- 7 Ağustos 2017
- 182
- 54
- 28
- 35
Çok şükür atlatmşsn canım ben zaten sezeryan istiyorum her türlü
Evet çok sukur aldım bebe
Tabi oluyor... normal ultrason muayenesinde bile teşhis koyuluyor ... plesantayi sorarsanız dr söyler yoksa bazı dr lar sadece bebeğe bakıp geciyorPlasenta previa teşhisi detaylı ult belli olmuyormu??
Dikkat etmemiş olabilir onun için sorun dedim çünkü ben 15 dakika falan muayene oldum dr bisey dememişti üç gün sonra kanamam oldu parlak bişeydi gittim previa var dedi ... detaylida da aynı şeyi söylemişlerdiBenm detaylı ult da öyle bişeyçkmadı ama doktor kan geldkten snra olasenta aşağda dedi kafam çok karışık
Okuduysanız forumda vardı biri onun plesantasi patlamış doktorunu aramıştıAllah hepimizin yardımcısı olsun benim özel doktorum ..ayrıntilı ult.sonra soyledi...ameliyat içinde hiç korma dedi senin gibi çok hastam oldu dedi..fakat erken doğum olursa 32.haftadan önce hastanemizin kuvözü yetersiz o yüzden araştırma hstnesine yönlendirdi....araştırmaya gittim ordaki docent..beni çok korkuttu ve ogece kanamam oldu üzuntüden...şimdi iyiyim çok şükür bekliyoruz..bir karar vermeliyim özel doktorumum yoksa doçent mi hakkımızda hayırlısi allahım hepimizin yardımcısi olsun...
30larda da çıkıyor komşumunki cıktı ama marjinalise döndü şimdi normal doğum için bekliyor dikkat ettikten sonra bisey olmaz korkmayinPlesantanın tam aşağıda olup yukarı çıkan YÖK sanırım13. Haftada öğrendik 23 hafta olduk hala çıkmadı inşallah çıkar hep korku var kanama olacak, bebeğim zarar görecek vs diye
Hayır ben değilim onu özel doktoru devlete yollamış o da bakırköy e acile gitmis ameliyatı ıyi geçmiş hatta 6 ay sonra tekrar hamile kalmiş...benimki planlı sezeryan oldu Çapa da ben de sorun yasamadim olan endişeyle geçen hamileliğime oldu daha neşeli olabilirdi....Evet okudum patlamış özelde onu capaya gondermısler özel doktoruda gelmemis ..ben sen sanıyordum yasmin..bidaha kurcalıyım bakim
Marjinalis ne oluyorOkuduysanız forumda vardı biri onun plesantasi patlamış doktorunu aramıştı
30larda da çıkıyor komşumunki cıktı ama marjinalise döndü şimdi normal doğum için bekliyor dikkat ettikten sonra bisey olmaz korkmayin
Kaç haftalıksın canım benim 16. 17. Haftada çok olduBugün gene leke leke kn geldi doktora gittk iğne yaptılar plasenta çok aşağda dedi çok korkuyorm ya üç haftadır haftada bir kan geliyor varmı benm gibi olan
Previa üçe ayrılıyor totalis tamamen rahim yolunu kapatan marginalis ise rahim kenarında plesanta ... marjinaliste normal doğum bekleniyor totaliste öyle bir şansın yok ... ama sezeryanla hallediyorlarMarjinalis ne oluyor
Sürekli yat canım, ayaklarının altına yastık koy , rabbim hepimize şifa verdin inşallah bir sıkıntı olmaz, yukarı çıkar24+ 5 im canm çok korkuyorum haftada. Bir mutlaka oluyor
Benim de plasentà previa parsiyel. Yani sadece ucu kapatıyor. Bende tedirginim sadece 30. Hafta da biraz kanama oldu onun dışında birsey olmadı. Tabi suan kendimı yormuyirum sürekli dinleniyorum. Doktor 38 de alırız dedi artık hayırlısı.Plasenta previa olan arkadaşlar tecrübelerinizi yazarmısınız
Kanamam ne durumda çok hala var mı korkma kadın bedeni doğurmak için yaratılmış ne durumdasın erken doğum için de dr. Söylemiştir 30dan sonra risk oluşuyor ama 35ten önce çok nadir kanama hani plesanta patlarmış artik 26 haftalık bebekler yaşatılıyor o sınırı geçmiştin galiba sen... korkma ağır iş yapma yeter bisecik olmaz allahın izniyleBenm tek korkum aniden aşırı kanama olursa diye..ve erken doğum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?