plasenta previa konusu:(

Anladimm... Ben de kararsizlik içindeyim hangisi diye... Geçenlerde üniversiteye gittiğimde moralimi çok bozdular ben de bi daha gitmem oraya dedim ama bakalim artik yaa...

slm arkadaşlar bende kanamadan dolayı doktora gittim pilasenta aşağıda dediler bide bebeğin eşi yüzde elli ayrılmış kanamalarım çok fazla oldu ölücem diye bende korktum bi haftadan fazla yatım hastanede şimdi evdeyim ne olucağını bende bilmiyorum ..

Geçmiş olsun canim korkutmsa sakın kendini Allah yardimcin olsun... Kaç haftaliksin?

Slm kızlar bende 24 te plasenta previa marjinal teşhisi konmuştu şuan 29. Haftamdayım ve plasentanın yukarı çıktığını söyledi doktor bol bol dinlenin inş sizlerinkinde de düzelmeler olur

Slm kızlar bende 24 te plasenta previa marjinal teşhisi konmuştu şuan 29. Haftamdayım ve plasentanın yukarı çıktığını söyledi doktor bol bol dinlenin inş sizlerinkinde de düzelmeler olur
senin adına çok sevindim canım yaa darısı başımıza....
sen sürekli dinlendin mi canım?? hani yukarı çıkmadan önce...
Rabbim bebişlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

Evet canım hep dinlendim sadece yemek ve tuvalet için kalkıyordum. Bir ay boyunca doktora gitmedim zaten kanamam olmadıkça gelme demişti gittiğimde hafif yukarı çıkmış dedi yine iş yapmıyorum ama arada 5-10 dklık yürüyüşlere başladım

Ne guzell...
Ben de hep dinleniyordum hala da ayni ama artik ev icinde ayaklandim hep... Umarim doktor buna bir sey demez... O da mecburi biraz.... Ben en son gittigimde durum hala ayniydi ama Allah tan umit kesilmez...

Ne guzell...
Ben de hep dinleniyordum hala da ayni ama artik ev icinde ayaklandim hep... Umarim doktor buna bir sey demez... O da mecburi biraz.... Ben en son gittigimde durum hala ayniydi ama Allah tan umit kesilmez...
Hiç bi zaman umudunu yitirme değişiklik olmasa bile inş sağ salim kucağına alırsın

Ben bursadayim canim ama riskli gebelik icin burdaki arkadaslar universite daha iyi olur demislerdi ben de ozel bir hastaneye gidiyorum
Benim gittiğim hastanenin bebek yoğun bakımı çok iyi en azından bebek emin ellerde olur diye düşündüm üniversite de çok ii ama ne zaman üniversite hastanesine gitsem kobay gibi hissediyorum kendimi tahlil üstüne tahlil istiyorlar

Aynen oyle yaa zaten universiteye gittigimde moralimi cok bozmuslardi o yuzden bir daha gitmem diyordum

Öncelikle çok geçmiş olsun canım...

Şubat ayında doğum yaptım ve geçen yıl Eylül ayında bana da aynı teşhis konulmuştu,eşim neredeyse beni kucağında taşıyacaktı korkudan çünkü öncelik bnm hayatımda tam 3 kez şiddetli kanamaya hastaneye taşındık doktorum sabah kadar yanımda dil döktü bana ağlama üzülme atlatıcaz diyerek büplesenta aşağıdaydı ve ayrılma başlamıştı Eylül ayından Aralık ayına kadar annem kayınvalidem ve eşim evde yanımda kaldı sürekli ev içinde ufak yürüyüşler ve temel ihtiyaç dışında hiç birşey yapmadım doktorumun tavsiyesiyle ve 2 haftada bir ultrasonlar bakıldı kan tahlilleri yapıldı plesenta yukarı çıkmımıyor ama ayrılma varsa zamanla kapanıyor uzan rahatça kitap oku film izle ve moralini yüksek tut ve doktorum 35. Haftada sezeryanla alırız dedi ama gebelik sağlıklı ve iyi gittiğinden ben 38. Haftamda kendi sancılarımla gittim ama yinede biz sezeryanla doğum gerçekleştirdik

Biraz uzun oldu ama kendini üzme bebeğini kasma hersey güzel olacak unutma

FITIFITICAN merhaba ben de mersindeyim Ortadoğu'da saffet beye gitmeyi düşünüyorum ilk dogumumi da orada yapmistim ama himmet bey b ddoğumu muhakkak üniversite hastanesi nde yapmalisin riskli dedi bilemedim ben de sen hangi doktora gidiyorsun özelde doktorun yaparim burada dedi mi? Selvboylum ben de hiç istemiyorum universitede doğum gelen giden asistanlara seyirlik malzeme oluyorsun ben de 25. Haftami bitirdim şükür kanama yok evdeyim dinleniyorum ama öyle surekli yatmiyorum yemegi falan yapıyorum bir de kzim var oglene kadar okulda onunla da ilgileniyorum siz öyle diyince tirstim şimdi

58452, member: 610327"]Slm kızlar bende 24 te plasenta previa marjinal teşhisi konmuştu şuan 29. Haftamdayım ve plasentanın yukarı çıktığını söyledi doktor bol bol dinlenin inş sizlerinkinde de düzelmeler olur[/QUOTE]
Senin pleaantan yulari coktigi

FITIFITIColdst: 37158452 .!.:
Sizinki marjinal olduğu için herhalde doktorunuz universite ye yonlendirmedi yukari da çıkmış plesanta maşallah. .. benimki totalisti en son gittiğimde bakalim inşallah hakkimizda hayirlisi

Sizinki marjinal olduğu için herhalde doktorunuz universite ye yonlendirmedi yukari da çıkmış plesanta maşallah. .. benimki totalisti en son gittiğimde bakalim inşallah hakkimizda hayirlisi
Belki de ondandır ama çıkan bi çok kişi aradı ve çıkabilir üzme kendini dedi inş sizinkilerde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…