- 26 Temmuz 2014
- 313
- 74
- 38
- Konu Sahibi selvboylum
-
canımm ya bu konuyu bilmiyorum ama okuyunca üzüldüm geçmiş olsun Rabbim hiç yaşamamış gibi geçirsin inşAllah.Hep dua et canım tüm dualrm sizinle ömrü varsa yaşıycak zaten sen dikkat et kendne yorma kendinii
ayy çok sağol canım benimm aminn inşallah...Rabbim meleklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...canımm ya bu konuyu bilmiyorum ama okuyunca üzüldüm geçmiş olsun Rabbim hiç yaşamamış gibi geçirsin inşAllah.Hep dua et canım tüm dualrm sizinle ömrü varsa yaşıycak zaten sen dikkat et kendne yorma kendinii
27. Haftanın içindeyim. .. sürekli yatma ve dinlenme halindeyim... sen kaçıncı haftadasin canım? Bir de derecesi neydi?Kotu düşünmemekte fayda war. Bende de aynı durum war ve ilk gebeliğim ;( kaçıncı haftandasin durumun nası
Canım birkaç gündür doktora gidip geliyorum. Son durum kısmen kapamış ilk güne göre çok az yukarı çıkmış ii dinlenirsem düzelme ihtimali varmış dedi doktor. Ama fiziksel her türlü aktivite yasaklandı. Dikkatli ol sende inş hiç bir sıkıntı yaşamadan doğuracazAnladım canım çok geçmiş olsun. ... doktordan gelince buraya da yazabilir misin??
İnşallah canım sen de dikkat et kendine. .. benim tam kapatiyor... cok sagol burada beni de bilgilendirdigin için. ..Canım birkaç gündür doktora gidip geliyorum. Son durum kısmen kapamış ilk güne göre çok az yukarı çıkmış ii dinlenirsem düzelme ihtimali varmış dedi doktor. Ama fiziksel her türlü aktivite yasaklandı. Dikkatli ol sende inş hiç bir sıkıntı yaşamadan doğuracaz
Amin inşallah cümlemize de... benim total malesef. .. 36 ya kadar olduğunu bilmiyordum bana umut oldu çok sağol. ..Rabbim inşallah sana bana ve isteyen herkese o günü hayırlısıyla gösterir. ..Daha çekilme ihtimali var 36 ya kadar sen dinlenmeye dewam et ve moralini bozma. Bende 22 de kondu bu tanı hep çekilir umuduyla bekledik ama 37 deyim ve hic kıpırtı yok ama şükrettigim cok sey war. Parsiyel. ayın 8 inde gidip gun belirleyeceğiz doktorumla. Suan tek duam o güne hayirlisiyla kavuşup hayirlisiyla çıkmak bu durumdan. Sana tavsiyem doktorunu iyi seç ve buyuk bi hastanede yap doğumunu.
Ayy maşallah size darısı başıma inşallah. ..ne güzel bir hikaye. .çok sevindim buraya da yazdığın için canım çok teşekkür ederim. ..inşallah bende bu günleri hatirladikca gulerim...peki tam mi kapatiyordu canımcanım merhaba banada plesenta previa teşhisi konuldu doktorum banada çok korkunç şeyler söledi rahminin alınmasını geç sidik kesene sıçramış dedi ve beni fakülteye yönlendirdi fakültedeki doktorum ise tam aksini söledi evet plesenta previa sın ama sidik kesenle alakası yok dedi rahime yapışıklığını açınca görebiliriz dedi ve benim kanamlrım başladı 29 haftalık ken yattım hastaneye 36+5 sezaryanla aldılar bebeğimi ve rabbime şükürler olsun ki ikimizde çok sağlıklıyız normal bir sezaryan gibi olmuş ameliyatım kan takviyesine bile gerek kalmamış 45 gün hastanede yattım ben hiç bir şey yapmama rağmen her hafta kanamam oluyodu ve kendiliğnden duruyodu çok stres yaptım sinirlerim çok bozuldu ama sonu güzel oldu ALLAH ın izniyle bol bol dua et her şeyi yüce rabbim bilir ona sığın ben şimdi o hallerime gülüyorum biliyomusun hiç strese gerek yokmuş bende senin için dua edicem ALLAH yardımcın olsun sakın korkma herşey güzel olur inşallah sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ALLAH a emenet ol...bu arada risk her zaman yokmu hayatımızda normal doğumda bile risk var o yüzden kafana takma bence benden sana tavisiye
Aminn inşallah canım benim 3. Daha once 2 Sezaryen gecirdim.. ölü doğum falan da oldu bu 3.nun dışında canımve ben hastanede yatarken 3 gebe daha vardı. Biri total, onunda herşeyi yolunda gitti.Öteki en ağırıydı plesanta previa acreataydı.Onun rahmini aldılar.En kötü ihtimal o olur.Total yada marjinal olması önemli değil.Önemli olan yapışıklığı. Yapışıksa ayırmaya çalışıyorlar.Ayıramazlarsa kanama olursa en kötü ihtimal rahim alınır.Bebeğin ile sen kurtulunda gerisi önemli değil bence.İnşallah seninde herşey yolunda gider. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Bu arada kaçıncı gebeliğin,ve daha önceden rahim ameliyatı kürtaj düşük falan yaşadınmı.?
Allah yardımcın olur inşallah canım... inşallah hayırlisiyla bebişini sağlıkla alır gelirsin:) çok sevindim Allah yar ve yardımcın olsun:) ayy doktordan gelince ve doğumdan sonra hayırlısıyla inşallah buraya da neler olduğunu nasıl geçtiğini yazar mısın canım? ?Ben bugun doktorumla görüşmeye gidicem.gun belirlemek icin.37 - 5 teyiz bugun.dualarinizi bekliyorum. Allah in izniyle hepimizin guzel hikayeleri olur insalah
Amin canim seninde ve cumlemizin de inşallah. .bana çok güzel destek oldun Allah razı olsun canımm... ne güzell darısı başıma artık Rabbim o günleri bana da ve isteyen herkese de gösterir inşallahALLAH bağışlasın canım evlatlarını benimde 3. bebeğim diğer iki doğumum normal doğum olmuştu 2 aylık oldu bile şimdi kızım yaşadığım herşeyi unutturdu bana...:) DUALARIM SENİNLE
All
Allah yardımcın olur inşallah canım... inşallah hayırlisiyla bebişini sağlıkla alır gelirsin:) çok sevindim Allah yar ve yardımcın olsun:) ayy doktordan gelince ve doğumdan sonra hayırlısıyla inşallah buraya da neler olduğunu nasıl geçtiğini yazar mısın canım? ?
nerdesin canım doktor ne dedi??merak ettim gün aldınız mı??All
Allah yardımcın olur inşallah canım... inşallah hayırlisiyla bebişini sağlıkla alır gelirsin:) çok sevindim Allah yar ve yardımcın olsun:) ayy doktordan gelince ve doğumdan sonra hayırlısıyla inşallah buraya da neler olduğunu nasıl geçtiğini yazar mısın canım? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?