Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13. haftayım canım. dün doktor söyledi. gece falan uyuyamadım. benim kanamam 6. haftada olmuştu.
Merhaba, durumunuzu merak ettim? 20.haftamda inferior yerleşimli plasenta olduğumu öğrendim. Aşağıda ama rahim ağzını kapanmadığını söyledi dr m. Şu an 25.haftadayım yine aynı yerde. Sizde yukarı çıktı mı neler oldu acaba ?Merhaba kizlar 27+2 haftalık hamileyim 22. Hafta detaylı ultrasyonda Dr plasentanin aşağıda olduğunu söyledi jendi Dr söylediğim de beni gecistirir gibi konuştu kanamam falan yok benim gibi olup sağlıkla doğum yapan var mı
Cok geçmiş olsun. Hastanede misin hala? Kanaman varsa hastaneden çıkma en azından kontrol altında oluyorsun bende hastanede yattım ve doktorlar hemşireler her an kontrol ediyorlar. Plesenta previa tam kapalı başka bir bayanla tanışmıştım hastanede 2 aydır yatiyorum dedi ve doğuma kadar kalacaktı sende kal hastanede orada müdahale ve bakim cok daha iyi olur. Rabbım bebeginle seni korusun inşallah.
Çok teşekkür ediyorum o gün akşamüzeri çıktık kahveye dönmeye başlamıştı ama eve gelince de çok büyük bir pıhtı geldi. Çok korktuk ama bebekle alakalı değilmiş sonra da tamamen kahveye döndü. Benim de şuan tam kapalıymış, sürekli yatıyorum evdeCok geçmiş olsun. Hastanede misin hala? Kanaman varsa hastaneden çıkma en azından kontrol altında oluyorsun bende hastanede yattım ve doktorlar hemşireler her an kontrol ediyorlar. Plesenta previa tam kapalı başka bir bayanla tanışmıştım hastanede 2 aydır yatiyorum dedi ve doğuma kadar kalacaktı sende kal hastanede orada müdahale ve bakim cok daha iyi olur. Rabbım bebeginle seni korusun inşallah.
Şuanki durumunuz nasıl inşallah olumlu sonuç almışsınızdır dinlenerekÇok teşekkür ediyorum o gün akşamüzeri çıktık kahveye dönmeye başlamıştı ama eve gelince de çok büyük bir pıhtı geldi. Çok korktuk ama bebekle alakalı değilmiş sonra da tamamen kahveye döndü. Benim de şuan tam kapalıymış, sürekli yatıyorum evdeBana da başta doktor dikkat et deseydi dikkat ederdim belki bu kanama olmazdı
![]()
Merhaba ben de 10.haftamda plasentanın rahim ağzını tam kapattığını öğrendim sizin durumunuz şuanda nasıl yukarıya çıktı mı bana da bu hafta progestan başladı ama hiç kanamam olmadı benimMerhabalar nasılsınız şu an 37. Haftadasınız herhalde sizin ve bencilinizin durumunu merak ettim. Ben de 11. Haftadayım şu an benim de plesanta aşağıda dr henüz erken yukarı çıkabilir de dedi plasanta kanamalarım oldu şu an progestan kullanıyorum ve korkuyorum![]()
Merhaba, şuanda çok hafif yukarı çıktı plasenta ama yeterli değil hala dikkat ediyorum ve ayakta kalmıyorum. Tam kapatmış olması çok riskli siz de çok dikkat edin. Benim ilk kanama 11.haftada oldu sonra 16.haftada. Oturmak değil de daha çok uzanma şeklinde geçsin gününüz. 24e kadar yukarı çıkma ihtimali var. Daha çok erken bir dönemdesiniz ama çok dikkat etmeniz gerekiyor. Beni doktorlar bu kadar net uyarmadığo için ikinci kanamayı yaşadım. O yüzden size çok net bunu söylüyorum. Endişelenmeyin sadece dikkat edinŞuanki durumunuz nasıl inşallah olumlu sonuç almışsınızdır dinlenerek
Plasenta alt bölgede doluluk ve ağrı yapabiliyor, uzanın iş yapmayın. Çok fazla oturmayın. Doktorlar çok ciddi uyarılar yapmayabiliyor ben kanamalar yaşadığım için temkinli olunması taraftarıyımMerhaba kızlar bende 16. Haftadayım şuan tek yumurta ikizlerine gebeyim plesantanın aşağıda olduğunu öğrendim dr zamanla çıkar yukarı bakacağız dedi kanama vs hiç yaşamadım ama ağrılarım var ikiz oldukları İçin diyorum hep belki de plesnta kaynaklıdır zamanla göreceğiz bakalım inşallah yukarı çıkar![]()
Teşekkür ederim cevabınız için stres yapmayıp kafaya takmamak ta gerekiyo ama bazen geliyo işte akla kötü şeyler dikkat etmeye çalışıyorum kanamam olmadı benim henüz olmaz da inşallah sağlıkla bi kucaklarımıza alabilsek yavrularımızı❤Merhaba, şuanda çok hafif yukarı çıktı plasenta ama yeterli değil hala dikkat ediyorum ve ayakta kalmıyorum. Tam kapatmış olması çok riskli siz de çok dikkat edin. Benim ilk kanama 11.haftada oldu sonra 16.haftada. Oturmak değil de daha çok uzanma şeklinde geçsin gününüz. 24e kadar yukarı çıkma ihtimali var. Daha çok erken bir dönemdesiniz ama çok dikkat etmeniz gerekiyor. Beni doktorlar bu kadar net uyarmadığo için ikinci kanamayı yaşadım. O yüzden size çok net bunu söylüyorum. Endişelenmeyin sadece dikkat edinBu şekilde doğum yapan çok kişi var