Doğuma Hazırlık planlı sezeryan olcaklar? bebeğinizin ay burcunu seçebilirsiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
rimelcim konunu çok sevdim o yüzden sürekli takipteyim bak ben saat belirtmeyi unutmuşum oğlum 27.07.2008 19:30 pazar ben :06.11.1988 pazar 1 ve 3 arası ,bu bilgilere de bi yorum atarsan çok teşekkür ederim:)

:) merhaba canım.. oğluna 17 temmuz olarak bakmıstık? yanlıslık olmasın 17 temmuz mu 27 temmuz mu bakiim..

cnm çok oluyorum ama bide oğlum için bi analiz yapabilirmisin?
oda 17 temmuz 2008 terihinde doğdu ...
ŞİMDİDEN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ...

rimelcim konunu çok sevdim o yüzden sürekli takipteyim bak ben saat belirtmeyi unutmuşum oğlum 27.07.2008 19:30 pazar ben :06.11.1988 pazar 1 ve 3 arası ,bu bilgilere de bi yorum atarsan çok teşekkür ederim:)

o zaman tatlım oğlunu tekrar yorumlamamız lazım..

27 temmuz 2008

şimdi ilk olarak hayatta sıklıkla karşılaşacağı şeyleri yazalım

2. evi para evini etkiler.. balık burcu düşmüş.. yani parayı kazanma yolu daha ziyade hayaller ve yaratıcılıkla ılgılıdır.. yeni buluşlar kitap yazarlığı ona uygun olabılır..

3.evi kardeşler akrabalardır.. koç burcu bu eve düşmüş.. kardeşler arasında önce kendını dusunur.. daha birayeseldir.. akrabalarda da aynı olabılır..
4. ev ilk ailesiyle yanı anne baba ile ilgilidr.. 4. eve boğa burcu düşmüş gayet ii sayılır..yuvasında huzurlu ve mutludur,aile içinde olgun bı karaketr sergıler..

5. evi ikinci ailesiyle eşi ve çocukları.. ikizler bu burca düşmüş.. bu konuda deişken olabılır,deişiklikten hoşlanabılır..

6.eve sağlıkla ılgılıdır.. yengec burcu.. genel sağlığı yerındedır ancak üzüntü ,keder gibi konularda sağlık bakımından hassalaşabılır,mide problemlerı çekebılır..

evlenıp cocuk sahıbı olmak ısterse:

1.cocuk erkek
2.cocuk kız
3.cocuk kız
4.cocuk kız olur (tabii bu , bu kadar cocuk yapmak ısterse olacakları cınsettır, 4 cocuk olacak demıorum)

diğer harıtaya gelınce

27 temmuz 2008

27 temmuz 2008
güneş burcu aslan
ay burcu ikizler (bi kaç işi aynı anda yapar, duygularına mantıkta katar,her türlü duguyu mantıgıyla anlız eder bır yanlıslık warsa bunu düzeltir,ilişkiler konusunda da değişkendir)
venus burcu aslan(karşı cinsin ilgisini kolayca çekebılır)
mars başak (ilgisini çeken tüm meslek dallarında başarılı olabilir,genelde ünlülerin mars burcu başak denk gelio )

senın harıtana ayrıntısıyla bakabılmem için saat ve dakika önemli tatlım..

ama ıkıncı bebeğinin sezeryan tarıhı belli oldugu zaman saatle ilgili bilgi verebılırım..

Merhaba, konuya tesadufen rastladım,ilgimi cekti. hepsını merakla okudum :)Ben 12 kasım 1981 dogumluyum.27 mart-7 nisan arası bır tarıhte dogum yapacagım doktorla hafta ıcı netlestırecegız..Bebis(erkek) koc burcu olacagından hangı ay burcu denk gelırse denge daha ıyı kurulur? Bakabılırsen cok cok memnun olurum..Sımdıden emegıne saglık

