- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
Arabayi kendi uzerine al, esini de tembihle bu arabayi benim boyle bilsinler diye. Biz gecen sene arabayi yeni aldigimizda esimin yengesi ve anneannesi surekli hayirli olsun oglum diye gezdi, simdi bir sey alirsak benim uzerime olmasa bile onlar benim diye bilecek. İllet oldum o gun sanki ogullari tek basina calisti aldi arabayi, kimse de gelip bana hayirli olsun demedi. Ha disaridan baktiginda ne var bunda denebilir ama birisi benim emegimi gormemek icin direniyorsa, burnunun dibinde olmama ragmen yok sayiyorsa... İs degisir.
Siz de boyle bir yola basvurabilirsiniz. Ha bir de ammesiz buyudu diye babasinin her dedigini yapmali diye bir sey yok. Sonucta esinizin annesi esinizi (afedersiniz ama) bakkaldan alip gelmedi, o yuzden bence oyle hissetmesini gerektirecek bir durum yok. Babasi sonucta, bakacak buyutecek tabii ki.
Ben şuan bebekten dolayı çalışmıyorum o yüzden onların gözünde araba eşimin ben söz sahibi bile olamıyorum. Annesi küçükken terkedip gitmiş o yüzden babaya bağlılık daha fazla. Kadın hala yaşıyor ama eşim 20 seneden fazla süredir görmemiş.