plasenta previa konusu:(

Arkadaşlar bol bol su için....ben günde 5 litre içiyodum Allahın izniyle hiç bişi olmayacak merak etmeyin hamileliğinizin tadını çıkarın ben şimdi çok pişmanım kendimi ve bebeğimi strese soktuğum için bunların hepsini ben yasadım neler sölediler insanın elinde deil biliyorum ama stres yapmayın inşallah benim herseyin yolunda gittiği gibi sizinde öle olur

Hiç sesin çıkmıyor canim merak ettim ne yaptin nasil oldun ogurdun mu hastanede misin hala?

Cnm moral oldun bize bendede total var vasiyetimi hazirliorum simdidrninsanin elinde degil tabi korkuosun

öncelikle Allah tamamına da erdirsin canım... benim sonradan detaylı ultrasonda belli oldu belki daha önce de vardı ama doktorum bir şey söylememişti.... herşeyi birden söyledi o zaman

evdeyim canım yataktayım günleri böyle geçirmeye çalışıyorum işte ağrılarım da var biraz ama inşallah geçecek...

Ay maşallah 37.haftaya gelmişsin sağ salim az kalmış artik korkularin geçmiştir tehlikeli haftalari atlattin şükür allahın izniyle kuveze falan girmeden direk kucağına alirsin bebegini bundan sonra çok sevindim doğumdan sonra da haber ver habersiz birakma

Canim ben Rabb ime çok şükür 12 kasim carsamba doğum yaptim
Ama doğum çok zor oldu rahim alindi plasenta yapışıkmis üstüne bir de
Yapışık olduğu için kanama çok olmuş ve durduramamişlar doktorum rahim alinmasaydi şuan belki hayatta olmayabilirdin dedi bayaa uğrasmislar doktorum bir turlu icinden cikamiyorduk dedi..sonuç rahim alindi
Ama Allah a çok şükür aldim kucagima bebisimi Elhamdülillah.... Siz de inşallah saglikla hayirlisiyla alirsiniz kucaginiza bebisinizi...

Güle güle büyüt bebeğini olsun sağlıkla cikmissiniz ya ikiniz de önemli olan o alah olmayanlara da versin tattirsin bu duyguyu çok sevindim gözün aydin darisi hepimizin başına. ...

Güle güle büyüt bebeğini olsun sağlıkla cikmissiniz ya ikiniz de önemli olan o alah olmayanlara da versin tattirsin bu duyguyu çok sevindim gözün aydin darisi hepimizin başına. ...
Amin inşallah çok sağol canim darisi basiniza

kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir...
durumlar nasıl?? hepinize sağlıklı, güzel, hayırlı doğumlar diliyorum kendinizi ve bebişinizi sakın strese sokmayın, her şeyin güzel olacağına mutlaka inanın, bol bol dinlenin ve dua edin... inşallah sizler de sağlıkla alırsınız kuzularınızı kucağınıza

cnm merhaba ıyı aksamlar. oncelikle cok gecmıs olsn demek istyrm ve senden bazı bilgiler almak istyrm.
banada esin asagıda dedi 22 haftalıkken.su an 27 haftalıgım ıkı gun snra kontrolum var eger yukarı cıkmadysa dahada cıkmaz galıba.bnde sezeryan dan cok korkyrm.normal dogumu cok istyrm.acaba hc mı sansım yok.birde esinin yapısık oldugunu önceden gormediler mı senin

teşekkür ederim canım iyi akşamlar... bence umudunu hiç kaybetme 35 li haftaları görüp de yukarı çıkanlar bile varmış... belli olmuyor sen yeter ki kendine ve bebişine dikkat et
sezeryandan neden korkuyorsun? tabi normal doğum her zaman daha sağlıklı ama durumlar elvermeyince yapacak bir şey olmuyor malesef:) plasenta previa olunca normal doğum şansı hiç olmuyor bildiğim kadarıyla
eşinin yapışık olduğunu da malesef doğumdan önce bilmiyorlar ameliyatta açıp görünce anlaşılıyor...

cnm bnde normal dogumun tadını cok almak isydm rabbim nasip etmeyeck galiba.smdi sen kac haftalıkken dogurdun bebekte bi sıkıntı flan oldu mu

cnm bnde normal dogumun tadını cok almak isydm rabbim nasip etmeyeck galiba.smdi sen kac haftalıkken dogurdun bebekte bi sıkıntı flan oldu mu
hayırlısı olsun canım...36+4 de doğdu benim kuzum... çok şükür bir sıkıntımız olmamıştı sadece biraz sarılığımız vardı o da genelde bütün bebişlerde oluyor

hayırlısı olsun canım...36+4 de doğdu benim kuzum... çok şükür bir sıkıntımız olmamıştı sadece biraz sarılığımız vardı o da genelde bütün bebişlerde oluyor
ohh masallah yaaa.ne gzl.bi sıkıntı olmamasına gercekten cok sevindim.bir de bsy daha soracagım.hani sonucta bzm erken dogum rskimiz cok fazla.bunun için bebegin gelişmesine faydası olacak ek herhangi bsy yaptın mı

ohh masallah yaaa.ne gzl.bi sıkıntı olmamasına gercekten cok sevindim.bir de bsy daha soracagım.hani sonucta bzm erken dogum rskimiz cok fazla.bunun için bebegin gelişmesine faydası olacak ek herhangi bsy yaptın mı
Bebeğin gelişmesine faydası olacak ek olarak hiçbir şey yapmadim ama hani kanama riski olduğu için doktorum sürekli yat diyordu canim... Sen gelisim icin önerileri netten arastirabilirsin çünkü faydali öneriler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…