plasenta previa konusu:(

Totalim maalesef doktor bi olcen demedi:)rahmini alabilirim kanaman olabilir. Hersey dedi
Bana da aynı şeyler söylendi ama kanama alanından bahsetmediler.. Sana tavsiyem sürekli dinlen. ben 2 aydır hep yatıyorum umudunu sakın kaybetme doktorun riskli gebeliklere bakıyor dimi?

Ya kızlar çok özür dileyerek söylüyorum benim lekelenmem var şuan... biliyorsunuz riskli gebelik olduğu için olumlu yönden bakılmıyor geçenlerde yine olmuştu doktora gittim yorulmuşsun fazla ayakta kaldığın için olmuş demişlerdi... Bu sefer de kötü bir şey olmasın endişeleniyorum...

Olum riskimiz varmi;(evet ankarada hacettepeye gidiorum sinan beksaca
Ayy canim korkma sakin Allah korusun hepimiz Allah'a emanetiz... Önceki mesajimda ayrintili yazamadim sana ama simdi yazmak istedim...
Biliyor musun hissettiklerimi yaşadıklarımı aklimdan gecenleri resmen paylasiyorsun...
Bana da sana soylenilenlerin aynisi dendi ve aklimdaki dusunceler de seninle ayni... Ama Allah'in izniyle boyle bir şey hicc olmayacak insallah merak etme... Ben de bu kadar plasenta previa hikayesi duydum kimsenin öldüğünü de görmedim... İçini hep ferah tut sakin kendine sıkıntı yapma Allah yardimcimiz olacak inşallah... Sen de bol bol dua et kendine... Bol bol da dinlen inşallah sağlikla atlatacağız bunlari da...
Topigin geçmişine bakarsan orada S Seymi adli bir arkadasimiz çok şükür saglikla doğum yapti inşallah biz de onun gibi olacagiz...

T tubik2 ben selvboylumla kendim için dedim 30lar diye...selvboylum un dediği gibi bolca dinlen bize de dediler ayni şeyleri tüm ihtimalleri söylüyor doktorlar...
selvboylum lekelenmelere dikkat et canim yaaa az kaldi bi kaç hafta daha sık dişini korkma da doğsa bile artik hayati riski kalmadi kendini strese sokma

Kizlar sizin doktorunuz hangi sehirde ben ha ettepeye gittim profa odaya girdim 3-4ogrenci hoca benim uzerimden ders anlatio kobay gibi hissettim kendimi cok kotu oldum dedim noluoruz pat pat soledi herseyi agla agla icim cikti odadan cikinca

ben şuan hastanede yatıyorum canım dün lekelenme var demiştim bir süre sonra hastaneye gittim yatış yaptılar tam taburcu olcakken baya bir kanamam oldu şuan hastanede yatıyorum canım lütfen bana bol bol dua edin olur mu? çok kötüyüm dualarınıza ihtiyacım var

Hiç korkma canim 36yi görmüşsun şükür benim ilk kizimda 37de suyum geldi zaten Allahin izniyle doguracaksin sapasağlam ikiniz de kötü olma....haberdar et beni Allah yardimcin olsun dualarim seninle.

Bu arada kanama olmazsa hastanede yatis gibi durum sozkonusumu

Canim seni çok korkutmuslar bu kadar stres yapma gabeligine zararli kanaman olmayacaksa da olduracaksin ölüm riskini falan nerden cikariyosun kanaman olmadan yatirmazlar hastahanede her totalde de kanama olacak diye bi şey yok sen bolca yat dinlen hele olk cocugunsa daha rahat dinlenirsin korkma hic bir şey olmaz Allahn izniyle

Sen dogum yaptin dimi cnm doktorum direkt rahmini alabiliriz dediyaaa agla agla icim ciktiyatiorum sadece dinkeniorum

Ben 30. Haftadayim canim 2. Çocuğum ilkinde okmadi böyle bi şey bilmiyorum hiç neden olur nasil olur ama 200 kadinda bir görülen bir şey dedi.bugun doktora gorundum biraz yjkarihhareket etmiş pkasenta bu da iyi bi şey yani ...korkma :)

kızlar hepinizi allah kurtarsın inşallah korktuğunuz hiçbir şey başınıza gelmez ve miskokulu bebeklerinize kavuşursunuz. ben de 6 hafta içindeyim dün doktorum kesenin rahim ağzına yakın yerleştiğini ve tüm bu paylaştıklarınızın ilerde başıma gelebileceğinden bahsetti. öyle olacak demiyorum ama olabilir dedi. benim merak ettiğim sizlerin de ilk haftalarda doktorlarınız bu durumdan bahsetti mi yani sizin de keseleriniz rahme yakın mıydı yok değil se ilk kese muayenesinde keseleriniz normal olması gereken yerdeyken sonradan mı plesanta rahme yakınlaştı cevaplarsanız sevinirim.

Allaha teslim et kendini canım dua et hamilelerin duası tutarmış bende dua edicem bebegin ve senin için umudunu kaybetme

Benim hep asagidaydi cnm hic yukari cikmadi ama cikmayacak diye bisi yok cikar belkide dua etcez.nasip bizimki işte imtihan dünyası.olmicez dimikorkuorummmm

Evet canim benimki de aşağı yerleşmişti. Hatta3.ayimda koyu renk kanamam oldu sende de olabilir diye soyluyorum aağrısız koyu renk kandan çok korkma hemen doktoruna git.her kese asagida olanda da bu olmaz yat dinlen bol bol ayaklarini dik. Geçmiş olsun

Benim hep asagidaydi cnm hic yukari cikmadi ama cikmayacak diye bisi yok cikar belkide dua etcez.nasip bizimki işte imtihan dünyası.olmicez dimikorkuorummmm

Olmiyeceksin merak etme Hacettepe ye gitmiyo muydun sen?? Artik hamilelik nedeniyle ölüm mu kaldı hele ankara gibi yerde...hiç merak etme bu kadar da kaygilanma ciddi ciddi zarar vereceksin çocuğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…