14 mayıs 2011 saat 13.15
güneş burcu boğa
ay burcu terazi (romantik aşka aşık,arkadaş canlısı)
venüs burcu koç ( tutkulu dışa dönük hareketli ve neşelidir)
mars burcu boğa ( oldukça çalışkan, elindekilerin kıymetini bilen, dostlaeına önem veren )
herşey oldukça güzel :)
14 mayıs 2011 saat 13.15
güneş burcu boğa
ay burcu terazi (romantik aşka aşık,arkadaş canlısı)
venüs burcu koç ( tutkulu dışa dönük hareketli ve neşelidir)
mars burcu boğa ( oldukça çalışkan, elindekilerin kıymetini bilen, dostlaeına önem veren )
herşey oldukça güzel :)
tabiiki canım
13 temmuz cuma
güneş burcu yengeç (ikinci 10 günlük kısımda diğer yengeçlere göre daha kararlı iradelidir)
ay burcu boğa ayakları herdaim yere sağlam basar, anne değerlidir
venüs burcu ikizlerdir ( gençlik zamanında gönül ilişkileri değişkenlik sergileyebılır,ya da ilerde partnerinden değişiklik yapmasını isteyebılır,yetişkinik zamanını ay burcu etkiler )
mars burcu terazi ( çatışma ve kavgadan hoslanmaz,çalışkan,hareketlidir...
Genel olarak güzelliklerden hoşlanan tatlı biri olcak bebişin tatlım:) sağlıkla al kucağına ..
RİMELCİMMM
DRUN PROGRAMI VE BENİM SANCILARIM NEDENİYLE 12 Sİ SABAH 9:30 A VERDİ SEZERYAN GÜNÜ VE SAATİNİ...
ÇOK OLDUM BİLİYORUM AMA, KONUN TAM BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEYLERİ ÖĞRENMEM İÇİN GEREKLİ OLAN ŞEYLERİ SUNUYOR...
BU SON OLUR UMARIM (SANCIM FLN TUTMAZSA:d)
mrb
benimde bi kızım var ekim 8 dogumlu :) şimdide bi oglum olucak kısmet olursa oda kasım 7 de dogucaktı ama sezeryan olunca bi hafta on gün ileri olucak ekim sonlarına dogru yani sence hangi gün dogum olursa karakteri güzel olur ben boga burcuyum eşim kova burcu oglumda akrep olucak galiba
yorumun için şimdiden teşekkürler
benim henüz bebeğim yok, acaba 21 mayıs 1987 saat 17:00 desemkızmazsanız keşke baksanız çok deli güzel olurdu kii keşke baksanız
Benim dogum tarihim 09.01.1983 saat 9:00
Esiminki 21.09.1980
Kiziminki. 05.01.2009 saat 11:55
Ve suan hamileyim muhtemel dogum tarihi 05.01.2013
Tabi Sezaryan olmazsa normal istiyorum ama net değil
Ailecek bize bakabilirmisiniz ? Çok olmazsa şimdiden teşekkürler
benim kızımda 12 haziran 2012 de saat 15.05 te doğdu. Banada yorum yaparmısınız?
selam benimki acil. tahmini doğum tarihi 1 ağustos 2012. sezeryan olacağım için bana uygun bir tarih verebilirmisin. şimdiden teşekkürler.
benimde tahmini doğum tarihi 1 ekim ama dr um 28 yada 29da eylülde alacağını söledi büyük ihtimal 29eylül olacak yorum yaparmısınız...
eşinin güneş burcu başak
ay burcu kova (duyguları ve aklı bırlıkte çalışır,evlılıgınde dostluk onemlıdır)
venus burcu aslan (karsı cınsın kolayca ılgısını cekebılme ozlellıgı)
mars burcu akrep (büyük irade sahıbı,güvenılır bı ınsan ve herkesın boyle olması gerektıgını dusunur.hataları kolay affetmez)
senın güneş burcu oğlak
ay burcun akrep (büyük sezgi gücü,iç dünyasını cok ender açar,gözlemci,azimli.cınsellıge onem veren)
venus burcu kova(uyumlu kişilerden hoşlanır, bu özellık bı mıktar eşinde de mevcut)
mars burcu kova(insanlıgın tumunu dusunur,evrenseldır,eşsiz düşüncelere sahıp,özgür davranmak ıster)
31 aralık 2012-01 ocak 2013
güneş burcu oğlak
ay burcu aslan ( görkemli gösterişli sosyal sevdıklerıne fedakar)
venus burcu yay(ozgurlugune düşkün dobra)
mars burcu (insanlıgın tumunu dusunur,evrenseldır,eşsiz düşüncelere sahıp,özgür davranmak ıster)
02-03 ocak 2013
ay burcu başak( eleştirmen,titiz detaycı, arkadaş ilişkilerinde alçakgönüllü)
04-05 ocak 2013
ay burcu terazi (aşka ve güzelliğe aşık,popüler,karızmatık, kendını keşfetmeyı ısteyen)
bence 31 aralık-1 ocak
birde 4-5 ocak gayet uyumlu bı kısılığı saglar..
yeşimcim sana bi kaç topıkte rastlamıstım.. sağlıkla kucagına alırsın ınsallah bebeğini. Allahım nazarlardan saklasın..
merhaba :)
12 haziran 2012
güneş burcu ikizler
ay burcu koç (hayatının hıc bır noktasında ikinci planda olmak ıstemez, aktif dışa dönük, bağımsız,öğütten hoşlanmaz)
venus burcu ıkızler ( mantıklı meraklı,karsısındakını nasıl etkıleyeceını ıyı bılen,tatlı konusan,aşkta değişikleten hoşlanan)
mars burcu başak (ilgisini çeken tüm meslek dallarında başarılı olur,genelde ünlülerın mars burcu başaktır)
kızın özellıkle meslek hayatında çok başarılı olacak gıbı gorunuo canım.. aşkta ıstıkrarlı olmayı ıse anne-baba olarak ornek olarak öğretebılırsınız..Allah analı-babalı büyütsün canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?