• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plates

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
iki haftadır plates yapıyorum ve cokkk mutluyum...kaydirigubbakcemile2
niye mi mutluluk hormonlarımı calıştırıyo vucudumu sıklaştıryooo ve daha az zamanda daha cok yağ yakıyorum kaydirigubbakcemile3
tavsiye ederim arkadaşlar her gün sabah 10:30 da tv 8 de ebru şallı ile yapıyoruzzzzzalkisalkisalkis

haydi kıslar saglıklı ve güzel bir yaşam için plates e ben daha öncede yapmıştım ama bırakmıştım keşke hiçç bırakmasaydım şimdi ikinci senem olurdu ve taş gibi bi vucutla olurdum kiiiiiiiiiiiiiiiii:utangac:

vallah bıllah 4 ay yaptım ama sonuc alamadım hem sabah hem aksam hemde cıddıye alarak dvd den tekrar tekrar ıxleyıp deteyları alarak yaptım tv den yaptım fıs agrılarım vardı aslında yapıs sebebım buydu kambur durmamak ıcın bıde ama hıc bır yonden fayda yok

vallah bıllah 4 ay yaptım ama sonuc alamadım hem sabah hem aksam hemde cıddıye alarak dvd den tekrar tekrar ıxleyıp deteyları alarak yaptım tv den yaptım fıs agrılarım vardı aslında yapıs sebebım buydu kambur durmamak ıcın bıde ama hıc bır yonden fayda yok

canım plates dogru yapılmadıgı zaman sonuç vermez belki sen nefeslerini ayarlayamıyosun yada hareketleri tam yapamıyosun da o yüzden böle oluyo
ilk kez seni duydum sonuç alamayan ya :1shok: bence sen devam et ve bi hocadan falan yardım al nefesleri ve vucudumuzu kasıp haretlerimizi dogru yapmamız gerek,
yaparken vucudunda yanma agrı falan hissediyomusun?

Ben de uzun bir süre yaptım ama kilo problemim var benim.. Kilo alamıyorum.. Pilates yaptığım süre içinde çok kilo verdim ve şimdi bıraktım toparlanmaya çalışıyorum.. 40 kiloyum şu anda senağlama Ama yaptığım süre içinde çok şekillendi vücudum.. Ben karın kası ve popo ve sırt çalışmıştım.. Çok faydası oldu bana..

arkadaşlar ben plates dvd seti almıştım internetden. alırken çok heyecanlıydım ama 1 hafta içinde sıkıldım. devamı gelmedi. plates yapacak arkadaşlara şunu söylemek isterimki plates zayıflamak için yapılan bir spor değildir. vucuyu şekillendirmek için yapılır sağlıklı olmak için birde vucutumuzdaki bazı kasları gün içerisinde kullanamıyoruz. özellikle üst karın ve iç kısımda kalan kasları plates bu kasların düzenli ve sistemli olarak çalıştırılmasınıda hedefliyor böylece daha fit bir görüntü oluyor. sıkılaşıyorsunuz. Yeniden başlayacağım bende. DFaha önceden yapmıştım mutlaka tavsiyede ederim.

arkadaşlar ben plates dvd seti almıştım internetden. alırken çok heyecanlıydım ama 1 hafta içinde sıkıldım. devamı gelmedi. plates yapacak arkadaşlara şunu söylemek isterimki plates zayıflamak için yapılan bir spor değildir. vucuyu şekillendirmek için yapılır sağlıklı olmak için birde vucutumuzdaki bazı kasları gün içerisinde kullanamıyoruz. özellikle üst karın ve iç kısımda kalan kasları plates bu kasların düzenli ve sistemli olarak çalıştırılmasınıda hedefliyor böylece daha fit bir görüntü oluyor. sıkılaşıyorsunuz. Yeniden başlayacağım bende. DFaha önceden yapmıştım mutlaka tavsiyede ederim.

Bölgesel zayıflamada etki gösteriyor.. Ayrıca sürekli hareket halinde olduğunuz için yağları eritiyor doğal olarak zayıflatıyor.. Sıkılaşma dediğimiz olay yağların gidip kasların gelmesidir.. Kaslar da yağlar kadar ağırlık vermediği için kilo kaybı oluyor a.s.

valllahii cok güsel bi spor daha fazla su içiriyo insana ve mutluluk veriyoosengözlerimebaksanab

bence de harika bi spor ben 2 hftada çok sıkılaşmıştım.eşim şaşırıp kalmıştı taavsiye ederim herkese ama yapın devamlı ben bıraktım ve çok mutsuz hssediom kendimi baaşlarsam eminim daha mutlu olacağım.herkese tavsiye ederim pilates harika bişeyyy:lepi:

KIZLARRR BENDE PLATES TOPU ALCAM AMA BUNUN 55-65-75 CM SECENEKLERı VAR BU TOP NEYE GORE ALINIYOR ? BOYMU KıLOMU ? :uhm:

KIZLARRR BENDE PLATES TOPU ALCAM AMA BUNUN 55-65-75 CM SECENEKLERİ VAR BU TOP NEYE GORE ALINIYOR ? BOYMU KİLOMU ? :uhm:

1,50 ile 1,60 arası olanlar 55 cm'lik.....1,60 ile 1,70 arası olanlar 65 cm'lik....1,70 ile 1,85 arası olanlar 75 cm'lik pilates topu almalıdıryerimseniben

1,50 ile 1,60 arası olanlar 55 cm'lik.....1,60 ile 1,70 arası olanlar 65 cm'lik....1,70 ile 1,85 arası olanlar 75 cm'lik pilates topu almalıdıryerimseniben

ayyy vala saol arkadasım ya kaç gundur arattırıyorum gogleye bi turlu acıklama bulamadım çok makbule gecti tşk Şeniz :lepi:

kızlarrr yaaaa nerden yapıonuz bunu.tv denmi izlionuz.iyide benim vaktim olmuyoki.
netten de bölük pörçük oluo hangisini yapcağımı şaşırıom.
napim akıl verin.cd sini alan varmı.
cdsinimi alim.
sizde top falan varmı evde yapanlar???

Back
X