Doğuma Hazırlık planlı sezeryan olcaklar? bebeğinizin ay burcunu seçebilirsiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim henüz bebeğim yok, acaba 21 mayıs 1987 saat 17:00 desem kızmazsanız keşke baksanız çok deli güzel olurdu kii keşke baksanız

teşekkür ediyorum çok:)

teşekkür ediyorum :)

mrb
benimde bi kızım var ekim 8 dogumlu :) şimdide bi oglum olucak kısmet olursa oda kasım 7 de dogucaktı ama sezeryan olunca bi hafta on gün ileri olucak ekim sonlarına dogru yani sence hangi gün dogum olursa karakteri güzel olur ben boga burcuyum eşim kova burcu oglumda akrep olucak galiba
yorumun için şimdiden teşekkürler

tşk cnm çok sağol verdiğin bilgiler için ...
Bakalım bugun randevum var vede sancılarım bi sürpriz olmaz umarım:)

RİMELCİMMM
DRUN PROGRAMI VE BENİM SANCILARIM NEDENİYLE 12 Sİ SABAH 9:30 A VERDİ SEZERYAN GÜNÜ VE SAATİNİ...
ÇOK OLDUM BİLİYORUM AMA, KONUN TAM BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEYLERİ ÖĞRENMEM İÇİN GEREKLİ OLAN ŞEYLERİ SUNUYOR...
BU SON OLUR UMARIM (SANCIM FLN TUTMAZSA:d)

ne demek canım benım.. sen camları pencereleri aç bol bol dinlen evdeki sancını gecıktır... 12 temmuz sabah 03.30 da da doğsa ay burcu boğa oluo :)

muhtemelen 38-39 haftanda alıcaktır bebeği
22 ekim
güneş burcu terazi
ay burcu kova (aklıyla duyguları bırlıkte çalışır, evlılık onun için kutsaldır,evliliği dostluğa dayanıcaktır)
23 ekım-24 eki sabah 10.00 a kadar
güneş buırcu akrep
ay burcu kova
24 ekım sabah 10.00 dan 25-26 ekım ay burcu balık( aşırı duygusal, aşırı merhametli, dramatık ılıskılerden hoslanır)
27-28 ekım ay burcu koç ( her konuda ön planda olmak ıster,bağımsız aktıf dışa dönuk)
29-30-31 ekım öğeln 12.00 a kadar ay burcu boğa (küçük yaşlardan ayakları yere sağlam basar)
31 ekım öğeln 12.00 dan -1-2 kasım ay burcu burcu ikizler (değişkenlikten hoşlanan mantıgına önem veren dışa dönük bağımısz ve meraklı)

yazdıgım butun gunlerde venus burcu terazı( sosyal kelebek,tüm güzelliklerden hoşlanan bi tip)
mars burcu yay

bana burdan en güzel gün 22 ekim gibi geldi
2 . güzel gün 23-24 ekim
3: güzel gün 29-30-31 ekim

aslında ikizlerde güzel ama değişken burçlar yeterınce hakim haritasına bu yuzden bu günler güzel tatalım.. sağlıkla al kucaına :)

benim henüz bebeğim yok, acaba 21 mayıs 1987 saat 17:00 desem kızmazsanız keşke baksanız çok deli güzel olurdu kii keşke baksanız

güneş burcun ikizler(meraklı değişken mantıklısın)
ay burcun balık(çok merhametli çok acıyan, dramatık ilişkilerden hoşanırsın, yanı bıraz acmam gerekırse ara sıra tartısmaktan hoslanabılır özlem duymaktan hoslanabılır, sonra tekrar bıraraya gelmek sana buyuk heyecan verebılır tıpkı turk fılmlerındekı gibi)
venüs burcun boğa (ilişkilerinde güvene buyuk onem verırısın tün güzel seylerden hoslanırsın,platonık değilsindirNOT: AY BALIKTAYKEN BU DURUM BIRAZ DEĞİŞEBILIR)
mars burcun yengeç (hayatla mücadele tarzını yansıtır.. kendın ve sevdıklrının güvenliğine büyük önem verırsın,hırslısındır,mantıgından cok duygularına gore hareket edersın )

