- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.021
merhaba kusura bakma bir müddet giremedim şimdi farkkettim benim doktorumda lebriz hanımMerhaba bende daha önce plasenta previa nedeni ile 30 haftalik acil kanama ile bebeğimi kaybettim o zmn sivasta üniversitede ameliyat edildim ve dr çok zor kurtardım rahmi dedi şuan da 16 haftalik ikiz gebeyim,ayrıca 1 aydır düşük tehdit ile sürekli yatiyorum ve bu konuda çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan belki de bu benim son şansım olabilir bence dr çok önemli bende suanda medipolde lebriz hale hnm kontrol oluyorum yarin kontrolum var ve herseyi ayrintili olarak konusacagim sizin dr kim acaba
Yok yeni öğrenmedim baştan beri böyle. Ama önemli bişey olduğunu yeni farkettim birkaç gündür int.de karıştırdıkça. Benimki hiç bişeyi yasaklamadı herhangi bi durumla ilgili uyarmadı. Detaylıya gittiğim Dr normal doğum yapamazsın filan deyince bu neymiş ki dedim araştırmaya başladım. Dr sadece kanama olabilir diyor sürekli her an olacakmış gibi bi korkuyla yaşıyorum karşı
/Canım 21. Haftada detaylı ultrasonda plasentamın sınırda olduğunu söylemişti , hiç kanaman oldu mu dedi hayır dedim, zaten rahim ağzı yetmezliğinden 14. Haftamda dikişim vardı evde yatıyordum. Dua edip dinlenmeye stres yapmamaya çalıştım korkmadım ilk başta korkuyordum ama zamanla bu korkum geçti iyi düşündüm iyi olması için Çok şükür 32. haftada plasentamın yukarı çıktığını öğrendim korkmayın dinlenin kendinizi çok yormayın ayrıca bol bol dua edin allah büyüktür bebeklerinizi Rabbim bağışlasın hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu arada erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğneyi doktorunuza hatırlatın bebeğinizin ciğerlerini geliştirir erken doğum durumunda kurtarır , tabi doktorunuz ne derse o
Canım hayırlı olsun 37 de mi doğum yaptın ? Normal doğum mu sezeryan mi? Bebek Nasıl sen nalısın haftamız aynıydı ondan merak ettim?gunesun ben Doğum yaptım çok şükür sen nasılsın?
Sağol canım 35+2de Doğum yaptım.epidüral sezeryan oldu.çok şükür ikimizde iyiyiz bugün 15.günümüz birlikteCanım hayırlı olsun 37 de mi doğum yaptın ? Normal doğum mu sezeryan mi? Bebek Nasıl sen nalısın haftamız aynıydı ondan merak ettim?
Canim tebrik ederim. Bir sorun yoktur insallag. Umarim bebek de sen ee iyisindir. Ben de dogumu bekliyorum. Daha var. 34 hafta 5 gunu gordum bugun. Doktorum artik isterse gelebilir diyor ama bir sorun olmadigi muddetce 15 kasim da dogum olacak insallah. Kanama falan da yok simdilik ama cok agirlastim yani oyle biyke degil.gunesun ben Doğum yaptım çok şükür sen nasılsın?
