Saç Rengi ve Saç Boyama PLATİN sarısı saçlarımı 5 dakikada Bronz kakao yaptım :S RESİMLİ

gercekten cok güzel olmus :)) Dogal güzelligin ortaya cikmis :) Bu renk tonu cok hosuma gidiyor benim. Son zamanlarda dogal görünüs cok moda. Üstelik insani oldugundan da genc gösteriyor ve yüz hatlarin ortaya cikmistir. Kocan cok sevinmistir kesin. Valla cok iyi etmissin! Böyle birak saclarini degistirme sakin, cok yakismis. Kocan dedi mi bi daha sarisin olma diye?

canımsın sakın alınma bu yaptığında güzel akar zaten üstünede açık kumral vurrusun aynen fotodaki gibi viyana kumral olur:) güle güle kullan ayrıca.

Son düzenleme:

aynen dedi valla canım benm 1 yıldır bana diemiomuş hevesimi alayım die sevinçten uçtu boyayınca

Muhteşem bir karar olmuş.
Çok beğendim gerçekten çok güzel olmuş :)

ay kusura bakmayın ama eski sacınız yaslı gb mis böle cok daha güzel ve genc olmussunuz dediniz gb yaslanınca platin sarı yapın bu renk size masumluk ve güzellik katmış cok hoş olmuşşsun kesinlikle rengin bu olmali bende hep sari boyuyorum cok acik kahve oluyo ama o kadar sarı sevmiyorum hortlak gb oluyo insan makyajsız sürekli hasta bezgin duruyo bu renginiz harika olmus güle güle kullanın

aynen benim de turuncu oluyodu sarı boyayinca palettenin köpük boyasını dene canım o cok güzel hem kendim yaptım heryeri eşit oldu ben sari boyadim güzel oldu

bu renk çok yakışmış sana çook çok beğendim doğal bir güzellik katmış sana

bu tonda kahveyi yakalamak için çok çaba gösterenler var.

sana da çok yakışmış ama diğer platin saçların da güzelmiş.

Bence çok iyi olmuş çok yakışmış sana..Benimde beyazımsı bir platindi diplerin farklı olması olayı bendede oluyodu ..şimdi bal köpüğü yaptım rahatladım

canım çoooookk güzel olmuş bayıldım .bende bugün sarı saçlarımı loreal küllü kumrala boyadım bnmkide güzel oldu yani şimdilik herkes öyle dedi.doğallık gibisi yok bidaha sarı yapmam sanırım yani önümüzdeki üç beş sene en azından

Çok doğru bir seçim olmuş gerçekten. Çok daha güzel, canlı ve doğal duruyor.
Çok yakıştırdım bence bundan şaşmamalısınız.

çok beğendim platin sarısını hiç sevmem beyazımsı bi renk yaşlı gibi duruyo....bu renk çok yakışmış teninizede çok yakışmış çok beğendim

ay iyiki boyamışssınn :) güle güle kullan yeni rengin harika olmuşş ve canlılık katmış sanaa daha çok yakışmışşş cnmm :)

Platin hastasıyım:) o yzüden gözümü ondan alamadım. Ama yeni renginde çok güzel olmuşş,saçların daha bakımlı duruyo.

İlkşahcım çok beğendim
Çok yakışmış daha bir gitmiş bu renk yüzüne
Daha canlı duruyor bir de saçların

Çok güzel olmuş saçların böyle daha sağlıklı görünüyor Güle güle kullan

Platin hastasıyım:) o yzüden gözümü ondan alamadım. Ama yeni renginde çok güzel olmuşş,saçların daha bakımlı duruyo.

aynen bende plati hastasıyım ama saçlarım yoruldu biraz 1 yılda çok fazla açıcı uyguladım bi 10 yıl açıcıya dokunmak istemiorum arada bir bu renk boyarım sert renkler boyamayacağım kızıl siyah sarı gbi

platinden çok çok daha iyi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…