Planım Sizce Nasıl?

Yani ben şahsen bu kadar fazla bişey yapmazdım sanırım ,sonra felekleri şaşıyor aranızdaki ilişkiyi bilemem tabi ama şu balon işi ama çocukça geldi ya kapının önünde kutu felan yok mu koymak için böyle şeylerin ben daha çok erkeğin kıza yapmasını beklerim yani

Patlat beni banada sacma gelmişti evet doğru söyledin. Zaten kendisi sever oyle mangaldir ormandir hem arabayi kullanmasina firsat doğar dedim az uzak yer olsun hem bas basa olsak ne yapcaz sıkılıriz daha gelsitircem tabi onu sasirtmak istiyorum hediye zaten hic kafamda yok daha .s.s

başbaşa sıkılırız mı?

Yani ben şahsen bu kadar fazla bişey yapmazdım sanırım ,sonra felekleri şaşıyor aranızdaki ilişkiyi bilemem tabi ama şu balon işi ama çocukça geldi ya kapının önünde kutu felan yok mu koymak için böyle şeylerin ben daha çok erkeğin kıza yapmasını beklerim yani

aynen canım balonu çıkattım zaten. Başkası olsa bende yapmam ama işte anladın :)

Bence hediyeye gerek yok, bir de kalabalık olma fikri bence güzel doğumgünü baş başa kutlanacak birsey değil bence,hani yıldönümü olsa neyse de doğumgünü kalabalık daha zevkli oluyo

Aynen bizim yaşadığımız şehire 1 saat uzaklıkta çok güzel cennet gibi bir yer var. Oraya gideriz dedim 2 kız ben ve arkadaşım 2 erkek o ve arkadaşı . Hepimiz birbirmizi tanıyoruz yıllarca arkadaşız.
Orada pikniğin mangalın getirdiği bütün eğlenceyi yaşarız hem anı kalır dedim hem güzel bir gün geçirilir.
Baş başa plan yapsam daha önce yıl dönümünde yaptım. Yemek bitince insan başka yapacak şey bulamıyor. :)

Valla bu plan bana yapilsa balondan anahtar ciksa falan bana araba alinmis zannederim:KK53: anahtarliga kiralik fisini de ilistir bari de hayal kirikligi yasamasin oglan dogum gununde:KK53::KK11:

Back
X