Plasenta previa yasayanlar dogumu kacinci haftada yaptiniz?

Benm detaylı ult da öyle bişeyçkmadı ama doktor kan geldkten snra olasenta aşağda dedi kafam çok karışık

Benm detaylı ult da öyle bişeyçkmadı ama doktor kan geldkten snra olasenta aşağda dedi kafam çok karışık
Dikkat etmemiş olabilir onun için sorun dedim çünkü ben 15 dakika falan muayene oldum dr bisey dememişti üç gün sonra kanamam oldu parlak bişeydi gittim previa var dedi ... detaylida da aynı şeyi söylemişlerdi

Allah hepimizin yardımcısı olsun benim özel doktorum ..ayrıntilı ult.sonra soyledi...ameliyat içinde hiç korma dedi senin gibi çok hastam oldu dedi..fakat erken doğum olursa 32.haftadan önce hastanemizin kuvözü yetersiz o yüzden araştırma hstnesine yönlendirdi....araştırmaya gittim ordaki docent..beni çok korkuttu ve ogece kanamam oldu üzuntüden...şimdi iyiyim çok şükür bekliyoruz..bir karar vermeliyim özel doktorumum yoksa doçent mi hakkımızda hayırlısi allahım hepimizin yardımcısi olsun...

Plesantanın tam aşağıda olup yukarı çıkan YÖK sanırım 13. Haftada öğrendik 23 hafta olduk hala çıkmadı inşallah çıkar hep korku var kanama olacak, bebeğim zarar görecek vs diye

Okuduysanız forumda vardı biri onun plesantasi patlamış doktorunu aramıştı
Plesantanın tam aşağıda olup yukarı çıkan YÖK sanırım 13. Haftada öğrendik 23 hafta olduk hala çıkmadı inşallah çıkar hep korku var kanama olacak, bebeğim zarar görecek vs diye
30larda da çıkıyor komşumunki cıktı ama marjinalise döndü şimdi normal doğum için bekliyor dikkat ettikten sonra bisey olmaz korkmayin

Evet okudum patlamış özelde onu capaya gondermısler özel doktoruda gelmemis ..ben sen sanıyordum yasmin..bidaha kurcalıyım bakim

Evet okudum patlamış özelde onu capaya gondermısler özel doktoruda gelmemis ..ben sen sanıyordum yasmin..bidaha kurcalıyım bakim
Hayır ben değilim onu özel doktoru devlete yollamış o da bakırköy e acile gitmis ameliyatı ıyi geçmiş hatta 6 ay sonra tekrar hamile kalmiş...benimki planlı sezeryan oldu Çapa da ben de sorun yasamadim olan endişeyle geçen hamileliğime oldu daha neşeli olabilirdi....

Bugün gene leke leke kn geldi doktora gittk iğne yaptılar plasenta çok aşağda dedi çok korkuyorm ya üç haftadır haftada bir kan geliyor varmı benm gibi olan

Marjinalis ne oluyor

Plasenta previa olan arkadaşlar tecrübelerinizi yazarmısınız
Benim de plasentà previa parsiyel. Yani sadece ucu kapatıyor. Bende tedirginim sadece 30. Hafta da biraz kanama oldu onun dışında birsey olmadı. Tabi suan kendimı yormuyirum sürekli dinleniyorum. Doktor 38 de alırız dedi artık hayırlısı.

Benm tek korkum aniden aşırı kanama olursa diye..ve erken doğum..
Kanamam ne durumda çok hala var mı korkma kadın bedeni doğurmak için yaratılmış ne durumdasın erken doğum için de dr. Söylemiştir 30dan sonra risk oluşuyor ama 35ten önce çok nadir kanama hani plesanta patlarmış artik 26 haftalık bebekler yaşatılıyor o sınırı geçmiştin galiba sen... korkma ağır iş yapma yeter bisecik olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…