geçmiş olsun canım yaa...
lastiğin kutusunu attım,üzereinde de yazmıyo
ama benim ki kokusuz :)
bi sorun yaşamadım çok şükür...
cildin hassas demek ki,ya da başka bişeyden kaynaklanıyo olabilir mi
?
canım cok geçmiş olsun..
lastik kokarda belki üzerindeki boyası alerjiyi tetiklemiştir.
bide anlattığın benim alerjime cok benziyo bende ürtiker var terleyincede tutabiliyor
dene bakalım terlediğinde tekrarlıcakmı.
geçmiş olsun canım. çin malı filanmıydı acaba? adamlar hammaddelerini çöpten elde ediyolar kim bilir nasıl bir malzeme kullandılar.. benim bünyem alerjiktir ama lastiğim de bir sorun yaşamadım. kokusuda yok. markası ne bilmiyorum ama kutusuna bakıcam atmadıysam...
cnm çok geçmiş olsun:1hug: bence numarasını bulup aramalısın o firmayı şikayette bulun
Çok geçmiş olsun.
Bir internet sitesinde o dediğin markaların ürünleri satılıyordu pilates için. Almayı düşünüyordum korktum şimdi. ohaoldumsmile
sağol canım...
vallahi başka marka al istersen,bende böyle bişey oldu,herkeste olacak diye bişey yok tabi ama yinede risk...ben başıma geleni paylaştım sadece....:teselli:
Teşekkür ediyorum .İyi ki paylaştın. Tabi ki herkesin başına gelecek diye birşey yok ama bende de alerjik etki yapma ihtimali var. eyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun,bende delta pilates bandı sipariş vermek üzereyken gördüm yazınızı sizin kullandığınız delta değil değilmi?veya delta hakkında bilginiz varmı bant konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?