Merhaba, konuya tesadufen rastladım,ilgimi cekti. hepsını merakla okudum :)Ben 12 kasım 1981 dogumluyum.27 mart-7 nisan arası bır tarıhte dogum yapacagım doktorla hafta ıcı netlestırecegız..Bebis(erkek) koc burcu olacagından hangı ay burcu denk gelırse denge daha ıyı kurulur? Bakabılırsen cok cok memnun olurum..Sımdıden emegıne saglık

önce senın harıtaa bakalım
12 kasım 1981

güneş burcu akrep
ay burcu boğa (erken yaşlarda ayakları yere sımsıkı basmayı öğrenmiş)
venus burcu oğlak(duygusal ilişkilerde temkınlı yaklasırsınn,zamanını boşa geçirmez,sosyal durumunu sarsacak hıc bır davranısa ızın vermez)
mars burcu başak(istediği her işte başarılı olur,ünlüler sıklıkla mars burcu başak düşer)

şimdi oğluna bakalım

27 mart 3 nisan 2012

güneş burcu koç
veus burcu boğa
mars başak

27 mart ay burcu boğa(erken yaşlarda ayakları yere sımsıkı basmayı öğrenmiş)
28-29 mart ay burcu ikizler (dışa dönük ilgi alaları değişken,aynı anda bi kaç işi yapar,duygusal ilişkilerinde değişken) burda öz burcu koçunda etkısıyle daha çapkın daha değişken ve istikrarsız ilişkilere neden olabılır.
30-31mart ve 1 nısan saat 11.00'a kadar ay burcu yengec ( ekonomık,duyarlı,anne-babaya düşkü biri çıkar) koçun bireyselci etkısını azaltarak daha dengelı olması sağlar.
1 nısan saat 11.30 dan 2-3 nısan a kadar ay burcu aslan( görkemli gösterişli şöhret sahibi olmak ısteyen,gercek başarı için tüm özellikler buluna bi kişilik)

4 nisan-7 nisan 2012

güneş burcu koç
venus burcu ikizler (aşkta deişken fikirli)
mars başak

4-5 nisan ay burcu başak (eleştirmen ve detaycı,görevıne sadık) koçunda etkısıyle eleştirci ve bıreysel yönü ağırlaşabılır.
6-7 nisan ay burcu terazi ( hayatında romantızm onemlı yer tutar), ancak oz burcu koçun da etkısyle birçok büyük aşk yaşamasına sebep olabılır.

bu harıtaya baktığımızda
en uygun 1. 30-31 mart ve 1 nisan saat 11.00 ' a kadar ay burcu yengec, hem yengecın ozellıklerınden hemde senın de su grubu bı burc olmandan daha iyi anlasırsınız ve kendısı de hayatta her alanda gerektği gibi davranabılır.anne-babaya uzakta bile olsa düşkündür.

2. uygun burc
27 mart ay burcu boğa, bu ınsanları ozel olarak eğitmenız gerekmeyebılır cunku,kendısı hayatta nerde nasıl davranıcagını etrafını ızleyerek öğrenır

3. uygun burc
1 nisan saat 11.30 dan 2-3 nisan ay burcu aslan.şöhret sahıbı olmak ıstemekle bırlıkte hayatında bı cok alanda başarılı olmak ıstıcektır.

Allah kucaına sağlıkla almanı nasip etsin tatlım, söyleğim tarıhlerde gayet güzel etkıler alıyor bebeğiniz, ve senın harıtanda oz burcun akrep olmasına ragmen dıger bı cok burc toprak grubu ve diğer akreplere döre daha mantıklı daha emın hareket eden ve sağlamcısın.

çok teşekkür ederim zahmet oldu canım.
bende tam senin yazdığın şeylerde endişe duyuyordum.
ben çok sıcak kanlıym,eşimlede (maşallah)çok mutluyum.çocuklarımında sevgi dolu olmasını istiyorum...mutlu biailede büyüyolar çünkü.
tekrar çok teşekkürler.

