plasenta previa konusu:(

Canım yeni gördüm ya total diye sanırım öyle söylendi sana bana kadın doğumdakilerle ümit bey doğumla ilgili hiç bişey söylemedi yani hiç üniversiteye git demediler belki durumum daha iyi die denmedi eğer riskli bi durum varsa üniversitede bi bayandan bahsediyorlar adını hatırlamıyorum ama riskli gebelikte çok iyimiş bi gidip muayene ol bence bakalım o ne önerecek

Yok bi Saffet bey yapabiliyormus bu ameliyati zaten ona gitcem. Ümit beyi bilmiyorum ama himmet bey veya ahmet ışıktan a bi görün ki stersen biliyormusun bilmiyorum ama onlar o hastanenin en iyi doktorlari.saglikla kucağına alirsin bebisini inşallah teşekkür ederim..

Kusura bakma canim yazamamistim...tesekkur ederim canimm boyle bana destek olmaniz beni cokk mutlu ediyor....boyle sonucu guzel benimle ayni durumun pozitif yonunu de gormek cok iyi oluyor.... Darisi basimaa....

Son düzenleme:
Yok canim niye tirstin ki? Biz de seninle ayni durumdayiz... Ben de bilemedim ki simdi herkes universite diyor ben de universitede yapmak istemiyorum orasi benim mralimi cokk bozuyorr

Biraz önce doktordan geldim kizlar plasenta yapışık değilmiş çok sevindim paylaşmak istedim bebek çok iyi ama hala totalis mesaneyi falan heryeri sikistiriyormus plasenta yerinden kipirdamiyor çıkışı kapatmış tamamen 26 dayim inşallah sorunsuz 37. 38. Haftalari görürüm. ...

İnsallah canim hepimiz de....cok sevindim iyi olmaniza...
Ama bildigim kadariyla plasentanin yapisik olup olmadigi dogumdan once belirlenemiyormus cogu yerde de oyle yaziyor ve sanirim doktorlar da oyle diyor.. Yani yapisikligi dogumdan once belirlenemiyor diye biliyorum ben... Acaba yanlis mi biliyorum kiii?? Zaten nette de oyle yaziyordu ama bilemedim simdi yaa....
Bu arada bizi de habersiz birakmadigin icin cok tesekkurler canimm...

Ben de öyle biliyordum ama arkadaşımın rahmi alindi çok iyi bir doktoru vardi o dogumdan önce yapışık olduğunu söylemişti ayiramazsak aliriz demişti. Bu doktor da üniversite de tavsiye üzerine gittim yapışık degil dedi bak diye gösterdi ama ne anliycam ben :) adam durduk yere hiçbişey okmaz korkma tok bişey bunda demez herhalde. ..ama ben yine de riskli gebelik uzmaniyla yapcam doğumu

tabi ki de mutlaka riskli gebelik uzmanı olmak zorunda benim de:)

Medikal ewet buyuk bi hastane ve doktorun hastaya memnuniyeti de onemli o yüzden ordan memnunsun daha özenli bi yer cunku. Ama herzaman icin üniversite hastanesini seçmesi isterim ne kadar asistan da olsa sana bakan orda onlakn hocaları var ve bu vakaları cok cok gördükleri icin daha rahatlar. Son durumun nedir dogum tarihi hakkında ne dendi previanin son durumu nedir belki ona görede bi yorum yapilabilir

Canim senin de totaldi sanirim hareket yok mu plasentada sende de..ben pek umutlu degikim aetik plasentanin yukari cikmasindan cunku cocuk da buyudu artik hareket alani da daraldi boylegidecek herhalde sen benden cok ilerdesin insallah sagsalim dogumdan sonra beni de haberdar et durumundan.[/QUOTE]

ayy canım kusura bakma ben daha yeni görüyorum yazdıklarını çok sağol:) yok canım hala yok plasentada bir hareket hala aynı durum...amin canım inşallah hep birlikte sağ salim atlatırız bu günleri de çok sağol haber veririm merak etme ama sen de haberdar et bizi.. aradan zaman geçmiş ben daha yazıyorum ama olsun sen de ses ver:) U umutlumutluanne

Mrb bende totalimn maalesef hemde ilk gebelik daha once sezeryan yok kurtaj yok dusuk yok ama nasip

Iyi olur inşallah canm iyi düşün dikkat et kendine biz de korka korka 30lu haftalara geldik içini ferah tut iyi bi riskli gebelik uzmani bul mutlaka...
Ben de bayagi dir girmiyodum siteye selvboylum 30.haftadayim çok şükür kanamam olmadi henüz çok şükür evdeyim yatmiyorum sürekli evde temizlik dışındaki işleri yapiyorum daha sakinim artik senin de az kalmış 35desin böyle gider inşallah doktorun ne diyor ne zaman alacaklarmis belli oldu mu?

Ben 35de degilim 21deyim

Ben 35de degilim 21deyim

Yok canim benim daha belli değil inşallah sen de sağlıkla gelirsin bu günlere... Ben de artik evde islerimi falan yapiyorum... Sen de kendini sakın yorma bizi haberdar et tamam mı? Epeydir girmemiştin çünkü... Canim bir de unuttum ben kusura bakma senin de total mıydı?

Son düzenleme:
Mrb bende totalimn maalesef hemde ilk gebelik daha once sezeryan yok kurtaj yok dusuk yok ama nasip
Canım sen sürekli dinlen bak daha küçük yukarı çıkma şansı var unutma... Doktorun neler dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…