rimelcim konunu çok sevdim o yüzden sürekli takipteyim bak ben saat belirtmeyi unutmuşum oğlum 27.07.2008 19:30 pazar ben :06.11.1988 pazar 1 ve 3 arası ,bu bilgilere de bi yorum atarsan çok teşekkür ederim:)
:) merhaba canım.. oğluna 17 temmuz olarak bakmıstık? yanlıslık olmasın 17 temmuz mu 27 temmuz mu bakiim..
cnm çok oluyorum ama bide oğlum için bi analiz yapabilirmisin?
oda 17 temmuz 2008 terihinde doğdu ...
ŞİMDİDEN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ...
rimelcim konunu çok sevdim o yüzden sürekli takipteyim bak ben saat belirtmeyi unutmuşum oğlum 27.07.2008 19:30 pazar ben :06.11.1988 pazar 1 ve 3 arası ,bu bilgilere de bi yorum atarsan çok teşekkür ederim:)
o zaman tatlım oğlunu tekrar yorumlamamız lazım..
27 temmuz 2008
şimdi ilk olarak hayatta sıklıkla karşılaşacağı şeyleri yazalım
2. evi para evini etkiler.. balık burcu düşmüş.. yani parayı kazanma yolu daha ziyade hayaller ve yaratıcılıkla ılgılıdır.. yeni buluşlar kitap yazarlığı ona uygun olabılır..
3.evi kardeşler akrabalardır.. koç burcu bu eve düşmüş.. kardeşler arasında önce kendını dusunur.. daha birayeseldir.. akrabalarda da aynı olabılır..
4. ev ilk ailesiyle yanı anne baba ile ilgilidr.. 4. eve boğa burcu düşmüş gayet ii sayılır..yuvasında huzurlu ve mutludur,aile içinde olgun bı karaketr sergıler..
5. evi ikinci ailesiyle eşi ve çocukları.. ikizler bu burca düşmüş.. bu konuda deişken olabılır,deişiklikten hoşlanabılır..
6.eve sağlıkla ılgılıdır.. yengec burcu.. genel sağlığı yerındedır ancak üzüntü ,keder gibi konularda sağlık bakımından hassalaşabılır,mide problemlerı çekebılır..
evlenıp cocuk sahıbı olmak ısterse:
1.cocuk erkek
2.cocuk kız
3.cocuk kız
4.cocuk kız olur (tabii bu , bu kadar cocuk yapmak ısterse olacakları cınsettır, 4 cocuk olacak demıorum)
diğer harıtaya gelınce
Merhaba, konuya tesadufen rastladım,ilgimi cekti. hepsını merakla okudum :)Ben 12 kasım 1981 dogumluyum.27 mart-7 nisan arası bır tarıhte dogum yapacagım doktorla hafta ıcı netlestırecegız..Bebis(erkek) koc burcu olacagından hangı ay burcu denk gelırse denge daha ıyı kurulur? Bakabılırsen cok cok memnun olurum..Sımdıden emegıne saglık
güneş burcu kova.. kova burcunun 3. 10 günlük dönemınde doğan kişiler venüs etkısınde, daha dost canlısı ,daha sosyaldirler.(ayrıca kova burcu sabit burçlardandır, genelde aldığı eğitime,kültüre cok aykırı hareket etmezler bu açıdan korkma tatlım :) )
ay burcu oğlak.. dünyada ay burcu oğlak olan ınsandan daha sorumluluk sahıbı olan bı ınsan daha yoktur..güneş burcu kova olması ıtıbarıyle sorumluluk ve mantıklılık br araya gelınce,kendını ezdırmeden sevdıklerıne ve hakedenlere karsı boyle olucaandan emınım..
venus burcu koç.. tutkulu hareketlı cınsel yonden çekicidr..davranışları neşe canlılık ve sevımlııgını yansıtır. ilk görüşte sevıp begenebılır.ancak elde ettıkten snra sıkılabılır..
mars burcu başak.. istediği her alanda başarılı olabılır..(ünlülerin mars burcu genelde başaktır )
saatini verdiğin için hayatında bazı onemlı noktalarıda belırtıyorum
2. evıne düşen yengeç para konusuna güvenliği ve sevdıklerı ıcın onem verdıgını parayı bırıktırme ozellıgı verır..
3.evıne düşen aslan kardeşlerine akrabalarına korumacı bıraz da otorıter yaklasıcaanı gosterır..
4. evıne düşen başak ilk yuvasında anneyle babayla olan ılıskılerınde, verılen sorumlulukları yerıne getırır,detaycı ve eleştirci davranabılır..
5. evıne düşen terazi eşiyle ilişkisinde romantık ve uyumlu olucaanı gosterır tatlım..
genel olarak bence güzel.. sadece biraz otoriter ve sevgısını yansıtmada sıkıntı yasayabılır, burda sızı ornek alıcaa ıcın anne baba olarak sevecen uyumlu ve tutarlı ılıskı örneği olmanız onun ıcın cok onemlı gibi , bi yorum yapabılırım..
çok teşekkür ederim zahmet oldu canım.
bende tam senin yazdığın şeylerde endişe duyuyordum.
ben çok sıcak kanlıym,eşimlede (maşallah)çok mutluyum.çocuklarımında sevgi dolu olmasını istiyorum...mutlu biailede büyüyolar çünkü.
tekrar çok teşekkürler.
Canım çok çok teşekkür ederim çok uğraşmıssın ellerine sağlık
merhabaaa:)
konuya bayıldım rica etsem banada bakabilir misin?
kızım 22 ekim 2009 da saat 18:26 da doğdu.
şuanda yine hamileyim oğlum olacak inşallah. doğum tarihi de muhtemelen 10-20 ağustos arasında olucak gibi görünüyo. şimdiden çok teşekkür ederim:)
Rica etsem benim oğluma da bakabilirmisiniz?8 Ağustos 2011 doğumlu.Saat 16.20 Teşekkürler
rimelcim doğum tarihim belli oldu 13 temmuz cuma yorumlarını bekliyorum cnm....
benim oğluma da bakma imkanınız olur mu acaba?
14 mayıs 2011 saat 13.15
şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?