- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- Konu Sahibi smartieslidondurma
-
iki kere o da sadece is yerinde benim isimi halletti. Ben onu hep uzaktan takip ettim .Insallah en kısa sürede atlatırsın bu durumun şokunu üzüntüsünü? 6 yıldır hayatında kimse olmadi mi peki senin? Yada herhangi bir görüşme falan oldumu o kisiyle
Anladım,insallah karşına sevebilecegin ve seni seven birisi çıkar. Yapilcak birsey yok çünkü malesef . Üzüldümiki kere o da sadece is yerinde benim isimi halletti. Ben onu hep uzaktan takip ettim .
hayir olmadi. Sadece onu sevdim.6 yıl platonik aşk mı?
Neden kendinize bu kötülüğü yaptınız ki? Başka hoşlandığınız kimse olmadı mı?
Peki neden açılmadınız?hayir olmadi. Sadece onu sevdim.
1. Babalarimiz tanisiyor ve birbirlerinden hoslanmiyorlar.Peki neden açılmadınız?
tavsiyeden kastim onula bir yola girmek icin tavsiye degil. Bence ben bunu takinti olarak gormuyorum. Aynen yoluma bakmaya calisacam.6 yıl boyunca açılmadınız ondan başkasına şans verip kimseyi sevip beraber olmadınız vallahi pes! Size verecek bi tavsiye bulamıyorum zira bulsam bile pek ciddiye alacağınız da düşünmüyorum. Sizin ki sevgi değil bence takıntı bu, hem çocuk evleniyormuş yapacak birşey Yok. Yolunuza bakın derim
hayir edemedim daha dogrusu. Kesinlikle unutmaya calisam.6 yıl boyunca tek kelime etmediniz mi hoslandiginiza dair ?
Geç kalmışsınız maalesef . Yapmanız gereken tek şey uzak durup , unutmaya çalışmak .
O zaman keşke başka birini sevseydin. Ne bileyim hayatından 6 yılın bir hiç uğruna geçmiş.1. Babalarimiz tanisiyor ve birbirlerinden hoslanmiyorlar.
2. Burda tanimadiklari yok cevreleri cok genis ne biliyim red olursam isin ucunda bir cok kisiye rezil olmak var gibi geldi.
3. Cok yakisikli biris ( kendimce) bense hafif sisko ve kisa boyluyum. Yani kendime guvenemedim.
Ask anlaminda evet. Karsima sevecek baska biri cikmadi hic.O zaman keşke başka birini sevseydin. Ne bileyim hayatından 6 yılın bir hiç uğruna geçmiş.
24 yasindayim. Ilk 18 yasinda gordum onu.kaç yaşındasınız ? 6 yıl birini beklemek, hemde birlikte olma ihtimali yokken, çok zor bir durum. Ama tabiki yanlış yapmışsınız, enazından uzaktan değilde daha yakınında olsaydınız belki oda sizden hoşlanacaktı ve gerekirse aileler de ikna edilirdi.... Bunun için artık çok geç ama ilk olarak onu takip etmeyerek işe başlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?