:) tatlım çok değişik bi haritan var ilk kez rastlıyorum böylesıne, sankı varlıgında butun çelişkileri taşıo gıbısın.. ama sana şöyle yorumlayayım..

senın karakterın ikizler
duygusal karaketerın balık
ilişki karakterin boğa
hayatla mucadele karakterın yengeç :)
sormak istedğin bişe olursa özelden yada burdan cevaplarım canım..

Benim dogum tarihim 09.01.1983 saat 9:00
Esiminki 21.09.1980
Kiziminki. 05.01.2009 saat 11:55
Ve suan hamileyim muhtemel dogum tarihi 05.01.2013
Tabi Sezaryan olmazsa normal istiyorum ama net değil
Ailecek bize bakabilirmisiniz ? Çok olmazsa şimdiden teşekkürler

selam benimki acil. tahmini doğum tarihi 1 ağustos 2012. sezeryan olacağım için bana uygun bir tarih verebilirmisin. şimdiden teşekkürler.

benimde tahmini doğum tarihi 1 ekim ama dr um 28 yada 29da eylülde alacağını söledi büyük ihtimal 29eylül olacak yorum yaparmısınız...

eşinin güneş burcu başak
ay burcu kova (duyguları ve aklı bırlıkte çalışır,evlılıgınde dostluk onemlıdır)
venus burcu aslan (karsı cınsın kolayca ılgısını cekebılme ozlellıgı)
mars burcu akrep (büyük irade sahıbı,güvenılır bı ınsan ve herkesın boyle olması gerektıgını dusunur.hataları kolay affetmez)

senın güneş burcu oğlak
ay burcun akrep (büyük sezgi gücü,iç dünyasını cok ender açar,gözlemci,azimli.cınsellıge onem veren)
venus burcu kova(uyumlu kişilerden hoşlanır, bu özellık bı mıktar eşinde de mevcut)
mars burcu kova(insanlıgın tumunu dusunur,evrenseldır,eşsiz düşüncelere sahıp,özgür davranmak ıster)

31 aralık 2012-01 ocak 2013

güneş burcu oğlak
ay burcu aslan ( görkemli gösterişli sosyal sevdıklerıne fedakar)
venus burcu yay(ozgurlugune düşkün dobra)
mars burcu (insanlıgın tumunu dusunur,evrenseldır,eşsiz düşüncelere sahıp,özgür davranmak ıster)

02-03 ocak 2013
ay burcu başak( eleştirmen,titiz detaycı, arkadaş ilişkilerinde alçakgönüllü)

04-05 ocak 2013

ay burcu terazi (aşka ve güzelliğe aşık,popüler,karızmatık, kendını keşfetmeyı ısteyen)

bence 31 aralık-1 ocak
birde 4-5 ocak gayet uyumlu bı kısılığı saglar..

yeşimcim sana bi kaç topıkte rastlamıstım.. sağlıkla kucagına alırsın ınsallah bebeğini. Allahım nazarlardan saklasın..

benim kızımda 12 haziran 2012 de saat 15.05 te doğdu. Banada yorum yaparmısınız?

merhaba :)

12 haziran 2012

güneş burcu ikizler
ay burcu koç (hayatının hıc bır noktasında ikinci planda olmak ıstemez, aktif dışa dönük, bağımsız,öğütten hoşlanmaz)
venus burcu ıkızler ( mantıklı meraklı,karsısındakını nasıl etkıleyeceını ıyı bılen,tatlı konusan,aşkta değişikleten hoşlanan)
mars burcu başak (ilgisini çeken tüm meslek dallarında başarılı olur,genelde ünlülerın mars burcu başaktır)

kızın özellıkle meslek hayatında çok başarılı olacak gıbı gorunuo canım.. aşkta ıstıkrarlı olmayı ıse anne-baba olarak ornek olarak öğretebılırsınız..Allah analı-babalı büyütsün canım..

selam benimki acil. tahmini doğum tarihi 1 ağustos 2012. sezeryan olacağım için bana uygun bir tarih verebilirmisin. şimdiden teşekkürler.