Kacinci haftada sezeryan oldunArkadaslar kafanıza takmayin hiç üzülmeyin hepsi gelip geçiyor. Benim Plesanta rahim girişinde y di. Ayrıntılı ultrason da da teyit edilmişti. Bol bol yattım dinledim. Hafif ara ara kanamaları m da olmuştu. Hatta kan pıhtılaşma m dan dolayı iğne ve aspirin de kullaniyordum . Doğumu m sezeryan oldu . Iyi ki de normal doğum için ısrar etmememisim çünkü plasenta mız Rahime yapismis. Önce Allah in izniyle sonra da Dr um sayesinde bir sorun yasamadik. Sadece ameliyatta daha uzun süre kaldım plasenta yi çıkarmak için ugrasmislar. Sadece dua edin bol bol stres de yapıp bebisler i uzmeyin. Herşey geçiyor. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Benim de var canım total previa seninkinin türü ne? Kaçıncı hafta kanama yaşadınYokmu bu rahatsizliktan muzdarip
39 da tam. Dursa dururdu 41 e kadar. Dr alalım dedi. Kan pıhtılaşma sorunu vardı bendeKacinci haftada sezeryan oldun
29 haftada sabah uyandigimda kanamam vardiBenim de var canım total previa seninkinin türü ne? Kaçıncı hafta kanama yaşadın
Hiç moralini bozma 30.hafta az değil yat dinlen hiç bişey olmaz aylarca boşu boşuna üZülmüşüm ben 35.haftada Doğum yaptım ikimizde sağlıklıyız şükürDoktorum plesenta pervia teshisi kondu bi sabah uyandigimda kanamam oldu moralim cok bozuk daha 30 hafta ne yapacagimi sasirdim lutfen moralll
InsHiç moralini bozma 30.hafta az değil yat dinlen hiç bişey olmaz aylarca boşu boşuna üZülmüşüm ben 35.haftada Doğum yaptım ikimizde sağlıklıyız şükür
kızlar ben doktordan geldim. plasenta düzelmemiş ve 30.haftaya girdik. artık düzelmesi düşük bir ihtimal dedi. 32.haftada izne ayrılıcam zaten en geç 36-37 gibi sezaryenle almamız lazım dedi. bu arada doğum sırasında bazı ciddi operasyonlar gerekebilir dedi daha da öyle şeyler anlattı ki iyice yıkıldım. ne düşüneceğimi bilmiyorum çok sarsılmış durumdayım. inşallah bunlar sadece olası en kötü ihtimaller olarak kalır
Moralini bozma canım sonuçta kanama falan olmamış. Sezaryen sırasında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Seninkinin türükızlar ben doktordan geldim. plasenta düzelmemiş ve 30.haftaya girdik. artık düzelmesi düşük bir ihtimal dedi. 32.haftada izne ayrılıcam zaten en geç 36-37 gibi sezaryenle almamız lazım dedi. bu arada doğum sırasında bazı ciddi operasyonlar gerekebilir dedi daha da öyle şeyler anlattı ki iyice yıkıldım. ne düşüneceğimi bilmiyorum çok sarsılmış durumdayım. inşallah bunlar sadece olası en kötü ihtimaller olarak kalır
Merhaba canım. Benim ilk gebeliğim ama düzelmedi bundan sonra da tamamen kapattığı için düzelmez vakit kalmadı dedi. inşallah seninki düzelir. öncesinde kanama olmasa bile sezaryen sırasında çok kanama olacak bunun için hazırlıklı girmemiz lazım ameliyata dedi. ne gibi operasyonlar tam bilmiyorum.damarları bağlamak gerekebilir gibi bişey söyledi hatta rahmin alınmasına kadar gidebilir dedi. tabi ben en kötü ihtimalleri anlatmak zorundayım riskli olduğunu bil dedi. Zaten herkes bu ameliyatı yapmıyormuş iyi bi bulmaya gayret et. ben ilçede yaşıyorum fazla imkanım yok uzağa da gitmek istemiyorum ani bişey olursa diye. Allah yardımcımız olsun inşallah sorunsuz geçiririzsarvenaz merhaba. Bende de şuan plasenta previa var ve rahimden operasyon geçirdiğim için ilerleyen haftalarda değişmesi de biraz zormuş. Hangi hastaneye gidiyorsun? Ne gibi ciddi operasyonlar gerekirmiş, doktorun neler anlattı? Bilgi verir misin? O yönde daha iyi hastane ve doktor araştıracağım.
İnşallah olmaz canım. totalis benimki tamamen kapatıyorMoralini bozma canım sonuçta kanama falan olmamış. Sezaryen sırasında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Seninkinin türü
Ne peki? Tamamen mi kapatıyor rahim ağzını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?