platonik asik oldugum adam baskasiyla evleniyor :(

yuzumu guldurdun :)

Alti yil sonra kendimi bosluga dusmus hissediyorum su an
Zaten 6 yıldır koca bir boşluktaymışsınız
Sadece bunu fark edememişsiniz

Şimdi elini tutabileceğiniz
Gözlerinin içine bakabileceğiniz
Bir erkekle doldurun o kocaaaaa boşluğu

Bir daha mümkünse platonik sevmeyin
Olursa olur olmazsa olmaz
Hoşlandığınız kişiye açılın
Hiç olmadı ilginizi belli edin
Baktınız karşı tarafta ışık yok
Tekrar önünüze bakın

Her seyi anlarim da , bu konuda neden vurun kahpeye yapilmis bazi cevaplar dovecek gibi

Konu sahibesi, uzulmus, canim acidi diye konu acmis madem..cevaben uzulme kardes demeye geldim. Valla herkesin basina gelebiliyor konu sahibesi, bazen mal gozunun onundeyken de yiyiveriyorlar, cok da takilmamak gerek. Daha iyi mallara yonel

Yapacak bir şey yok artık ne desek boş. Bu süre içinde sadece aşık olmak yerine adımlar da atsaydınız belki o davetiyede sizin adınız yazardı.

Unutmaya çalışın. Karşınıza daha çok aşık olacak, duygu besleyecek insanlar çıkacaktır.

insallah . tesekkur ederim guzel yorumun icin

sebebini aciklamistim. Babalar husumetli ayrica kendimede fazla guvenemedim ( gorsellik bakimindan).
Dış görünüş elbet ki önemli ama insanların önemsediği dış görünüşten daha önemli şeyler vardır. Biraz özgüven eksikliğinden kaybetmişsiniz gibi. Bir dahaki sefere daha cesaretli olursunuz. Geç değil hiçbir şey için.

yorumunu dikkate alicam :)

Keske vaktiyle kendinizi gösterebilseymişsiniz 6 sene cok uzun bi süre
Yapacak bişey yok ders olsun bir daha uzaktan sevdiginize acılırsınız icinizde yaşamazsınız böyle avunun

sebebini aciklamistim. Babalar husumetli ayrica kendimede fazla guvenemedim ( gorsellik bakimindan).
Yorumlari çok okumadim kusura bakma. Öyle bir durum varsa kötü olmuş ama olan olmuş artık yapacak tek şey önüne bakmak. Hakkında hayırlısı kişi o olsaydı zaten evlenirdiniz. Umarım karşına sevip evleneceğin doğru kişi çıkar

Bir insanın sevgisini devam ettiren şey umududur. Sizin de içinizde umut olduğu için sevginiz devam etmiş. Ben de buna benzer bir şey yaşadım 3 sene gelmeyecek birini bekledim sonra nişanlandığını duydum 3-5 gün ağladım sonra umrumda bile olmadı bir anda içimden silinip gitti sanki :) o yüzden içiniz rahat olsun umut bitince sevgi de bitiyor o zaman da yeni biri kapıyı çalıyor her zaman :) hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…