- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Sezeryan yerine yapisik ne demek. 2. Bebegin mi.. ben 17.haftadan sonra hissetmeye basladim cnm plesenta etkilemiyor sanirim
Bebeğin eşi bir önceki sezeryan yerine yapışık olabilir demişti devlet hast doktor. Evet 2. Hamileliğim. Şuan plesenta ön tarafta yani karın cidarında. Henüz hiç hissetmedim 17+5
Hissedersin cnm daha 20den sonra daha fazla hissediliyor zaten.düzenli kontrollerine gidip kalp atislarini dinliyorsan hic sikinti yapma kendine. Plesenta nin yeri degisir dediler mi. Buyudukce yer degistirebiliyormus
15 gün önce kontrole gittim canım yarın yine gideceğim inşallah. bilmiyorum genelde ikinci hamilelikte hep erken hissederler. plesenta konusunda kendi doktorum henüz teşhis koymak için erken, 20. haftada bakılır, rahim büyüdükçe yer değiştirebilir dedi. senin dediğin gibi.
Detayli usg e girdiginde kesinlesir zaten yeri ama buyudukce cikiyormus insallah cikar. Benimde asagida ama kanamam oluyor
Sen kaçıncı haftadasın canım? İlk hamilelik mi
Evet cnm benim ilk hamileligim. 23.haftadayim. 22.haftada detayli ultrasyonda ogrendim plesenta previa oldugunu. Surekli yatacaksin dedi doktor. Ayakta kaldikca kanama riski varmis
yok canım,bebek de sıkıntı olmuyor ama sıkışıyor haliyle.Merhaba benimde sezeryan yerine yapışık olabilir. Bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz? Plesentanın önde olması hareket hissetmeyi geciktiriyor mudur acaba
Allah yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah herşey gönlünce olur doktorun önerilerinden vazgeçme
yok canım,bebek de sıkıntı olmuyor ama sıkışıyor haliyle.
plesanta şişiyormuş benim bebeğim son zamanlarda bile karnımı delercesine zorlardı yukarı doğru.
ya da dönmeye çalışırdı.
Merhaba
Bende de plasenta previa totalis var. Yatman sart degil ama agir is yapmadan kendini yormadan hamilelik gecirmen lazim.
Aynı korkular bende de var boş kaldikca netten plesanta okuyorum ... kaçıncı haftadasın... ne zormuş bu süreç..Ben her an kanamam olacak diye korkuyorum
Ben de 25 ... 24+4 teyim ... 19. Haftada kanamam oldu o günden sonra hayatım zindana döndüEvet ya cok zor bide bana doktor cikar demedi.. 25.haftadayim simdi.sen kacinci
Ben de 25 ... 24+4 teyim ... 19. Haftada kanamam oldu o günden sonra hayatım zindana döndü
Kontrole gittiniz mi düzelmiştir belki.. İnşaAllah sapasağlam alırsın sende kucağına. Bundan sonra hep dikkatli olmalısın. Hayatı sıkıcı yapma kendine. Bebeğinin tekmelerinin tadını çıkar.Cok sukur cnm rabbim bebegini sana bagislamis . Bende su an hic kalkmiyrm insallah cikar . Ama nerdeyse 20 25gundur yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?