Uzun bir aradan sonra derdimi paylaşıp fikir almak istediğim güzel insanlar merhaba.
Benim oğlunun evlendiğini başka bir aile kurduğunu hala anlamayan bir kayınpederim var. Sürekli onun planlarına uymamızı bekliyor. Ne yaptıysak ne dediysek bu durumu değiştiremedik. Bu bayram için tatil planı yapmıştık. Normalde sevmem bayramda tatile gitmeyi aileyle vakit geçirmek akraba eş dost ziyareti yapmak, bayramdan bayrama gördüğüm aile büyüklerinin hayır dualarını almak bana daha cazip gelirdi ama gerçekten tatile ihtiyacım vardı ve eşimin başka zamanı yoktu. Ama iptal etmek zorunda kaldık çünkü araba kayınpederime lazımmışşşş. Bizim arabayı işi olduğu zaman sizin işiniz var mı diye sormaz bile anahtarı bırak der olay biter sen istediğin kadar konuş dinlemez.
Bu durumu kendi babama söylesem alın benim arabayla gidin der biliyorum ama bayram et telaşı derken araba ona lazım olacak babamı da mağdur etmek istemediğim için öyle birşey diyemiyorum. İçimde patlayan tatil hevesim yüzünden dün akşam işten yorgun gelen eşim dinlenirken ona patladım çok yalnız kalıyorum sende hemen uyuyorsun bari kalk sohbet edelim diye adamı zorla uyandırdım bir iki fırçaladım sonra ben yattım. Kıyamam sabah işe giderken öpe koklaya gitti ama benim içimdeki kırıklık geçmedi. Bayramın son günü bodrumda düğün var bayramı tatilde geçirip ordan düğüne geçecektik. Düğün eşimin akrabasının. Kayınpederim şimdi hep beraber düğüne gider geliriz diye plan yapmış. Arabaya sığamıyoruz hep beraber sıkış tepiş gitmektense eşime sen git dedim o da sen olmazsan gitmem ben diyor ama düğünü olacak kuzenini de çok seviyor. Gitmezse içinde kalacak biliyorum.
Hadi tatile gidemiyoruz bari bayramda aileme gidebileyim değil mi ama o da olmayacak araba olmayınca. ( ailem başka şehirde yaşıyor)
Otobüsle gidin diyebilirsiniz küçük bebeğim var klimalar otobüsün kalabalığı cesaret edemiyorum. Çok uzun oldu biliyorum ama çok üzüldüm kendimi çok mutsuz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum