nasil .

Sabah kapısında iyiki dogdun yazisi ve balonlarla ufak susleme yapicam. Cok istedigi arabayi kiralicam kapinin onune cekicem Balonun icine anahtari koycam sisircem ustune patlat beni yazicam :)

Arabaya binmesini saglicam. Arabada da ufak notum olacak ona bir adres vercem oraya gitmesini soylicem arabayla.
Bu arada bas basa olmayalim dedim cok yakin arkadaşlarımiz var erkek ve kiz onlar olsun.

Neyse o arabayla yanimiza gelicek bizde onu bir yerde bekliyor olcaz.
Sonra hep beraber arabaya atlayip 1 saat uzaklikta cok guzel orman yesillik bir piknik yerine gidip mangaldir eglencedir neyse dibine vuralim diye plan yaptim.

Arabayla süprize kadar kafamda net ama gerisi sacmami sizce. Başka fikirler geldimi akliniza guzel :(

Patlat beni ahahahaha D:D:D:DD

Walla bence sahane bir plan da, ne bileyim. Erkek arkadasiniz o kadar şa şaa'dan hoslanan biri mi?

Bence gayet guzel.
Patlat beni degil de balonun ustune BUM yazip igne yapistirsan daha iyi sanki :KK70:

Patlat beni banada sacma gelmişti evet doğru söyledin. Zaten kendisi sever oyle mangaldir ormandir hem arabayi kullanmasina firsat doğar dedim az uzak yer olsun hem bas basa olsak ne yapcaz sıkılıriz daha gelsitircem tabi onu sasirtmak istiyorum hediye zaten hic kafamda yok daha .s.s

Patlat beni ahahahaha D:KK70::KK70::KK70:D

Walla bence sahane bir plan da, ne bileyim. Erkek arkadasiniz o kadar şa şaa'dan hoslanan biri mi?

Olsada olur olmasa da ona :) ama sever Gecen dogum gunu pek bir sey yapamadim ondan birazda :)

Valla ben sevdim plani ama en sevdigim araba kiralanip kapima gelse ben heycanlanir butun sehri turlardim herhalde. Adrese falan gitmezdim, bu ihtimal kahkaha attirdi. Insallah sevdigin boyle yapmaz da gelir tarif ettigin yere :KK70:

Insallah canim :) arabayi ben kiralayamam ehliyetim yok ama onuda düşündüm dayisi ile irtibata gecicem o yapar zaten olmadi bulcam illa birini ama hediye ne olsun aliyim mi bir sey acaba

Patlat beni banada sacma gelmişti evet doğru söyledin. Zaten kendisi sever oyle mangaldir ormandir hem arabayi kullanmasina firsat doğar dedim az uzak yer olsun hem bas basa olsak ne yapcaz sıkılıriz daha gelsitircem tabi onu sasirtmak istiyorum hediye zaten hic kafamda yok daha .s.s
Bunları yapacan bide hediye alacan :KK34:aranızdaki ilişki nasıl bilmem ama bana biraz fazla geldi evli bile değilsiniz sonuçta ki çoğu erkek bunu hak etmez bile:KK59:

Kizlar size kendimle ilgili bir sey daniscam.
Sevgilimle uzun yillar birlikteyiz doğum günü yaklaşıyor plan yaptim sizce nasil .

Sabah kapısında iyiki dogdun yazisi ve balonlarla ufak susleme yapicam. Cok istedigi arabayi kiralicam kapinin onune cekicem Balonun icine anahtari koycam sisircem ustune patlat beni yazicam :)

Arabaya binmesini saglicam. Arabada da ufak notum olacak ona bir adres vercem oraya gitmesini soylicem arabayla.
Bu arada bas basa olmayalim dedim cok yakin arkadaşlarımiz var erkek ve kiz onlar olsun.

Neyse o arabayla yanimiza gelicek bizde onu bir yerde bekliyor olcaz.
Sonra hep beraber arabaya atlayip 1 saat uzaklikta cok guzel orman yesillik bir piknik yerine gidip mangaldir eglencedir neyse dibine vuralim diye plan yaptim.

Arabayla süprize kadar kafamda net ama gerisi sacmami sizce. Başka fikirler geldimi akliniza guzel :KK43:

Balonları çıkarırsan fena değil. Şu adamlara 5 yaşında kız çocuğu gibi balonlu sürprizler yapmayın allah aşkına..,

Guzel plan. Ama anahtarı balon içine koyup kapı susleme olayını beğenmedim.bana yapilsa calinti midir bomba midir nedir ben binmem mesela.onu kapısından almaya git. Dışarı cikinca ooo ne güzel araba burda ne isi var falan derken anahtarı sen ver bence.

Bunları yapacan bide hediye alacan :KK34:aranızdaki ilişki nasıl bilmem ama bana biraz fazla geldi evli bile değilsiniz sonuçta ki çoğu erkek bunu hak etmez bile:KK59:

O benim şekerliğim onun bana yaptiklari sevgisi yaninda az bile aklima gelse daha cogunu yaparim :)

Guzel plan. Ama anahtarı balon içine koyup kapı susleme olayını beğenmedim.bana yapilsa calinti midir bomba midir nedir ben binmem mesela.onu kapısından almaya git. Dışarı cikinca ooo ne güzel araba burda ne isi var falan derken anahtarı sen ver bence.

Balon cikarttim o zaman peki hediye ne olsun tabi araba kiralama butun masraflar her sey benden olcak benzini yiyecekler vs. Biraz zorlancam gibi ama yine ufakta olsa hediye alsammiki .

Balon cikarttim o zaman peki hediye ne olsun tabi araba kiralama butun masraflar her sey benden olcak benzini yiyecekler vs. Biraz zorlancam gibi ama yine ufakta olsa hediye alsammiki .
Daha ne hediyesi canım ya. Zaten bu dediklerin en az 300-400 tutar. Mangal diyorsun etler falan. Benzini var bu işin. Hediyeye gerek yok bence. Unutulmaz bir anı işte. Daha ne olsun.

Insallah canim :) arabayi ben kiralayamam ehliyetim yok ama onuda düşündüm dayisi ile irtibata gecicem o yapar zaten olmadi bulcam illa birini ama hediye ne olsun aliyim mi bir sey acaba
Kullanmayı biliyo musun bari? Kapıya nasıl çekiceksin? Balon patlayıp anahtar yere düşünce dikkat ette kırılmasın.

Bence arabayla evin önüne gidin herşeyi hazırlayıp (piknik malzemelerini) arkadaşlsrınızla birlikte elinizde pasta kapıda süpriz yapıp hop hadi gidiyoruz diyip anahtarını verin bence yeterli ;)

Back
X