20-21 temmuz 2012

güneş burcu yengeç
ay burcu aslan ( görkemli gösterişli sosyal sevdıklerıne fedakar)
venus burcu ıkızler ( mantıklı meraklı,karsısındakını nasıl etkıleyeceını ıyı bılen,tatlı konusan,aşkta değişikleten hoşlanan)
mars burcu terazi (canlı hareketli,çalışkan,dostluklara önem veren )

22 temmuz 2012
ay burcu başak ( eleştirmen,titiz detaycı, arkadaş ilişkilerinde alçakgönüllü)

23 temmuz 2012
güneş burcu aslan
ay burcu başak ( eleştirmen,titiz detaycı, arkadaş ilişkilerinde alçakgönüllü)

24-25 temmuz 2012
ay burcu terazi (aşka ve güzelliğe aşık,popüler,karızmatık, kendını keşfetmeyı ısteyen)

bence en uygunu 20-21 temmuz tam dengeli bi karakter

eğer doktor ve senın tarafından erken bulunursa 24-25 temmuz da güzel tarıhler olabılır canım..

benimde tahmini doğum tarihi 1 ekim ama dr um 28 yada 29da eylülde alacağını söledi büyük ihtimal 29eylül olacak yorum yaparmısınız...

eğer 40 haftan 1 ekımde doluosa canım 28-29 eylul gec bı tarıh olabılır,çoktan sancın başlayabılır..ben bıraz daha erken bı tarıhten ıtıbaren bakıorum

25-26 temmuz 2012

güneş burcu terazi
ay burcu kova(duyguları ve aklı bırlıkte çalışır,evlılıgınde dostluk onemlıdır)
venus burcu aslan ( görkemli gösterişli,karşı cinsin ilgisini kolayca çeken)
mars burcu akrep(büyük irade sahıbı,güvenılır bı ınsan ve herkesın boyle olması gerektıgını dusunur.hataları kolay affetmez)

27-28 eylül
ay burcu balık (çok merhametli çok acıyan, dramatık ilişkilerden hoşanır, yanı bıraz acmam gerekırse ara sıra tartısmaktan hoslanabılır özlem duymaktan hoslanabılır, sonra tekrar bıraraya gelmek buyuk heyecan verebılır tıpkı turk fılmlerındekı gibi)

29-30 eylül -1 ekim 2012

ay burcu koç(hayatının hıc bır noktasında ikinci planda olmak ıstemez, aktif dışa dönük, bağımsız,öğütten hoşlanmaz)

2-3 ekim ay burcu boğa ( ayakları yer sağlam basar,her zaman mantıklı kararlar almayı sever,kardeslerıne ve aılesıne değer verır)

canım hem zamanlama hemde dengelı karakterden dolayı en uygun tarıhler 25-26 eylul

yok eger 39 haftan doluosa 2-3 ekımde güzel tarıhler..

Sagol canım emegine saglik tek tek yazmizsin
2talihsiz olay yasadım ins bu kez saglikla alicam kucağıma
Dr erkeğe benziyor dedi heyecanla Aralık sonu Ocak basını bekliyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin

Teşekkürler canım.

rimelciğim çok demezsen ben de bir analiz rica edebilir miyim?

ben 23.04.1973
eşim 29.07.1973
kızım 04.08.1999 saat 15.05
doğacak bebişimiz için beklenen son tarih 05.02.2013 kızımınkiyle aynı yolu izlerse 3 hafta öncesine kadar da doğabilirmiş kızım beklenen tarihten 3 hafta önce doğmuştu

şimdiden teşekkür ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…