Canım çok çok teşekkür ederim çok uğraşmıssın ellerine sağlık

ne demek canlarım zewkle bakıyorum bunlara, bana çok keyıflı gelıyor cunku :) birde dünyaya kendıne anne-babasına hayırlı evlatlar getırmek düşüncesi cok guzel :)

merhabaaa:)
konuya bayıldım rica etsem banada bakabilir misin?
kızım 22 ekim 2009 da saat 18:26 da doğdu.
şuanda yine hamileyim oğlum olacak inşallah. doğum tarihi de muhtemelen 10-20 ağustos arasında olucak gibi görünüyo. şimdiden çok teşekkür ederim:)

tabiiki :)

22 ekim 2009

güneş burcu terazi
ay burcu yay (ögürlüğüne düşkün ve değişken özellikle ilişkiler konusunda)
venus burcu terazi (sosyal, güzelliklere düşkün sevecen)
mars burcu aslan (hükmetme ihtiyacı,bikaç günlük işi bi günde halledebılen)

* genel olarak görkemli gösterişki sosyal, aşk ,arkadaş ve özgürlüğüne düşkün bi karakter..özellikle ergenlikte otorite olmaktan cok arakadas -abla gibi olmanız kontrollü bi özgürlük dengeyi sağlıcaktır die düşünüorum..

10-20 agustos 2012

güneş burcu aslan
venus burcu yengeç
mars burcu terazi

10 ağustos ay burcu boğa,(olgun)
11-12-13 agustos ay burcu ıkızler , diğer burçlarıyla bırlıkte değişken
14-15 agustor ay burcu yengec(aileye düşkün duygusal) diğer burçlarının da etkısıyle duygularının peşinde gitme,karar verme
16-17 agustos ay burcu aslan, görkemli gösterişli otoriter..güneş burcu aslanında etkısıyle daha otorıter
18-19 agustos ay burcu başak (görev bılıncı gelişmiş, duygularının yanı sıra mantıgınıda hesaba katmıs kararlar, analızcı

buraya gore 10-18-19 agustos daha dengeli olmasını sağlar..

Rica etsem benim oğluma da bakabilirmisiniz?8 Ağustos 2011 doğumlu.Saat 16.20 Teşekkürler

28 agustos 2011

güneş burcu başak
ay burcu aslan (görkemli gösterişli,şöhret sahıbı olmak ısteyen,her alanda başarılı olmak ıster,sevdıklerı ıcın fedakardır)
venus burcu başak ( sevdıgı kısıyı cok zorlanmadan elde eder, duygularıyla değil aklıyla secer)
mars burcu yengeç (kişi saldırganlıktan hoslanmaz, kendı ve sevdıklerının guvenliğine öenm verir,maddıyata duskundur,maddı guvenliğinin sarsılacağına inandığı zaman tepkı vermekten cekınmez,sezgılerı gucludur)

gayet güzel canım :) maşallah

rimelcim doğum tarihim belli oldu 13 temmuz cuma yorumlarını bekliyorum cnm....

tabiiki canım
13 temmuz cuma

güneş burcu yengeç (ikinci 10 günlük kısımda diğer yengeçlere göre daha kararlı iradelidir)
ay burcu boğa ayakları herdaim yere sağlam basar, anne değerlidir
venüs burcu ikizlerdir ( gençlik zamanında gönül ilişkileri değişkenlik sergileyebılır,ya da ilerde partnerinden değişiklik yapmasını isteyebılır,yetişkinik zamanını ay burcu etkiler )
mars burcu terazi ( çatışma ve kavgadan hoslanmaz,çalışkan,hareketlidir...

genel olarak güzelliklerden hoşlanan tatlı biri olcak bebişin tatlım:) sağlıkla al kucağına ..

benim oğluma da bakma imkanınız olur mu acaba?

14 mayıs 2011 saat 13.15
şimdiden teşekkür ederim.

14 mayıs 2011 saat 13.15

güneş burcu boğa
ay burcu terazi (romantik aşka aşık,arkadaş canlısı)
venüs burcu koç ( tutkulu dışa dönük hareketli ve neşelidir)
mars burcu boğa ( oldukça çalışkan, elindekilerin kıymetini bilen, dostlaeına önem veren )

herşey oldukça güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…