- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- Konu Sahibi smartieslidondurma
-
yuzumu guldurdun :)geçmiş olsun amiyane tabirle yemeyenin malını yerler diyorum ,bu da size ders olsun 6 senedir muhtemel beyefendinin de hayatında birilerinin olmadığı bir dönemde durumunuzu açsaydınız belki bir şansınız olacaktı, bu saatten sonra geçmişe mazi diyerek evli bir beyefendiye dünya ahret kardeşiniz olsun mantığıyla yan gözle bile bakmayınız.Önünüze bakınız karşınıza nice bekarlar çıkacaktır onlar içinde içinizde bir sevgi yumağı oluşturmayınız içinizde kalıp size dert olacağınıza salın dışarıya dert olsun
Oncelikle kendime guvenemedim. Daha sonra babalar husumetli. Cok cok haklisin, O yuzugun obur eside bende olabilirdiBacım derdine neydide 6 sene platonik takıldın?
Söyleyiverseydin ya.
Belki şu an yüzük taktığı kız sen olacaktın.
Zaten 6 yıldır koca bir boşluktaymışsınızAlti yil sonra kendimi bosluga dusmus hissediyorum su an
sebebini aciklamistim. Babalar husumetli ayrica kendimede fazla guvenemedim ( gorsellik bakimindan).Platonik kalmak yerine acilsaydin keske
insallah . tesekkur ederim guzel yorumun icinYapacak bir şey yok artık ne desek boş. Bu süre içinde sadece aşık olmak yerine adımlar da atsaydınız belki o davetiyede sizin adınız yazardı.
Unutmaya çalışın. Karşınıza daha çok aşık olacak, duygu besleyecek insanlar çıkacaktır.
Dış görünüş elbet ki önemli ama insanların önemsediği dış görünüşten daha önemli şeyler vardır. Biraz özgüven eksikliğinden kaybetmişsiniz gibi. Bir dahaki sefere daha cesaretli olursunuz. Geç değil hiçbir şey için.sebebini aciklamistim. Babalar husumetli ayrica kendimede fazla guvenemedim ( gorsellik bakimindan).
yorumunu dikkate alicam :)Her seyi anlarim da , bu konuda neden vurun kahpeye yapilmis bazi cevaplar dovecek gibi
Konu sahibesi, uzulmus, canim acidi diye konu acmis madem..cevaben uzulme kardes demeye geldim. Valla herkesin basina gelebiliyor konu sahibesi, bazen mal gozunun onundeyken de yiyiveriyorlar, cok da takilmamak gerek. Daha iyi mallara yonel
Yorumlari çok okumadim kusura bakma. Öyle bir durum varsa kötü olmuş ama olan olmuş artık yapacak tek şey önüne bakmak. Hakkında hayırlısı kişi o olsaydı zaten evlenirdiniz. Umarım karşına sevip evleneceğin doğru kişi çıkarsebebini aciklamistim. Babalar husumetli ayrica kendimede fazla guvenemedim ( gorsellik bakimindan).
tesekkur ederim :)Yorumlari çok okumadim kusura bakma. Öyle bir durum varsa kötü olmuş ama olan olmuş artık yapacak tek şey önüne bakmak. Hakkında hayırlısı kişi o olsaydı zaten evlenirdiniz. Umarım karşına sevip evleneceğin doğru kişi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?