- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
- Konu Sahibi selvboylum
-
Bana da aynı şeyler söylendi ama kanama alanından bahsetmediler.. Sana tavsiyem sürekli dinlen. ben 2 aydır hep yatıyorum umudunu sakın kaybetme doktorun riskli gebeliklere bakıyor dimi?Totalim maalesef doktor bi olcen demedi:)rahmini alabilirim kanaman olabilir. Hersey dedi
Allah korusun ben de o yüzden korkuyorum ama Allah göstermesin yoktur öyle bir şey.. Bol bol dua et...Olum riskimiz varmi;(evet ankarada hacettepeye gidiorum sinan beksaca
Ayy canim korkma sakin Allah korusun hepimiz Allah'a emanetiz... Önceki mesajimda ayrintili yazamadim sana ama simdi yazmak istedim...Olum riskimiz varmi;(evet ankarada hacettepeye gidiorum sinan beksaca
ben şuan hastanede yatıyorum canım dün lekelenme var demiştim bir süre sonra hastaneye gittim yatış yaptılar tam taburcu olcakken baya bir kanamam olduT tubik2 ben selvboylumla kendim için dedim 30lar diye...selvboylum un dediği gibi bolca dinlen bize de dediler ayni şeyleri tüm ihtimalleri söylüyor doktorlar...
selvboylum lekelenmelere dikkat et canim yaaa az kaldi bi kaç hafta daha sık dişini korkma da doğsa bile artik hayati riski kalmadi kendini strese sokma
ben şuan hastanede yatıyorum canım dün lekelenme var demiştim bir süre sonra hastaneye gittim yatış yaptılar tam taburcu olcakken baya bir kanamam olduşuan hastanede yatıyorum canım lütfen bana bol bol dua edin olur mu? çok kötüyüm dualarınıza ihtiyacım var
Bu arada kanama olmazsa hastanede yatis gibi durum sozkonusumu
kızlar hepinizi allah kurtarsın inşallah korktuğunuz hiçbir şey başınıza gelmez ve miskokulu bebeklerinize kavuşursunuz. ben de 6 hafta içindeyim dün doktorum kesenin rahim ağzına yakın yerleştiğini ve tüm bu paylaştıklarınızın ilerde başıma gelebileceğinden bahsetti. öyle olacak demiyorum ama olabilir dedi. benim merak ettiğim sizlerin de ilk haftalarda doktorlarınız bu durumdan bahsetti mi yani sizin de keseleriniz rahme yakın mıydı yok değil se ilk kese muayenesinde keseleriniz normal olması gereken yerdeyken sonradan mı plesanta rahme yakınlaştı cevaplarsanız sevinirim.
Benim hep asagidaydi cnm hic yukari cikmadi ama cikmayacak diye bisi yok cikar belkide dua etcez.nasip bizimki işte imtihan dünyası.olmicez dimikorkuorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?