plasenta previa konusu:(

Ewet gun aldık Pazartesi insalah hayirlisiyla su iki gunü de atlatiriz da Pazartesi size durumdan haberdar edebileceğim saglıgı da verir Rabbim. Duanızda beni de unutmayın. Senin durumun nası sıkıntın yoktur insalah

Yataktayim canim dinleniyorum..ayy çok
sevindim Allah yar ve yardimcin olsun insallah..bebisini sag salim kazasiz almayi nasip etsin Rabbim dualarim seninle...kac haftalik oluyor canim pazartesi gunu...darisi basima insallah..

Ewet gun aldık Pazartesi insalah hayirlisiyla su iki gunü de atlatiriz da Pazartesi size durumdan haberdar edebileceğim saglıgı da verir Rabbim. Duanızda beni de unutmayın. Senin durumun nası sıkıntın yoktur insalah
canım nerelerdesin nasılsın haber ver bize de

Merhaba ben de bugün öğrendim plasenta pelvia total olduğumu23. Haftamdayim doktor hemen rapor yazdi doğuma kadar dinlen dedi tüm olasılıkları da söyledi tabii ki..ameliyatini daha teşekküllü bir hastahanede olmalisin bir ekiple yapılacak burasi küçük bir şehir burada olma dedi..içimi ferah tutuyorum çoğunlukla 2 yaşında bir kizim daha var onun için :) ama nazen de korku basiyor aniden kanamam olursa müdahale edebilirler mi daha önce kanamam olmadi öyle nasil oluyor bardaktan bosanircasina mi adiyamandayim o kadar da çaresiz değillerdir diye düşünüyorum mudahalede ama kismet artik:) hepinize allah şifa versin öyle paylaşmak istedim..

Geldimmm rabbime şükürler olsun Pazartesi gunü bebeğimi kucağıma alabildim. Simdi uyuyo anca vakit bulabildim insalah Rabbim tüm sıkıntı da olan kullarına yardım etsin önlemlerinizi alın kendinizi ona bırakın baska hicbisey iciniZi ferah tutun ki insalah hersey yolunda gidicektik. Darısı sizlere olsun insalah. Ben 38-5 ken oldum.plasenta previa total olduğunu sezaryan da dogrulandi. Yapisiklik varmış. Simdi iyim Rabb'ime şükürler olsun

Gecmis olsun canim... Burada boyle birbirimize paylasarak yardimci olmak beni cok mutlu ediyor...sonucta birbirimizin derdinden yine biz anlariz:) zaten tek yapmamiz gereken dedigin gibi icimizi ferah tutmak ve Allah a yonelmek...ben de seninle ayni korkulari paylasiyorum canim... Umarim gonlune gore bir yerde dogumunu sag salim hayirlisiyla yaparsin, yapariz:) Allah yardimcimiz olsun insallah...

Amin insallah canim...gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah canim... Darisi basima artik:) cok sevindim yaa... Canim sen dogumdan once surekli dinleniyor muydun acaba?

canım bu arada doğumda ve doğumdan önce kanaman oldu mu??doğumda kan takviyesine gerek kalmış mıydı??doğuma kadar sürekli dinlendin mi??bir de hangi hastanede doğumunu yaptın canım...doktorun riskli gebelik uzmanı mıydı?? (tabi herkese göre değişiklik gösterebilir:))lütfen kusura bakma seni soru yağmuruna tuttum canını sıktım sanırım ama hem ben bir yandan fikir edinmek istiyorum hem de böyle güzel hikayeler bana moral oluyor:) lütfen kusura bakma:)

Evet ben de bu sorulari dusunuyordum benimki de total rahmi almadan yapisikligi acabildiler mi? Ameliyat sonrasi ayağa kalkman uzun sürdü mü normal sezaryen gibi mi (gerçi kaçıncı dogumun daha önce sezaryen oldun mu bilmiyorum ama)? Neyse ki her şey yolunda sonuçta rabbim bize de nasip etsin inşallah sağ salim sağlıklı dogumlar. ..Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini

Son ana kadar hep umutlanmistim ama olmadı çekilmemişti. Elimden de bisi gelmiyo du bolca dua ettim hep ki herseyin yolunda gitmesi icin
Amin insallah canim...gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah canim... Darisi basima artik:) cok sevindim yaa... Canim sen dogumdan once surekli dinleniyor muydun acaba?
amin insalah tatlım darısı basına icini ferah tut hersey yolunda gidicek insalah sürekli bunu tekrarla. Benim kanamam olmamıştı ama olacak diye sürekli uyardı doktorum oyuzden dinlenme halindeyken ewi isi bıraktım hepten. Kanaman yok diil mı

Estagfirullah.kanama normal sınırlarda oldu kanım cok cok düştü ama Demir ilaçlariyla toparlamaya çalışıyorum. Takviye yapılmadı.hastanem üniversite hastanesi olduki sende buyuk bi hastane tercih etmelisin doktorum riskli gebelik uzmanimiydi bilmem ama profesördu.

Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bizleri de yawrularimiza bagislasin hep boyle dua ettim. Benim ilk gebeliğim olmasının etkisi vardı.normal
Sezaryan gibiydi.spinal oldum.felaket bas agrisi çekiyorum aman dikkat edin napmali bilmiyorum ama bunlara hazirli olun.

1 fatıha 3 ıhlas okudum...allahım yardımcın olsun bol bol elem neşrahleke duası var kolay dogum için onu oku bol bol....eger sayılı okursanda haber ver sana okumanda yardım ederım ..allahım senı ve bebegını kousun amınnn

Allah razı olsun canım benim çok sağol..çok sevindim...:)aminn inşallah cümlemizi de...

hayır canım şimdilik kanamam yok çok şükür

canım bir şey daha sorcam... ben şimdi medical park a gidiyorum...doktorum op. dr. Ahmet Yılmaz...ben kendisinden çok çok memnunum ve beni çok rahatlatıyor kendisi....riskli gebelik uzmanı..bu işte tecrübesi de var....doğumu da hayırlısıyla orda yapmak istiyorum...sen ne dersin??ben üniversiteye gittim ama orda daha kötü şeyler söyleyip yine moralimi bozdular..bakan bir de hocaların öğrencisiydi...sence medical park mıdır acaba ya da üniversite midir...? kime güveneceğimi şaşırdım valla:)

Allah senden tekrardan razı olsun canım benimm...Ben Kur-an okumayı bilmiyorum ama böyle kısa sureleri biliyorum....bana bol bol dua eder misin?

ederım canım etmemmı allahım sana ve bebegıne saglık versın inş. kısa bır duadır okursan çok ıyı olur ...
Çok teşekkür ederim canimm...Allah razi olsun öğrenmeye calisicam inşallah....

benden size tavsiye kesinlikle üniwersite hastanesi benim doktorumda plesenta previa uzmanlık alanıydı ama senin tam teşekküllü bir hastanede yapman gerek doğumunu çünkü riskli dedi 24 saat ameliyathanesi hazır bulunan bir hastane olcak ve profösörler yapacak dedi ve öle oldu ben hastanede yatarken kanamam oluyodu canım ve acil alındım ameliyata kasılmalarımda başlamıştı çünkü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…