platonik asik oldugum adam baskasiyla evleniyor :(

su kadar yorum icinden beni en iyi anlayan sen ciktin :) Evet hep bir umudum vardi. Belki gene oraya isim duser, belki bir yerde karsilasiriz ben isini bahane ederek konusurdum falan diye hayal ederdim. Hepimizin hakkinda hayirlisi insallah :)

su kadar yorum icinden beni en iyi anlayan sen ciktin :) Evet hep bir umudum vardi. Belki gene oraya isim duser, belki bir yerde karsilasiriz ben isini bahane ederek konusurdum falan diye hayal ederdim. Hepimizin hakkinda hayirlisi insallah :)
Yaşamayan bilemez :) Evet o umut oldukça insan bekliyor ya gelirse ya olursak diye diye başkasını da istemiyor. O yüzden üzülmeyin sevinin hayat size ondan vazgeçip yolunuza bakmanız için bir fırsat sundu. Başkasını öyle bir seversiniz ki önceyi hatırlamazsınız daha önce sevmemişim dersiniz ki ben dedim :) Kısa zamanda atlatırsınız da inşallah

insallah. :)

Benzer durum sayılır mı bilmem ama bende uzuun bir zaman platonik çocukluk aşkımı uzaktan sevdim hiç açılmadım. Sonra o bi ara bana bişeyler söylemeye açılmaya çalıştı o zaman da hevesimmi geçti nedir istemedim. Sizden farkı bu yani onun bana ilgi göstermesi. Sonra düğünü olacak haberini aldım istemsizce üzüldüm ağladım hattaşu an çok saçma geliyor ama bu durum o ayrı. Ondan çok sonra şimdi bende evlendim o öyle çocuklukla gençlik arası bi hevesmiş demekki. Sende bu durumu aşıp gerçekten sevdiğin biriyle beraber olacaksın buna inan ve kendini üzme

Oyle tabi sevgi umut demek. Insan da umutsuz yasayamiyor. Konu sahibesine tez zamanda yeni okzuler diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…