- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
- Konu Sahibi selvboylum
-
Anladimm... Ben de kararsizlik içindeyim hangisi diye... Geçenlerde üniversiteye gittiğimde moralimi çok bozdular ben de bi daha gitmem oraya dedim ama bakalim artik yaa...benden size tavsiye kesinlikle üniwersite hastanesi benim doktorumda plesenta previa uzmanlık alanıydı ama senin tam teşekküllü bir hastanede yapman gerek doğumunu çünkü riskli dedi 24 saat ameliyathanesi hazır bulunan bir hastane olcak ve profösörler yapacak dedi ve öle oldu ben hastanede yatarken kanamam oluyodu canım ve acil alındım ameliyata kasılmalarımda başlamıştı çünkü...
Geçmiş olsun canim korkutmsa sakın kendini Allah yardimcin olsun... Kaç haftaliksin?slm arkadaşlar bende kanamadan dolayı doktora gittim pilasenta aşağıda dediler bide bebeğin eşi yüzde elli ayrılmış kanamalarım çok fazla oldu ölücem diye bende korktum bi haftadan fazla yatım hastanede şimdi evdeyim ne olucağını bende bilmiyorum ..
senin adına çok sevindim canım yaa darısı başımıza....Slm kızlar bende 24 te plasenta previa marjinal teşhisi konmuştu şuan 29. Haftamdayım ve plasentanın yukarı çıktığını söyledi doktor bol bol dinlenin inş sizlerinkinde de düzelmeler olur
senin adına çok sevindim canım yaa darısı başımıza....
sen sürekli dinlendin mi canım?? hani yukarı çıkmadan önce...
Rabbim bebişlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Ne guzell...Evet canım hep dinlendim sadece yemek ve tuvalet için kalkıyordum. Bir ay boyunca doktora gitmedim zaten kanamam olmadıkça gelme demişti gittiğimde hafif yukarı çıkmış dedi yine iş yapmıyorum ama arada 5-10 dklık yürüyüşlere başladım
Hiç bi zaman umudunu yitirme değişiklik olmasa bile inş sağ salim kucağına alırsınNe guzell...
Ben de hep dinleniyordum hala da ayni ama artik ev icinde ayaklandim hep... Umarim doktor buna bir sey demez... O da mecburi biraz.... Ben en son gittigimde durum hala ayniydi ama Allah tan umit kesilmez...
Amin canim insallah sen hangi hastaneye gidiyorsun?Hiç bi zaman umudunu yitirme değişiklik olmasa bile inş sağ salim kucağına alırsın
Ben Mersin'de özel bi hastaneye gidiyorum sen hangi şehirdesinAmin canim insallah sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben bursadayim canim ama riskli gebelik icin burdaki arkadaslar universite daha iyi olur demislerdi ben de ozel bir hastaneye gidiyorumBen Mersin'de özel bi hastaneye gidiyorum sen hangi şehirdesin
Benim gittiğim hastanenin bebek yoğun bakımı çok iyi en azından bebek emin ellerde olur diye düşündüm üniversite de çok ii ama ne zaman üniversite hastanesine gitsem kobay gibi hissediyorum kendimi tahlil üstüne tahlil istiyorlarBen bursadayim canim ama riskli gebelik icin burdaki arkadaslar universite daha iyi olur demislerdi ben de ozel bir hastaneye gidiyorum
Aynen oyle yaa zaten universiteye gittigimde moralimi cok bozmuslardi o yuzden bir daha gitmem diyordumBenim gittiğim hastanenin bebek yoğun bakımı çok iyi en azından bebek emin ellerde olur diye düşündüm üniversite de çok ii ama ne zaman üniversite hastanesine gitsem kobay gibi hissediyorum kendimi tahlil üstüne tahlil istiyorlar
Slm kızlar bende 24 te plasenta previa marjinal teşhisi konmuştu şuan 29. Haftamdayım ve plasentanın yukarı çıktığını söyledi doktor bol bol dinlenin inş sizlerinkinde de düzelmeler olur
Sizinki marjinal olduğu için herhalde doktorunuz universite ye yonlendirmedi yukari da çıkmış plesanta maşallah. .. benimki totalisti en son gittiğimde bakalim inşallah hakkimizda hayirlisiFITIFITIColdst: 37158452 .!.:Slm kızlar bende 24 te plasenta previa marjinal teşhisi konmuştu şuan 29. Haftamdayım ve plasentanın yukarı çıktığını söyledi doktor bol bol dinlenin inş sizlerinkinde de düzelmeler olur
Belki de ondandır ama çıkan bi çok kişi aradı ve çıkabilir üzme kendini dedi inş sizinkilerde öyle olurSizinki marjinal olduğu için herhalde doktorunuz universite ye yonlendirmedi yukari da çıkmış plesanta maşallah. .. benimki totalisti en son gittiğimde bakalim inşallah hakkimizda hayirlisi
Sizin doktorunuz kim?Belki de ondandır ama çıkan bi çok kişi aradı ve çıkabilir üzme kendini dedi inş sizinkilerde öyle olur
Forum yaşamdan ümit altıntaşSizin doktorunuz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?